Slm arkadaşlar,smear testinde ascus tanısı alınca araştırmalara başladım ve hpv varlığında oluşan lezyonları öğrendim.Bana ascus tanısı verildi ve 3 ay sonrası yeni bir smear önerildi.Ancak araştırmalarım sonrası vucuduma dikkatli bakınca anüs bitiminde genital siğil oluşumunu gördüm şimdi bu genital siğil için hangi doktora başvurmalıyım,kadın doğuma mı yoksa genel cerrahamı?Bende genital siğil olduğuna göre önce bunu halledip daha sonra jınekoloj alanına mı yönlenmeliyim?Depresyona girdim resmen yardımcı olacak varsa memnun olurum.
Eşimde siğil henüz yok ama vucudunda deri hastalığı gibi izler var.Et beni değiller ama izler acaba onlarda hpv mi?Nasıl oldu bilmiyorum ama tedaviye nereden başlayacağım konusunda bilgili arkadaşlardan öneri bekliyorum,çalışan bir kadın olduğumdan rapor alarak memlekete gitmem gerekecek ve özelemi yoksa faültede bu süreci başlatmak daha mantıklı olur acaba?
Allahım yardım et...amin
Eşimde siğil henüz yok ama vucudunda deri hastalığı gibi izler var.Et beni değiller ama izler acaba onlarda hpv mi?Nasıl oldu bilmiyorum ama tedaviye nereden başlayacağım konusunda bilgili arkadaşlardan öneri bekliyorum,çalışan bir kadın olduğumdan rapor alarak memlekete gitmem gerekecek ve özelemi yoksa faültede bu süreci başlatmak daha mantıklı olur acaba?
Allahım yardım et...amin