hepinize merhaba. ben 22 yasındayım bekarım, aktif olarak cinsel hayatım vardı. hayatımda farklı farklı insanlar oldu. genelde korunma yöntemimiz yoktu. kafama sıcayım et ete degecek mevzusundaydık. kendimi bildigim bileli ergenlikten beridir hep bi akıntım vardı. kullanmadıgım ilaclar antibiyotikler kalmadı. annemde de vardı gerci. neyse bu yaz genital bölgemde sigil cıkmıs ben basta sivilce sandım falan filan derken kasıntı vs baslayınca kosa kosa doktora gittim. doktor bende smear aldı, hpv testi yapmamıstı. smear sonucu ascus cıktı. doktor idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olabilir 3 ay sonra tekrar gel dedi. kremler ilaclar verdi kulandım. max 2 hafta sonra sigillerim arttı kasıntım dayanılmaz hale geldi. ben baska doktora gittim. hpv testi yaptı sigiller icin kondilom katerizasyonu yapıcaz dedi. bir de asıyı önerdi. tabi özel hastane olunca bi duraksadım. bugün sonucum cıkmıs hpv 6 ve 51 pozitif. maddı olarak kendımı toparlamaya calısıyorum. sitede var mıdır benimle bu konu hakkında konusucak olan? birilerinden biseyler duymak istiyorum. yasayan gecirmis birilerinden. korkuyorum arkadaslar..