• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV mi kaptım delircem bu durmu yasayan varsa yardma ihtiyyacim var

Merhaba . Ben Azerbaycandan yazıyorum . Burada pek çok kişinin yorumunu okudum ve benimde bir fikre ihtiyyacım var .
3 sene önce t**ize ugradım eski erkek arkadaşım tarafından . İzin vermediğim için tam hiç bir şey yaşanmadı doğrusu .( Bizim ülkede kızlık zarı çok onemlidir zarımı yırtarak benimle evlene bilecegini sanıyordu . ) Parmağıyla sert şekilde vulvama darbe vurdu aşırı acı yanma hiss etdim sanki yara uzerne tuz basılır gibi . 2 kere vajinama salmak için içeri ittirmeye çalıştı p***sni ve 3 kerede yukarı aşağı kızlık zarım o yaralanan kısım ve vulvam dahil sürtdü p**sni . Böyle açık dedgim için özür dilerim🙏🏻
3 yıl geçti bende kızlık zarımın yırtıldığını düşünüyordum . Evde kimse yokken ayna koyup zarımı kontrol etmek istedim ve çok küçük etler gordum . Zaten bu sıralar instagramda hep bir jinekolog çıkıyordu karşıma ve etler varsa vajinada bu siğildir hpvsizniz ve bu cinsel yolla geçer yalnzca diyordu . Acilen ertesi gün o doktora gittim ve kesnlikle instagramda gorundugu gibi samimi içten degildi ve ozel jastenede çalışıyordu . Gittigimde korkudan aglamaya basladm bana seni kontrol edemem seni uzatacak sedyem yok ( turkce nasl denir bilmiyorum hani jinekolojik masa varya uzanyoruz o) ve ne kizlik zarni kontrol edemem nede sigilmi bakamam boyle seye izin yok dedi . Napcam peki dedim? Test yaptr dedi . Tamam dedim . Az ince sedyem yoktu diyordu amma test almak icin beni ayni odada sedyeye uzatti ve evet bu sigil degp surtnu aldi bu arada bakireymisim . Muayne etmedgi halde muayne ve test icin ayrlkta ucret aldi benden bende tabii ilk kez ginekoloqa gidiyordum . Bu arada 23 yasm olucak yarn ve t***ze ugrarken 20 yasna yeni girmistim .
Neyse doktor bana acilen asi olmalsn yoksa yine ckcak ve yakmalyz dedi . Ben pek inanamadm amma asri korku stress yaptm ve arastrmaya basladm gece gunduz ( hale salak gibi arastryorum su hpv illetni ) testn sonucu normalde 2-3 güne ckar amma 12 gün sonra ckti bu hastanede . Ve ben zaten bu doktordan cktgm gibi ertesi günü hpv üzre uzman cerrah jinekoloqa gittim ve o bana bunun vestublyar papillomotozis oldugnu dedi sigil degil artma ola bilirmis buyuye bilirmis kasntida ola bilrms , enfeksyonlar yani mantar falan olunca buyuyub artmasi hizlanrms falan dedi ve yinede test aldi benden vajina icnden ince cubukla . Sonuc neqativ . Amma bir türlü içim rahat etmiyor . Belkide vuıvamda suruntu cubugnu vurmadklari yerlerde hpv vardir diye dusunub kendmi deli edyorum. Anal olmadigndan nerdeyse emindim 1-2 ay oncesne kadar . Amma simdide anüs delgmde iceriden dsariya dogru 1 tane parmak gibi 1 sm uzunlukta ince et gordum ve biride anüsmn icndeydi . Sanrm hemeroid amma yeni ckyor . Baba tarafi genetik zaten teyzelerm amcam dedem herkeste var . Amma kafama taktm belkide sigildir diye?? Demekki anala da p**nsni salms diye deli gibi dusnuyorum oysa 1-2 ay once nerdeyse analma doknmadgndan emindim .
Piskolojim yerle bir oldu . O erkek arkadasmla opusmustukte 1.5 yil boyunca nerdeyse her gun agzmada hpv bulastmi acaba?😭 doktorlar evli olmadgm ve bakire oldgum icin odadan cabuk ckaryorlar sanki bilerek yasadm ben bunu??
3 yıl gecti asri stress korku yasadm bu yillar icnde cok kotu beslendm nerdeyse gunlerle aç kaldgm oldu . Bagsklgm cok dusk yani ve zaten 4 aydr yerlerde nerdeyse .
3 yil gecmesne ragmen yinede bagsklgmi gucelndrirsem 1-2 yila ata bilirmiyim? Ya kesn kansermi olucam? Kimseye soyleeyemiyorum😭çok korkuyorum gende kanserde oldgu icin ( mide, beyin, ciyer) daha cok korkiyorum . Ne yapa bilirim bagsklgmi hpv yenmek icn nasl guclendririm? Anal , bogaz , vuıvamda varsa nasl atarm?
Sarmısak , süt ,ceviz , it burnu pekmezi , pekmez , meyve ne bulursam , bolca etli yemek , yogurt, corek otu , qara zire yağı , yemeyi ve d vitamni almayi dusnuyorum baska ne yapa bilirim😭🙏🏻
Ve birde doktorlar gerek yok diyerek test almadı amma bu seklde bana klamidya vs.. gecermi acaba? Akntım var bem beyaz bir kac ay once seffafti ve eksi kokuyor bazen çok hafif eksi bazen sekerli agr koku . Aslnda hep akntm vardi ve cok hijyensizim amma acaba bu hastalk ola bilirmi?
Hijyeninize dikkat etmiyorsanız mantar olmuş olabilirsiniz ki akıntınız kokuluymuş. Hpv sonucu negatif çıkmış zaten.
Aynadan nasıl baktınız? Görünüyor mu ? Bu sitede hergün yeni birşeye hayret eder oldum.

