• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv negatif test sonucu alıp daha sonra pozitif olan var mı?

zuzu697

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2018
175
42
48
27
Arkadaşlar ben hpv ile yaklaşık 3 aydır uğraşıyorum. Daha çok yeniyim ve bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Genital bölgemde siğil çıktı ara ara çıkmaya devam da ediyor fark edince yaktırıyorum gidip ama içimde sürekli bir korku var. Araştırmalarıma göre hpv vücuttan kesin gitmiyor uykuya dalıyor diyorlar sormak istediğim soru hpv genotipleme testinde negatif olup daha sonra tekrardan pozitif olan var mı? Siğil çıkaran falan?

Arkadaşlar ben hpv ile yaklaşık 3 aydır uğraşıyorum. Daha çok yeniyim ve bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Genital bölgemde siğil çıktı ara ara çıkmaya devam da ediyor fark edince yaktırıyorum gidip ama içimde sürekli bir korku var. Araştırmalarıma göre hpv vücuttan kesin gitmiyor uykuya dalıyor diyorlar sormak istediğim soru hpv genotipleme testinde negatif olup daha sonra tekrardan pozitif olan var mı? Siğil çıkaran falan?
Tatlim tiplemesi nedir bide bagısikligini yukselticeksin uykuya dalmiyor doktorum atiyorsun vücuttan ama baska tip kapabiliyorsun dedi bende mayistan beri ugrasiyorum insallah kurtuluruz🙏🙏

Tip 6 ve 51 vardı 1 hafta önce tiplendirme yaptırdım tekrardan sonuç bekliyorum bakalım

Back