Ben kullanıyorum, doktorum önerdi. Aşı olacaksın ve bunu 6 ay aralıksız kullanacaksın, 6 ay sonunda yeniden bakacağız dedi. Önce mantar ve enfeksiyon sorunum vardı. Aşı olduktan sonra hemen başlayamadım önce onun tedavisini oldum. Şimdi bir kaç gündür kullanıyorum, kullanacağım aralıksız 6 ay. İmkânlarinizi zorlayıp kullanın bence çünkü vajinal flora sağlığı ile hpv den kurtulma arasında yakın ilişki var. Bunun dışında oluşmuş olan lezyonlara da iyileştirici etkisi var.
Merhaba ben papilocare kullanıyorum, papilocare eczanelere istek üzerine depodan gelmekte ve nisan ayında hem aşımı oldum hemde papilocare kullandım. 3 yıl 16+ cin3 tüm leep konizasyon islemi yapıldı mart ayında ama geçen hafta hpv16- olduğumun sonucu gördüm.
Papilocare işe yarıyor mudur derseniz ben açıkçası inanıyorum yurtdışlarında çalışma da yapıyorlar bu konu ile alakalı. negatife döndükten sonra 6 ay daha kullanacağımı belirtti hocam
Merhaba ben papilocare kullanıyorum, papilocare eczanelere istek üzerine depodan gelmekte ve nisan ayında hem aşımı oldum hemde papilocare kullandım. 3 yıl 16+ cin3 tüm leep konizasyon islemi yapıldı mart ayında ama geçen hafta hpv16- olduğumun sonucu gördüm.
Papilocare işe yarıyor mudur derseniz ben açıkçası inanıyorum yurtdışlarında çalışma da yapıyorlar bu konu ile alakalı. negatife döndükten sonra 6 ay daha kullanacağımı belirtti hocam
darısı hepimizin basına insallah
Ben aldığımda 2500 3000 e yakın bir tutar vardı tam net hatırlamıyorum yanlış yönlendirmek istemem kesinlikle. Ben Bursa ve Ankara’dan aldım iki şehirden de aldım ben eczane nerede direk olarak yok eczane ile görüşme sağlıyorsun ilacın ne olduğunu gösteriyorsun onlarda depoları kontrol ediyorlar depolarda varsa isteme sağlıyorlar
Benimde önümüzdeki ay kontrolüm olacak inşallah bende güzel haberler alırım.3.kutu papilocareyi kullanıyorum 4.kutumda bitince tekrar testlerin yapılacak hpv 18 var bendede