Merhabalar. Akıl danışmam gereken çok önemli bir konu var başlıktan da anladığınız gibi HPV olduğuma dair şüphelerim var. Aslında şüphe değil kaptığıma eminim. 23 yaşındayım. 6 ay önce ilk kez sevgilim oldu ve ilişkiye girdik. İlişkiye girmeden önce beni daha önce HPV kaptığını, siğillerini yaktırdığını ve tekrar nüksetmesi muhtemel olduğu için aşı yaptırmam konusunda uyarmıştı. Ben o an bir hastalığı geçtiği için akılsızlık edip geçiştirdim. Daha sonra 2-3 gündür vajinamdan kötü bir koku yayılmaya başladı ve kaşıntı oluyordu. Kontrol ettiğimde vajinamın iç kısmında 6-7 tane et beni gibi büyük çıkıntılar gördüm tabi hemen siğil olduğunu anladım. Panik yapmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Geç kaldım biliyorum ama yarın aşı olacağım. Daha sonra ise ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Süreç nasıl ilerliyor emin değilim. Özel hastanede fiyatlar ne kadar oluyor kısıtlı param var devlette de hızlı sonuç alabilir miyim alabileceğim randevu tarihi ayın 16sında. 15 gün beklersem hata mı etmiş olurum. Lütfen yardımcı olur musunuz bana? Çok teşekkür ediyorum şimdiden.