HPV guncel

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
Daha once hpv ile ilgili.konu acmistim..bazilari beni kanser edip öldurmustu..cahil deyip.birde kan testide mi yapmadin diyenler oldu..konumu guncelliyorum..
Esimde ilk.evlendigimizde genital sigil vardi o hpv imis..la ben.ne bilim.hayatimda sey gormemisim hpv bilecem..asisi varmia diyen olmadi.neyse
...ben normal.dogum yaptim dedim...tasladilar..canlarim.bende asla.sigil cikmadi..ve sigil olmadan asla.cocuga.dogumda.bulasi.soz.konusu.olmazmis..doktorum.yine.olsa.yine normal.yapacaktik.dedi..bu konuda.aklinda.soru.olanlar rahat olsun.ikinci.olarak keteme.gittim.ve hpv dna tarama testi yaptirdim.allahima.bin sukur negatif cikti.yani.vucudum ya hic almamis ya da atmis..her hpv alan kanser.olmuyor..ve vucut buyuk oranda atiyormus..hal.bu iken hemen asimi yaptiracagim..sizlerede bilgilendirme.olsun..lutfen keteme.gidin ve hpv testinizi yaptirin

kimse durup dururken size hpv aşısı var demez zaten. eşinizde hpv olduğunu öğrenince gidersiniz doktora, doktor der aşısı var diye.
hpv vücuttan atılan bi enfeksiyon değil bildiğim kadarı ile. bağışıklık sistemine bağlı olarak belirti veriyor, belirti vermeden yıllarca uykuda da kalabiliyor.

benim merak ettiğim, eşin bu konuda nasıl bi tedavi sürecinde. boxerı delip ilişki yaşamaya devam mı?

Evlendikten sonra böyle bir şey olursa heralde çok üzülürdüm.
Evlenmeden test istemek lazım sanırım. Çok geçmiş olsun size.

Gecmiş olsun.

Evlenmeden önceki genel testlerde bunlar çıkmıyor mu ?

Her genital siğil HPV mi peki? Bu konuda uzlaşılamıyor. Merak ettim bir gün çıkarsa Allah korusun ona göre ayrılırım uzatmadan. :işsiz:

Daha once hpv ile ilgili.konu acmistim..bazilari beni kanser edip öldurmustu..cahil deyip.birde kan testide mi yapmadin diyenler oldu..konumu guncelliyorum..
Esimde ilk.evlendigimizde genital sigil vardi o hpv imis..la ben.ne bilim.hayatimda sey gormemisim hpv bilecem..asisi varmia diyen olmadi.neyse
...ben normal.dogum yaptim dedim...tasladilar..canlarim.bende asla.sigil cikmadi..ve sigil olmadan asla.cocuga.dogumda.bulasi.soz.konusu.olmazmis..doktorum.yine.olsa.yine normal.yapacaktik.dedi..bu konuda.aklinda.soru.olanlar rahat olsun.ikinci.olarak keteme.gittim.ve hpv dna tarama testi yaptirdim.allahima.bin sukur negatif cikti.yani.vucudum ya hic almamis ya da atmis..her hpv alan kanser.olmuyor..ve vucut buyuk oranda atiyormus..hal.bu iken hemen asimi yaptiracagim..sizlerede bilgilendirme.olsun..lutfen keteme.gidin ve hpv testinizi yaptirin

Israrla konularınızı BDV bölümüne açıyorsunuz. Israrla da ceza alıyorsunuz...

merhaba bende de hpv var agzimda bogazimda giderek cogaliyorlar lutfen agzinda hpv olan birisi bana oneride bulunsun

Back