Bu testler ozelde çok tutar mı acaba birde aşı yi bulaş olduktan sonra yaptırmış olmam korur muBir haftada hemen siğil çıkacağını düşünmüyorum ama virüsü almış olma ihtimaliniz yüksek. Siğiller bağışıklık düştüğü anda çıkar ya da biraz zaman geçince. İnşallaj hiç çıkmaz tabi. Özel hastane ya da özel muayenehanede test verirseniz e nabıza yansımaz. Negatife döndüğünüz zaman bulaştırmazsınız. Bu süreçte jilet ağda kesinlikle yapmayın, sigara içmeyin ve aşılarınızı olun mutlaka:
Ben sevgilimle birlikte oldum şuan siğil yok ama yanma varKuru jilet uyguladiniz mi hiç bu dönemde çünkü o sigillerden bende de çıkmıştı fakat benim cinsel bı durumum yoktu hatta doktor gördüğünde cinsel yolla bulaşan bir hastalık sanmıştı sonra bana bunu sordu bende o zamanlar yurtta kalıyordum ve yurt sahibi biraz değişik biri olduğundan oda da jilet yapıyordum bundan olmuş meğer sonra hemen düzeldi
Ucuz değil maalesef ama uçuk da değil, fiyatlar değişiyor arayıp sorun bence birkaç yere. %70 koruma sağlarBu testler ozelde çok tutar mı acaba birde aşı yi bulaş olduktan sonra yaptırmış olmam korur mu
Daha da önemlisi virüsü ve siğilleri gerilettiğine dair çalışmalar yapılıyormuşUcuz değil maalesef ama uçuk da değil, fiyatlar değişiyor arayıp sorun bence birkaç yere. %70 koruma sağlar
Peki düzeldi mi? Yani şöyle Smear hpv vermedin mi?Kuru jilet uyguladiniz mi hiç bu dönemde çünkü o sigillerden bende de çıkmıştı fakat benim cinsel bı durumum yoktu hatta doktor gördüğünde cinsel yolla bulaşan bir hastalık sanmıştı sonra bana bunu sordu bende o zamanlar yurtta kalıyordum ve yurt sahibi biraz değişik biri olduğundan oda da jilet yapıyordum bundan olmuş meğer sonra hemen düzeldi
Tamam inşallah peki şuan belirti yokken doktora gitmem sonuç verir mi yoksa beklemeli miyimUcuz değil maalesef ama uçuk da değil, fiyatlar değişiyor arayıp sorun bence birkaç yere. %70 koruma sağlar
Belirti vermeyebilir çünkü her hpv siğil yapmıyor, siğil yapmadan sinsi bir şekilde ilerleyen hpv türleri de var. Bu yüzden beklemeye gerek yok. Siz hpv testi ve smear testi verin. 6 ayda bir düzenli smear verip takip edin durumu. Siğil çıkarsa koter ile yaktırırsınız.Tamam inşallah peki şuan belirti yokken doktora gitmem sonuç verir mi yoksa beklemeli miyim
Beni nasıl rahatlattiniz Allah razı olsun sizdenCanım korkma öncelikle genellikle 3 ay gibi bir sürede kuluçkada oluyor kadınların yüzden 80 i geçiriyor bu hastalığı. Bazılarında hiç çıkmıyor bile ama 2 yıld vücut atıyor hastalığı Hpv nin bir sürü çeşidi var 40 yaşına kadar tehlikeli kabul edilmiyor bu arada smear testi rutin bir işlem doktorla konuşabilirsin tanı girmez rutin muayene girer. Bazen tuvaletlerden de bulaşabiliyor. Yani siğil çıkarsa lazerle yakarlar. Aşı yaptırabilirsin
Çok teşekkür ederim ilginiz ve verdiğiniz tüm cevaplar içinBelirti vermeyebilir çünkü her hpv siğil yapmıyor, siğil yapmadan sinsi bir şekilde ilerleyen hpv türleri de var. Bu yüzden beklemeye gerek yok. Siz hpv testi ve smear testi verin. 6 ayda bir düzenli smear verip takip edin durumu. Siğil çıkarsa koter ile yaktırırsınız.
Rica ederim amin inşallahÇok teşekkür ederim ilginiz ve verdiğiniz tüm cevaplar içinrabbim inşallah bu işi atlatmam için yardımcım olsun