- 4 Haziran 2020
- 479
- 427
-
- Konu Sahibi Evhamli123
Yaralar iyileşmişti bir problem yoktu. Doktorum prezervatifle devam edebileceğimizi söylemişti. Fakat orada delik olduğu için yırtılma gerçekleşti. Orayı fazla yakmış bana derin girdiğini söylemişti. Deri incelmesi olduğu için yırtıldığını düşünüyorum.cinsel ilişki bu dönemde yasak olması gerek doktorunuz sizi uyarmadı mı ? Hpvsiniz atlatana kadar brilikte olmamanız lazım eşinizde aynı şekilde
bakalım doktora bı gorun ne diyecekkYaralar iyileşmişti bir problem yoktu. Doktorum prezervatifle devam edebileceğimizi söylemişti. Fakat orada delik olduğu için yırtılma gerçekleşti. Orayı fazla yakmış bana derin girdiğini söylemişti. Deri incelmesi olduğu için yırtıldığını düşünüyorum.
bu arada Kondomun kapatmadığı erkek genital bölgelerinden de hpv gelebilir size. Bilginiz olsunYaralar iyileşmişti bir problem yoktu. Doktorum prezervatifle devam edebileceğimizi söylemişti. Fakat orada delik olduğu için yırtılma gerçekleşti. Orayı fazla yakmış bana derin girdiğini söylemişti. Deri incelmesi olduğu için yırtıldığını düşünüyorum.
Yaklaşık bir buçuk yıl önce hpv olduğumu öğrendim. Siğil vs. hiçbir şey çıkarmamıştım. Hpv dna yaptırdığımda öğrendim. aşı da oldum. Aşılar 9 ay içinde tamamlandı. Bu süre zarfında hiçbir şekilde cinsel birlikteliğimiz olmadı. Aşılar tamamlandıktan sonra birliktelik yaşamaya başladık. Hatta ben korktuğum için hemen bir birliktelikte olmadı.bu arada Kondomun kapatmadığı erkek genital bölgelerinden de hpv gelebilir size. Bilginiz olsun
gelmiş geçmiş olsun çok Allah şifa versinnnYaklaşık bir buçuk yıl önce hpv olduğumu öğrendim. Siğil vs. hiçbir şey çıkarmamıştım. Hpv dna yaptırdığımda öğrendim. aşı da oldum. Aşılar 9 ay içinde tamamlandı. Bu süre zarfında hiçbir şekilde cinsel birlikteliğimiz olmadı. Aşılar tamamlandıktan sonra birliktelik yaşamaya başladık. Hatta ben korktuğum için hemen bir birliktelikte olmadı.
Sonra bende siğil çıktı perine bölgesinde ve vajina girişinin altındaki yerde. Orayı yaktırdım. İyileşmesi 15-20 günü buldu. Bu sürede de hiçbir temas olmadı. Fakat doktorum derin girdiğini söylemişti. Oradaki deri hassaslaştı büyük ihtimal. 2 gün önce yırtılınca da şok oldum.
Aslında baya bir süre cinsel olarak aktif değildik. Geçtiğini düşündük ilk defa siğil çıkardım. Doktorum da iyileşleştikten sonra prezervatifle devam edebileceğimizi söylemişti.
Aktif olan hiçbir siğil yoktu görünürde. sinirlerim bozuldu. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geliyor..
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içingelmiş geçmiş olsun çok Allah şifa versinnn