Labaratuvarlar daha pahalı oluyor diye biliyorum ben. Ama dediğiniz lab güvenilirse bence oraya yaptırın hastaneler doğru sonuç vermeyebiliyorhpv şüphem var, İstanbuldayım. Mavi lab vs bir kaç yeri aradım fiyat 500dediler.acaba özel hastanede fiyat ne olur bilgisi olan var mı? Daha önce yaptırdınız mı? Ailem bilmemeli ve öğrenciyim.. Özel laboratuvarlarda 500küsür ise özel hastanede daha mı fazla olur? Net bilgisi olan var mı lütfen
Ama test için 1000 istendi vs yazanlar var gözüm korktu.Labaratuvarlar daha pahalı oluyor diye biliyorum ben. Ama dediğiniz lab güvenilirse bence oraya yaptırın hastaneler doğru sonuç vermeyebiliyor
Siz direk arayıp bi sorun öğrenin. Ya da güvendiğiniz bi hastane, doktor varsa ona da gidebilirsinizAma test için 1000 istendi vs yazanlar var gözüm korktu.
Bende aynı konu ile uğraşıyorum hpv dna testini aile sağlığı merkezleri yapıyor dediler ama gidemedim henüz istersen bi şansını dene ben özelde yaptıracağım mecbur çünkü orada beni herkes tanıyorhpv şüphem var, İstanbuldayım. Mavi lab vs bir kaç yeri aradım fiyat 500dediler.acaba özel hastanede fiyat ne olur bilgisi olan var mı? Daha önce yaptırdınız mı? Ailem bilmemeli ve öğrenciyim.. Özel laboratuvarlarda 500küsür ise özel hastanede daha mı fazla olur? Net bilgisi olan var mı lütfen
Sakın yaktırma gibi bir hataya düşmeyin. Ben yaptırıp bin pişman oldum asla azalmadı çoğalmaya devam ediyor . 1 yılım bu illetle geçti sadece propolis tükettim . Sayfama bakarsanız hikayemi okursunuz size çok yardımcı olacağını Düşünü yorumLabaratuvarlar daha pahalı oluyor diye biliyorum ben. Ama dediğiniz lab güvenilirse bence oraya yaptırın hastaneler doğru sonuç vermeyebiliyor
Pardon anlayamadım?Sakın yaktırma gibi bir hataya düşmeyin. Ben yaptırıp bin pişman oldum asla azalmadı çoğalmaya devam ediyor . 1 yılım bu illetle geçti sadece propolis tükettim . Sayfama bakarsanız hikayemi okursunuz size çok yardımcı olacağını Düşünü yorum
Konuyu açan kişiye yazacağıma size cevap yazmışım kusura bakmayınPardon anlayamadım?
AnladımKonuyu açan kişiye yazacağıma size cevap yazmışım kusura bakmayın
Hicbir şekild e tiplendirme testi yapmadılar psikolojim olarak çok fazla çökmüştüm görüp daha fazla korkmamak adına gidip yaptırmadım . Çünkü acı bir gerçek ki tipi ne olursa olsun hastaneler doktorlar bize sadece birkaç tane tetkik sunuyorlar fakat tedavi tam anlamıyla sağlanamıyor ne yazık ki . Her şeyin şifasını doğada olduğuna kanaat getirdim. Alkol ile cozundurulmus propolis kullanmanız gerekmekte. Eminim hemen faydasını göreceksiniz ben gözle görülür şekilde tedavi sağladığına emin oldum . Siz de sağlığınıza kavuşursunuz merak etmeyinAnladımsanırım sizde de hpv var. Hangi tipleri vardı sizde? Bi de propolis kullandınız galiba faydasını gördünüz mü? Benim siğilim yok yüksek riskli olduğu için. ama yiyeceklerle tüketiyorum propolisi umarım işe yarar
Evet ben de o propolisi kullanıyorum her gün 20 damla yoğurt, Kefirle beraber. Umarım yüksek riskli hpv tiplerinde de işe yarayıp içten tedavi ediyordurHicbir şekild e tiplendirme testi yapmadılar psikolojim olarak çok fazla çökmüştüm görüp daha fazla korkmamak adına gidip yaptırmadım . Çünkü acı bir gerçek ki tipi ne olursa olsun hastaneler doktorlar bize sadece birkaç tane tetkik sunuyorlar fakat tedavi tam anlamıyla sağlanamıyor ne yazık ki . Her şeyin şifasını doğada olduğuna kanaat getirdim. Alkol ile cozundurulmus propolis kullanmanız gerekmekte. Eminim hemen faydasını göreceksiniz ben gözle görülür şekilde tedavi sağladığına emin oldum . Siz de sağlığınıza kavuşursunuz merak etmeyin
Türkiyenin sayılı üniversitelerinden biri bunu bilimsel bir çalışma ile kanıtladılar içinizi ferah tutun :)Evet ben de o propolisi kullanıyorum her gün 20 damla yoğurt, Kefirle beraber. Umarım yüksek riskli hpv tiplerinde de işe yarayıp içten tedavi ediyordur
Sağlık ocakları ve ketem yapıyor ücretsizhpv şüphem var, İstanbuldayım. Mavi lab vs bir kaç yeri aradım fiyat 500dediler.acaba özel hastanede fiyat ne olur bilgisi olan var mı? Daha önce yaptırdınız mı? Ailem bilmemeli ve öğrenciyim.. Özel laboratuvarlarda 500küsür ise özel hastanede daha mı fazla olur? Net bilgisi olan var mı lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?