• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 45 ve anksiyete

Oda anksiyete den kaynaklıyor boyun fıtığı size bir anlatsam dersiniz ben de hiç bişey yokmuş doğumdan önce ve sonra kasık ağrısı şikayeti m çoğaldı smear testi verdim HPV 58 pozitif çıktı kolkoskopi yaptırdım biyopsi alındı cın 1 rahim ağzı kanseri teşhisi konuldu tam onu kabullendım midem yıllardır ağrıyor çoğaldı acile gittim tomografi çekildi karaciğer de on ml büyüklüğünde lezyon var denıldı gastroenteroloji ye ve dâhiliye ye yönlendirildım mr günü aldım gastroenteroloji den gün aldım beklerken endoskopi gününü mıde sol yan boşlukta yumurta büyüklüğünde şişlik oluştu iki gün sonrası da boynumda köprücük kemiği şişti aynı büyüklük te onada ultrason günü verildi hepsini bekliyorum smear testi endoskopi ultrason beklerken de boyun kol göğüs ağrısı eşlik ediyor burdan baktığım da hepsi kanser belirtileri kafayı yememek için sınırları zorluyorum Rabbim Yardımcımız olsun 😔
Çok geçmiş olsun benim de karaciğerde tomografide lezyon çıktı benimki de 5 mm ve yağlanma çıktı ve bana da ibs den dolayı endoskopi kolonoskopi denildi tiroitlerimde de nodül çıktı ve boynumdaki lenf bezi hala inmiyor boynum beynim ve hipofiz bezim için de MR istendi aynı zamanda Prolaktin yüksekliği de var ve gerçekten internetten araştırıldığında hepsi kanser belirtisi diyor insanın moralinin bozulmaması elde değil bir süredir bu yoğun sıkıntılardan sonra ne burayı okuyorum ne de internetten araştırma yapıyorum gerçekten insanı çok etkiliyor

Tip 59 du yüksek risk kolposkopi yapıldı cin 1 geldi
1 yıl sonra test verdim. Negatif geldi.
ilk 3 ay ısıde hpv ovül ve ahcc kullandım doktorun tavsiyesiyle d vitaminimi düzelttim spora basladım sık sık kefir içtim. Sigarayı bile bırakmadım. Hatta 1 yıl sonra test vermeye gittğimde doktor sigarayı bırakmadıysan zor gibi umutsuz konustu. Daha gecen gün sonucu mesaj attı bana gözün aydın negatif diye 😄
Çok şükür çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın

Çok geçmiş olsun benim de karaciğerde tomografide lezyon çıktı benimki de 5 mm ve yağlanma çıktı ve bana da ibs den dolayı endoskopi kolonoskopi denildi tiroitlerimde de nodül çıktı ve boynumdaki lenf bezi hala inmiyor boynum beynim ve hipofiz bezim için de MR istendi aynı zamanda Prolaktin yüksekliği de var ve gerçekten internetten araştırıldığında hepsi kanser belirtisi diyor insanın moralinin bozulmaması elde değil bir süredir bu yoğun sıkıntılardan sonra ne burayı okuyorum ne de internetten araştırma yapıyorum gerçekten insanı çok etkiliyor
Yapmayın hiç bakmayın psikoloji dıye bişey kalmadı bende sizede çok çok geçmiş olsun benim de duruyor şişlik hiç inmedi hiç bişeyden zevk alamıyorum küçük bebeğim var eşimle aramız sürekli bozuk ne bı destek ne aile konuşup rahatlayacağım kimsem yok evin içinde yavrumla da doğru düzgün ilgilenemiyorum çok bunaldım içime atmaktan artik vücudum kaldırmıyor namaz kılın bol bol zikir çekin bır nebze de olsa rahatlıyo bi'de kendinizi meşgul edecek bişeler yapın bebeğime battaniye örmeye başladım azda olsa terapi oluyor psikiyatri ye randevu aldım daha önce de ilaç kullanmış tım faydası olmuştu hamile kalınca bıraktım kafamın içinı susturamıyorum hastalık hastası olcam bu gidişle lütfen bizden bıtane daha yok çocuklarımız için kendimiz için hayatımıza pozitif bakalım Rabb'im sağlıklı kolay ömürler versin hepımızıde şifalar diliyorum 🌸🌸