Offf hiçbir şey anlamadım çok gereksiz detaylar var. Özetle test yapıldı mı yapılmadı mı? Doktor ne diyor, ilaç verdi mi?

Hijyeninize dikkat etmiyorsanız mantar olmuş olabilirsiniz ki akıntınız kokuluymuş. Hpv sonucu negatif çıkmış zaten.
Aynadan nasıl baktınız? Görünüyor mu ? Bu sitede hergün yeni birşeye hayret eder oldum.

Hijyeninize dikkat etmiyorsanız mantar olmuş olabilirsiniz ki akıntınız

İnanın bilmiyorum🥺sadece 3 yıl boyunca hep evlenemiycem bakire digilim diye dusnuyordum ve doktora gitmeye utaniyordum . Bir keresnde evde yalnzdm ve aynayı altıma koyup uzerne coktum yani tam oturmadm ayna altmda kaldi ve elmle dudaklari ayrarak ikinib bakmaya basladm o zaman gorunuyor . Beyazlk gornuyorsa zar var karanlk gornuyorsa yrtlms . Evet cok hijyenszdm ne kendmi peceteyle silerdim nede jilet falan kullanrdm ic camasrmi bile gunlerce degsmezdm cunki o bolgeme nefret yaranmsdi . Gerci kasntm falan yanmam yok hic amma akntm var rengi bazen seffaf oluyor bazen sarmtil bazen bem beyaz bazen sut hibi . Kokuda ayni seklde hafof eksi , sert eksi , ve sekerli koku olarak degsyor .

