HPV miyim çok korkuyorum

idontknowidk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
25
0
1
27
vajinal kaşıntım vardı ve bi şişlik hissettim. Aynadan baktığımda vajinamda karnabahara benzeyen bi kabarcık gördüm ve gerçekten beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Akıntım var evet hatta öncesinde yoğun ve katı kıvamlı bi akıntı gelmişti. Reglim bittikten bi on gün sonra da ara kanama gibi lekelenmeler geliyor son 4 aydır. Biraz sakinleştikten sonra ve kaşıntı bittikten sonra tekrar baktım. O kabarcık hala var ama küçülmüş. Eski erkek arkadaşımdan ayrılalı iki buçuk ay oluyor nerdeyse. Onun dışında kimseyle birliktelik yaşamadım. Hemen dr randevusu aldım. Bu sefer de oramı nasıl açıcam diye düşünüyorum ve doktor da erkek :// lütfen bana yardımcı olur musunuz hpv mi bu yoksa mantar mı?? Sabahı nasıl edicem bilmiyorum;(

Doktorun erkek olması çok önemsiz bir detay. Vajinal mantarda kabarcık olmaz, gidip muayene olun netleşecektir

Önceliğin sagligin ,doktora herşeyi eksiksiz anlat, sürüntu testi yapacaklar inşallah yoktur ama varsa da tedavin başlayacak.

Doktor konusunda bence iyi yapmışsınız erkek doktorlar her konuda çok anlayışlı sakin çekinmeyin , utanmayın bunlar gayet normal şeyler. Sağlık bu başka bir şey değil

HPV 66 pozitif geldi benimde üstelik hiç bir sikayetim yokdu rutin kontrol için vermisdim testi.Henuz hiç birşey yapmadik smear sonucu bekliyoruz ve ona göre hareket edilecek.Hic paniklemedim açıkçası çünkü paniklemek için henüz erken çok yaygınlaşmaya başladı hpv biran önce gerekli testleri yaptir varsa da negative dönmek için gereken neyse onu yaparsin

Sizde nasıl bir belirti vardı acaba
Bana mı sordun bilmiyorum ama bende hiç bir belirti yokdu ben 35 yaşındayım genel bı tarama testi yaptirayim diye gittim ne adet duzensizligi ne kasinti ne de akıntı hiç bişi yok hatta alttan muaynede flan doktor hiç bişi yok tertemiz dedi ama sonuç poztif geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…