HPV 53 pozitif

yarent99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
1
0
25
Merhabalar, rutin kontrole gittiğim esnada doktor vajinamda genital siğil olduğunu tespit etti. hpv kuşkusuyla smear ve hpv testi yaptırdı. ikisi de pozitif geldi. CIN 1 hpv 53 pozitifmişim. kolposkopi de yaptırdım henüz sonucu gelmedi fakat o kadar stresliyim ki başka bir şey düşünemez oldum. 2 aydır düzenli bir ilişkim var, doktor daha önceki ilişkilerimden kapmış olabileceğimi söyledi. daha önce de aslında sadece bir kere korunmasız ilişkiye girmiştim nasıl böyle bir şey geldi başıma gerçekten anlamadım. doktorun tavsiyesiyle gardasil 9’un da 2.dozunu oldum yeni. acaba daha önce hpv 53’ü tecrübe etmiş olanınız var mıdır? ya da bu süreçte paylaşabileceğiniz tavsiyeleriniz de varsa onlara da açığım. hali hazırda erkek arkadaşıma da bulaştırmış oldum bundan sonra kondom ile ilişkiye girmek bir fayda sağlar mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Zaten bu bütün erkeklerde olur genelde kadının bağışıklığı olmadığında bulaş gerçekleşir. Bu kadar kafanıza takmayın maalesef o kadar yaygınlaştı ki nerdeyse her kadında var şimdi. Cin 1 de genelde ilaçla vitaminlerle negatife dönüyo. Kolposkopi sonucun netleştirir durumu. Benimkisi cin 3 tü ameliyat oldum. Siğilsiz di benim siğil konusunu bilemiyorum yaktıranlar var ama geri çıkıyomuş sanırsam. Çok geçmiş olsun üzme kendini 💐

Merhabalar, rutin kontrole gittiğim esnada doktor vajinamda genital siğil olduğunu tespit etti. hpv kuşkusuyla smear ve hpv testi yaptırdı. ikisi de pozitif geldi. CIN 1 hpv 53 pozitifmişim. kolposkopi de yaptırdım henüz sonucu gelmedi fakat o kadar stresliyim ki başka bir şey düşünemez oldum. 2 aydır düzenli bir ilişkim var, doktor daha önceki ilişkilerimden kapmış olabileceğimi söyledi. daha önce de aslında sadece bir kere korunmasız ilişkiye girmiştim nasıl böyle bir şey geldi başıma gerçekten anlamadım. doktorun tavsiyesiyle gardasil 9’un da 2.dozunu oldum yeni. acaba daha önce hpv 53’ü tecrübe etmiş olanınız var mıdır? ya da bu süreçte paylaşabileceğiniz tavsiyeleriniz de varsa onlara da açığım. hali hazırda erkek arkadaşıma da bulaştırmış oldum bundan sonra kondom ile ilişkiye girmek bir fayda sağlar mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
erkek arkadaşınla bunu konuş beraber tedavi olun ve mümkünse korunarak bile ilişkiye girmeyin,pinpon etkisiyle birbirinize yönlendirip iyileşme sürenizi uzatırsınız.çok zor farkındayım ama psikolojini iyi tutmaya çalış,çözümü olan bir şey bağışıklığı iyi tutarak vücuttan atılabilirmiş corona gibi düşün.ne yazık ki bu virüs için korunmak bir şeyi engellemiyormuş,ek takviyeler al c vitamini çinko ve d bağışıklığı en çok güçlendirenlermiş aşı olma imkanı varsa aşı da çok önemliymiş bu süreçte benim öğrendiklerim bunlardı umarım işine yarar

X