HPV NİN BOĞAZIMA BULAŞTIĞINI NASIL ANLARIM ÇOK ÖKSÜRÜYORUM

Bahtsizkiz6784

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
205
11
48
Ben 2024 temmuzda test verdiğimde hpv 31,16,11 olduğumu öğrendim. Patnerimle ilişkiye girdim muhtemelen ona da bulaşmıştır. Uzun süre sonra yine buluştuk ilişki yaşadık siğillerim yok ama bu hpv yi atlattığımı göstermez beraber olduk. Orak yaptım sonra öpüştük ben acaba ona hpv bulaştırdım sonra ona bulaştırdığım hpv yi oral yaparak kendi ağzıma da bulaşmasına sebep oldum sonra da öpüşerek onun ağzına da mı bulaşmasına sebep oldum bilmiyorum ama benim de onun da boğazı çok kötü, yara çıktı kanlı tükürük var ben çok öksürüyorum çok kötüyüm sesim kısıklaştı midem bulanıyor corona gibi bir öksürük tuttu beni vajinamın içi zaten enfeksiyon pislik vallahi enfeksiyonu bitmez bir de hpv de oldu o enfeksiyon bir şekilde benim ağzıma da girdi. Erkek arkadaşımın da aynı şekilde ağzına bulaştı ben onu öperek. Napacam bilmiyorum çok öksürüyorum hiç böyle bir boğaz hastalığı yaşamadım. Her ikimizin de ağzı boğazı hpv mi oldu acaba o çok sigara içiyor atlatamaz da ölür napacam bilmiyorum. KBB ye randevu bulamadım boğaz kanseri için hangisine gitmem lazım

Back