B Btlll06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 183 76 48 31 4 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlll06 #1 Kizlar Konya'da bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı önereceğiniz hpvem var tedavi için iyi bir doktora ihtiyacim var Konya'da bu hastalığı olan hangi doktora gittiler bilgi verin lütfen herkese Allah şifa versin inşallah
Kizlar Konya'da bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı önereceğiniz hpvem var tedavi için iyi bir doktora ihtiyacim var Konya'da bu hastalığı olan hangi doktora gittiler bilgi verin lütfen herkese Allah şifa versin inşallah
O Oha diyorum Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 2.577 4.843 63 4 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlll06 #2 konyada degilim ama bu hastalik visel yolla bulasiyor
kinderpingui Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2012 795 1.205 113 İstanbul 4 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlll06 #3 Oha diyorum .!.: konyada degilim ama bu hastalik visel yolla bulasiyor Genişletmek için tıkla... Nasıl bulaştığını sormamış hanımefendi, hay Allahım..
Oha diyorum .!.: konyada degilim ama bu hastalik visel yolla bulasiyor Genişletmek için tıkla... Nasıl bulaştığını sormamış hanımefendi, hay Allahım..
O Oha diyorum Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 2.577 4.843 63 4 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlll06 #4 kinderpingui .!.: Nasıl bulaştığını sormamış hanımefendi, hay Allahım.. Genişletmek için tıkla... ben zaten sorusana cevap vermedim niye atliyorsun yoruma o zamn sen cevap ver Allahim kk nin bu yorumlara atlayan insanlarindan tukendik:)
kinderpingui .!.: Nasıl bulaştığını sormamış hanımefendi, hay Allahım.. Genişletmek için tıkla... ben zaten sorusana cevap vermedim niye atliyorsun yoruma o zamn sen cevap ver Allahim kk nin bu yorumlara atlayan insanlarindan tukendik:)
kinderpingui Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2012 795 1.205 113 İstanbul 4 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlll06 #5 Oha diyorum .!.: ben zaten sorusana cevap vermedim niye atliyorsun yoruma o zamn sen cevap ver Allahim kk nin bu yorumlara atlayan insanlarindan tukendik:) Genişletmek için tıkla... Soruya cevap vermeyerek atlayan ve işgüzarlık yapan siz oluyorsunuz, bilsem cevabını yazardım sizin gibi gereksiz akıl dağıtmazdım.
Oha diyorum .!.: ben zaten sorusana cevap vermedim niye atliyorsun yoruma o zamn sen cevap ver Allahim kk nin bu yorumlara atlayan insanlarindan tukendik:) Genişletmek için tıkla... Soruya cevap vermeyerek atlayan ve işgüzarlık yapan siz oluyorsunuz, bilsem cevabını yazardım sizin gibi gereksiz akıl dağıtmazdım.
O Oha diyorum Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 2.577 4.843 63 4 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlll06 #6 kinderpingui .!.: Soruya cevap vermeyerek atlayan ve işgüzarlık yapan siz oluyorsunuz, bilsem cevabını yazardım sizin gibi gereksiz akıl dağıtmazdım. Genişletmek için tıkla... yavv hee hee
kinderpingui .!.: Soruya cevap vermeyerek atlayan ve işgüzarlık yapan siz oluyorsunuz, bilsem cevabını yazardım sizin gibi gereksiz akıl dağıtmazdım. Genişletmek için tıkla... yavv hee hee