Merhaba, 23 yaşındayım mayıs ayında hpv 45 tanısı aldım 2 smear temiz geldiği için kolposkopi yapılmadı bağışıklık konusunda vitamin, beslenme vs vs çok dikkat ediyorum ama bir süre edemedim anksiyetem çok yoğun olduğu için ona da ayrı kafaya takıyorum stresten bağışıklığım düşüyor
Mayıstan beri şiddetli sağlık anksiyetem başladı pozitif haberini beklemediğim bir şekilde aldım her yerimdeki ağrıyı sürekli araştırıyorum sürekli chat gpt ye soruyorum bir süredir anksiyetemin yoğunluğu tutmadan önce nabzım yükselmeye başladı göğüs ağrısısol kol ağrısı boyun ağrısı omuz ağrısı sırt ağrısı yaşamaya başladım hayat kalitem rezalet olmaya başladı elim uyuştu uyurken kaç kere acile gittim kalp krizi geçiriyorum diye nabzım sürekli 90-95-100-105arasında çıkıyor tansiyonum düşük 9/6 hep
Ekg eko çekildim temiz denildi. 3 doktora muayene oldum kan tahlillerim de temiz. Efora 127 nabızla girdim efor sırasında da yükseldi normal denildi. Resmen tansiyon aletiyle yaşıyorum her an kalp krizi geçiricem diye. Hpvden sonra başladı. Kalple ilgili bir şey yok denilse de ikna olmuyorum şuan nabzım 95 mesela ve sol göğsüm ağrıyor bastırınca da ağrı var eylül ayında antidepresanlarımı komple bıraktım
Bu nabız yüksekliğini ve ağrıyı yaşayan var mı sürekli korkuyla yaşamaktan sıkıldım internette kalp krizinin gizli belirtileri diyo hepsini yaşıyorum iyice manyak ettim kendimi ya ben de anlamıyorsam şuan diye anksiyeteye yormaktan da sıkıldım çübkü cidden ağrım var dinlendiğim zaman da yürüdüğüm ayağa kalktığım zaman da birden başım dönüyor nabzım çok yükseliyor

Öncelikle geçmiş olsun. Aynı şikayetler bende de vardı ama baya baya yendim gibi artık. Doktor birşey yok dediyse kalple ilgili yoktur kimi insanların nabzı zaten normalde de yüksek olur herkesin 60 70 olacak diye birşey yok. Bende sürekli nabzımi kontrol ediyordum ve hâlâ daha arada yapıyorum malesef benimde sol göğüs bölgemde ağrı giriyor sanki bıçak saplanıyor gibi. Ama bu tarz ağrılar genelde kas sinir yada kaburga ağrıları olabilir. Stres çok etkiliyor stresten kaslar geriliyor ve ağrı yapıyor. O ağrı geldiğinde kafanızı başka birşeyle meşgul edin ve kendi kendinize kalp ağrısı değil şimdi geçicek sakin ol diyin beyninizi başka birşeyle meşgul edin inanın işe yarıyor. Yoksa bende sabah kalktigim gibi tansiyonumu ölçerdim oksijen saturasyon hepsine bakardım sürekli araştırirdim. Kesinlikle internetden hastalık araştırmayın çünkü sonunda sizi Allah korusun ya kanser yapıyor yada kalp krizi ve geçittiriyor. Vitamin kan değerlerinize baktırın takviyelerinizi düzenli kullanın kansızlık B12 ve d vitamini eksikliği de nabız yüksekliği yapar.

Back
X