Merhaba bu konuda cok acılar çekmiş biri olarak size yardım etmek isterim. Ben bir yıl önce fark ettim aynı şekilde vajina içinde de sigiller vardı doktor yakılmali dedi hiç düşünmeden kabul ettim tam kurtuldum derken tekrarladı bebek istediğim bir donemde bu sorunla mücadeleye giriştim . Tekrarlayınca yeniden yaktırdım bu arada bu acı verici bir süreç yaralarin iyilesmesi bir ayi alıyor ve ızdırap verici. Sonuç yine tekrarladı hemde eskisinden daha çok çıktı ikiyken on oldular bende onlarla yaşamaya karar verdim sonra bir mucize oldu Allah dettend derman verdi hastalandım bigün gittim binkan tahlili yaptirfim dahiliye bolumunde iki tane vitamin hapı verdi doktor ve siğiller birbir yok oldu iki üç aydır tertemiz çok sukur Allah sizinde yardimciniz olsun ama yaktırmayin tek çare bagisiklik sistemini güçlü tutun4 5 doktora gittim gözle muayene edip hpv dedi, test falan yapmadan hemen yakalım dediler, cildiyeye gittim o da yakılması lazım dedi ama beni asıl korkutan sadece dışında değil, vajina içine de siğiller bulaşmis. Aşı olsam işe yarar mi bu saatten sonra ? İçini yaktirmak yerine dondurayim mi ne yapayım deneyimli kimse var mi bu konuda
Merhaba bu konuda cok acılar çekmiş biri olarak size yardım etmek isterim. Ben bir yıl önce fark ettim aynı şekilde vajina içinde de sigiller vardı doktor yakılmali dedi hiç düşünmeden kabul ettim tam kurtuldum derken tekrarladı bebek istediğim bir donemde bu sorunla mücadeleye giriştim . Tekrarlayınca yeniden yaktırdım bu arada bu acı verici bir süreç yaralarin iyilesmesi bir ayi alıyor ve ızdırap verici. Sonuç yine tekrarladı hemde eskisinden daha çok çıktı ikiyken on oldular bende onlarla yaşamaya karar verdim sonra bir mucize oldu Allah dettend derman verdi hastalandım bigün gittim binkan tahlili yaptirfim dahiliye bolumunde iki tane vitamin hapı verdi doktor ve siğiller birbir yok oldu iki üç aydır tertemiz çok sukur Allah sizinde yardimciniz olsun ama yaktırmayin tek çare bagisiklik sistemini güçlü tutun4 5 doktora gittim gözle muayene edip hpv dedi, test falan yapmadan hemen yakalım dediler, cildiyeye gittim o da yakılması lazım dedi ama beni asıl korkutan sadece dışında değil, vajina içine de siğiller bulaşmis. Aşı olsam işe yarar mi bu saatten sonra ? İçini yaktirmak yerine dondurayim mi ne yapayım deneyimli kimse var mi bu konuda
En yakın arkadaşım testlerini dahil yaptırdı özkaya tıp merkezinde.Evet taşıyıcı şuan esra çabuk cömerte gitcek bu hafta kendi doktoruma yönlendirdim 1 doktorla kısıtlı kalmak çözüme götürmüyor hastalığı.Eşine de bu virüsü bulaştırmış karı koca tedavi görecekler.Sen ne yaptın sonuçlandı mı biz ankara da ismi duyulmuş bir kaç isim daha gezdik yakma işlemi yapılmasını kabul etmemiştik şimdi son şansımızı doktorumdan yana kullanalım diyoruz.4 5 doktora gittim gözle muayene edip hpv dedi, test falan yapmadan hemen yakalım dediler, cildiyeye gittim o da yakılması lazım dedi ama beni asıl korkutan sadece dışında değil, vajina içine de siğiller bulaşmis. Aşı olsam işe yarar mi bu saatten sonra ? İçini yaktirmak yerine dondurayim mi ne yapayım deneyimli kimse var mi bu konuda
Merhaba ben 20 yasindayim veb bende hov kaptim o vitaminlerin adi nedir acaba .. internette bu durumu arastirdikca dahada moralim bozuldu bi care lazim banaMerhaba bu konuda cok acılar çekmiş biri olarak size yardım etmek isterim. Ben bir yıl önce fark ettim aynı şekilde vajina içinde de sigiller vardı doktor yakılmali dedi hiç düşünmeden kabul ettim tam kurtuldum derken tekrarladı bebek istediğim bir donemde bu sorunla mücadeleye giriştim . Tekrarlayınca yeniden yaktırdım bu arada bu acı verici bir süreç yaralarin iyilesmesi bir ayi alıyor ve ızdırap verici. Sonuç yine tekrarladı hemde eskisinden daha çok çıktı ikiyken on oldular bende onlarla yaşamaya karar verdim sonra bir mucize oldu Allah dettend derman verdi hastalandım bigün gittim binkan tahlili yaptirfim dahiliye bolumunde iki tane vitamin hapı verdi doktor ve siğiller birbir yok oldu iki üç aydır tertemiz çok sukur Allah sizinde yardimciniz olsun ama yaktırmayin tek çare bagisiklik sistemini güçlü tutun