Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş bilgilerinize bakılmıyor. Sağlık testinde de kadın doğum muayenesi yok.Hpv hostes olmaya engel mi
Geçmiş bilgilerinize bakılmıyor. Sağlık testinde de kadın doğum muayenesi yoktur
Emin misiniz? Çünkü e nabızımda var olan bir şey
Bu meslek benim hayalimdi. Çok üzücüEvet engel diye okudum bu sitede
Ben de bilmiyorum yazmıyor daTürk hava yolları hpvlileri kesinlikle hostes olarak almıyor. Ama diğer havayolu şirketlerini bilmiyorum.
Emin misiniz az once saglik sartlarina baktim hiv hepatit gibi hastaliklarin engel oldugunu soyluyor hpv listede yokTürk hava yolları hpvlileri kesinlikle hostes olarak almıyor. Ama diğer havayolu şirketlerini bilmiyorum.
Evet burda daha önce de bu tarz konular açılmıştı. Bu konuda thynin çok katı olduğunu anlatmıştı üyeler. Bir de bulaşıcı hastalık yazmışlar herhangi bir sınırlama belirlememişler, saydıkları hastalıklarının yanında ve diğer… yazıyor şimdi baktım. Hpv de bulaşıcı bir hastalık.Emin misiniz az once saglik sartlarina baktim hiv hepatit gibi hastaliklarin engel oldugunu soyluyor hpv listede yok
Anladim tesekkur ederimEvet burda daha önce de bu tarz konular açılmıştı. Bu konuda thynin çok katı olduğunu anlatmıştı üyeler. Bir de bulaşıcı hastalık yazmışlar herhangi bir sınırlama belirlememişler, saydıkları hastalıklarının yanında ve diğer… yazıyor şimdi baktım. Hpv de bulaşıcı bir hastalık.
Diğer şirketleri bilmiyorum bilgisi olan var mı acaba?Anladim tesekkur ederim
EvetHpv hostes olmaya engel mi
Evet sadece cinsel yolla bulaşan bir şey. Ama THY bu konuda net yeter ki bulaşıcı hastalık olsun hangi yolla bulaştığı umurlarında değil. Diğer şirketleri bilmiyorum. Muayeneden de ziyade e nabızıma baksalar zaten görürler. Bir şirketten davet maili geldi sırf böyle bir şeyden eleyecekler diye katılmadım. Hevesim kursağımda kalır diyeHayir degil tabiki de istersen ucuculuk muayenesi yapan bir hastaneyi ara sor ben 15 yildir calisiyorum ve hicbir muayenede kadin hastaliklarina bakilmadi ve bakilmasi da sacma cunku hpv sadece cinsel yolla bulasan bir hastalik.Calistigin ortamda birisine bulastirman mumkun degil.Kanla ve diger sivilarla bulasan hastaliklar engel evet ama hpv engel degil.Dedigim gibi ara bir hastaneyi sor icin rahat etsin.
Hayir degil tabiki de istersen ucuculuk muayenesi yapan bir hastaneyi ara sor ben 15 yildir calisiyorum ve hicbir muayenede kadin hastaliklarina bakilmadi ve bakilmasi da sacma cunku hpv sadece cinsel yolla bulasan bir hastalik.Calistigin ortamda birisine bulastirman mumkun degil.Kanla ve diger sivilarla bulasan hastaliklar engel evet ama hpv engel degil.Dedigim gibi ara bir hastaneyi sor icin rahat etsin.
ya şöyle bir şey sonuçta toplumda konuşabildiğimiz bir konu değil, büyüklere danışamıyoruz ve kulaktan dolma bilgilerle evham yapıyoruz. üstelik doktor bir ailede olduğum için daha çok korkuyorum ortaya çıkmasından, acaba bir yerde karşıma çıkar mı diye iş soruşturması vs. negatife dönmüş olsa bile...Hayatımda duyduğum en saçma şey olabilir. Hpv cinsel yolla bulaşan bir şey. Ne alaka yani hıvla mı karıştırdı yorum yapanlar acaba?!
Boyle bir seyden elenilmiyor ben senelerdir burda calisiyorum elenilmiyor diyorsam elenilmiyor cok merak ediyorsan ucuculuk muayenesi yapan hastaneyi ara sor.Kendi kendini germe lutfen dogru olmayan seylerle bosuna kuruntu yapiyorsunEvet sadece cinsel yolla bulaşan bir şey. Ama THY bu konuda net yeter ki bulaşıcı hastalık olsun hangi yolla bulaştığı umurlarında değil. Diğer şirketleri bilmiyorum. Muayeneden de ziyade e nabızıma baksalar zaten görürler. Bir şirketten davet maili geldi sırf böyle bir şeyden eleyecekler diye katılmadım. Hevesim kursağımda kalır diye