İnanın bilmiyorum🥺sadece 3 yıl boyunca hep evlenemiycem bakire digilim diye dusnuyordum ve doktora gitmeye utaniyordum . Bir keresnde evde yalnzdm ve aynayı altıma koyup uzerne coktum yani tam oturmadm ayna altmda kaldi ve elmle dudaklari ayrarak ikinib bakmaya basladm o zaman gorunuyor . Beyazlk gornuyorsa zar var karanlk gornuyorsa yrtlms . Evet cok hijyenszdm ne kendmi peceteyle silerdim nede jilet falan kullanrdm ic camasrmi bile gunlerce degsmezdm cunki o bolgeme nefret yaranmsdi . Gerci kasntm falan yanmam yok hic amma akntm var rengi bazen seffaf oluyor bazen sarmtil bazen bem beyaz bazen sut hibi . Kokuda ayni seklde hafof eksi , sert eksi , ve sekerli koku olarak degsyor .
Bu kadar detaya gerek yoktu yahu. Hijyeninize dikkat edin o ne öyle ya

Offf hiçbir şey anlamadım çok gereksiz detaylar var. Özetle test yapıldı mı yapılmadı mı? Doktor ne diyor, ilaç verdi mi?
Afedersiniz . İlk kere yazdgm icn buraya dikkat etmemsm neleri yazmam gerektgne . Evet test aldlar amma bakire oldgm icn smear olmadi sadece ince cubkla iceriden surntu aldlar ve etlerdende surntu aldi yuksek tipler kontrol edldi neqativ ckti . Sadece ben vuıvamda et ckmayan ksmlardan surntu alnmadi zaten alnmasninda anlami yokms orada olsa bile test edlemyor . O bolgelerde ourda bende kanser olusr diye korkuyorum😭 doktor sadece bagsklgni guclendr dedi amma ne kadar sorsamda ne kullanmalym demedi . Bende belke burada hpv olub ilac kullanan bagsklgi guclendrmek icn yol gosderen biri olr diye yazdm🙏🏻

Çok geçmiş olsun umarım hpv değildir. Adınız neden afgan merak ettim ? Azerbaycan'da bu kadar bekaret zorunluluğu olduğunu düşünmüyordum şaşırdım.

Çok geçmiş olsun umarım hpv değildir. Adınız neden afgan merak ettim ? Azerbaycan'da bu kadar bekaret zorunluluğu olduğunu düşünmüyordum şaşırdım.
Adım Səbinə ( Sebine) buraya takma adı öylesine koydum . Evet var hemde çok . Bakire olunmadgi anlaslrsa kızı baba evine gonderiyorlar bu durmda her kesede erkek evi yani ailesi soyluyor kizi neden geri gonderdiklerini . Kiz tarafıda mecburan namus diyerek oldruyor yada evden kovuyorki evden kovma nadiren .
Zaten bizde erkekler kizların onlardan once biryle opustynu bildklernde bile uzak duryorlar cogu zaman . Namus çok buyuk kavram burada . Yil 2025 amma durum bu malesef

Adım Səbinə ( Sebine) buraya takma adı öylesine koydum . Evet var hemde çok . Bakire olunmadgi anlaslrsa kızı baba evine gonderiyorlar bu durmda her kesede erkek evi yani ailesi soyluyor kizi neden geri gonderdiklerini . Kiz tarafıda mecburan namus diyerek oldruyor yada evden kovuyorki evden kovma nadiren .
Zaten bizde erkekler kizların onlardan once biryle opustynu bildklernde bile uzak duryorlar cogu zaman . Namus çok buyuk kavram burada . Yil 2025 amma durum bu malesef
Yok artık sende😑abartma öldürmek ne ya

Öncelikle çok geçmiş olsun yaşadıklarına üzüldüm... size tecav.z eden kişiyi şikayet etmediniz mi hiç? Genital bölge hijyenine dikkat edin. Kan tahlili ve idrar testi verin. Kan değerlerinizde vitamin değeri düşükse görünür. İdrarda ise enfeksiyon varsa belli olur ona göre ilaç yazılır. HPV için alınan sürüntü ile sanırım negatif çıkmış. O halde bir sorun yok.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ismim gecmis bu yorumda lutfen kaldrir yada benim konularimi yorumlara kapatir ve basliklarni degistrirmisin? Benim icin sorun olusucak cunku .
Ve lutfen google aramasnda ckmasni engelleyelim konularmn ve yorumlarmin

Back