hpv 31 ve 45

duygu_878

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
168
63
37
merhaba. 2017 yılında lsil çıkan smear sonucu nedeniyle biyopsi yapıldı. sonuç temiz çıktı. 2019 senesinde hpv testi yaptırdım. hpv 31 çıktı. yeniden biyopsi yaptılar ve temiz çıktı... geçtiğimiz ay hpv testi yaptırdım. az önce sonuç çıktı. hpv 31 ve hpv 45.. kurtulamadığım gibi yenisi de eklenmiş. zannediyorum 2017 senesinde hpv vardı ve hücresel değişiklik olmuştu. kaç sene oldu. 4 senedir hpv liyim... moralim çok bozuk. psikolojim kalmadı. hpv 31 in inatçı olduğunu biliyorum ama 4 yıl olduğu için geçer sanmıştım.

merhaba. 2017 yılında lsil çıkan smear sonucu nedeniyle biyopsi yapıldı. sonuç temiz çıktı. 2019 senesinde hpv testi yaptırdım. hpv 31 çıktı. yeniden biyopsi yaptılar ve temiz çıktı... geçtiğimiz ay hpv testi yaptırdım. az önce sonuç çıktı. hpv 31 ve hpv 45.. kurtulamadığım gibi yenisi de eklenmiş. zannediyorum 2017 senesinde hpv vardı ve hücresel değişiklik olmuştu. kaç sene oldu. 4 senedir hpv liyim... moralim çok bozuk. psikolojim kalmadı. hpv 31 in inatçı olduğunu biliyorum ama 4 yıl olduğu için geçer sanmıştım.
Merhaba çok geçmiş olsun...Bu süreç icerisinde Cinsellik devam ettimi ? Belki ondan atamamışsinızdır .Prezervatif bile tam koruma sağlamıyor çünkü

Cinselliğe ara verip. Ahcc falan kullanın. Cinsellik oldugu için atamıyordur vücut. Pinpon etkisi doğru bence. Bende de hucresel değişiklik olmustu (2015 falandı) 2019da hpv testim negatif geldi. Ve smearda negatif. Bu sürecte cinsellik yaşamadım sanırım vücudum attı. Ya da atmadı uykuda. Bu hpv işleri cok karısık kontrolde olmak lazım.

Siz de mutlaka araştırın, ancak ahcc kullanımından biz eşimle fayda gördük. Bu sayede vücudundan atabildi ki bende negatifti, ancak rahim ağzında tahribat olmuştu. Yani ben vücudumdan atabilmişken muhtelemen o atamadı ve uzun süre kaldı. 6 ay düzenli ahcc kullanarak attı (çok şükür).
Bu bir ilaç tavsiyesi olarak görülmesin, bu bir vitamin, siz de mutlaka araştırın ve doktorunuza danışın.

Siz de mutlaka araştırın, ancak ahcc kullanımından biz eşimle fayda gördük. Bu sayede vücudundan atabildi ki bende negatifti, ancak rahim ağzında tahribat olmuştu. Yani ben vücudumdan atabilmişken muhtelemen o atamadı ve uzun süre kaldı. 6 ay düzenli ahcc kullanarak attı (çok şükür).
Bu bir ilaç tavsiyesi olarak görülmesin, bu bir vitamin, siz de mutlaka araştırın ve doktorunuza danışın.
çok teşekkürler. bu ilacı duydum ancak ilaç pahalı olduğu için kullanamadım açıkçası. 6 ay deneyeceğim yakında inşallah

Sizde rahimde yara falan var mı? Belirtileri nelerdi? Siğil cıktı mı? Bende hpv negatif ama rahim ağzı yarası var ve cinsel ilişkiden sonra azcık kanama yapıyor sizde de var mı böyle bir sey?
bende siğil yok. rahim ağzında yara var ancak sadece cinsel ilişki sırasında ağrıya neden oluyor. kanama gibi birşey yapmadı.

bende siğil yok. rahim ağzında yara var ancak sadece cinsel ilişki sırasında ağrıya neden oluyor. kanama gibi birşey yapmadı.
Sanırım bu hpv kapanlarda yara da beraberinde oluyor. Cunku bende bu yara hpv kaptıktan sonra oldu. Yaraya doktor bir sey dedi mi peki?

Sanırım bu hpv kapanlarda yara da beraberinde oluyor. Cunku bende bu yara hpv kaptıktan sonra oldu. Yaraya doktor bir sey dedi mi peki?
yaraya bişey demedi doktorlar. hatta sadece hpv testi için doku alan doktor söyledi. ama o hpv ile ilgili değil dedi. tuvalet temizliği vs anlattı.. belki hpv orayı enfeksiyon almaya yatkın hale getiriyordur.

Olmaz mı o da var
vallahi canım ben bir ara karbonatlu su içtim düzenli o fayda etmişti, birde adaçayı yağı kullandım ama çok ağır kokut-yor fitil gibi uygulamıştım, düzenli kullanamadım onu çünkü viks gibi sarıyır her yeri kokusu çok keskin. Senin yara muayenede mi görldü yoksa smear da falan mı

X