• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 16 yardım lütfen

Gozdesari

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
8
1
6
İstanbul
Merhaba ben gecen 1 ay önce smear testi yaptırdım, temiz cıktı doktor sadece enfeksiyon kapmışşın antibiotik ve fitil verdi sonra akıntının rengi değişmesse gene gel dedi. Ama ben gene başka doktora gittim o da hpv testi yaptı ve hpv 16 cıktı kanser riski tusek olandan yani sok oldum cunku ben de ne siğil ne de başka bir belirti vardı sonucu gören doktorda beni kolposkopiye gönderdi oradanda 2 parça aldılar biopsi için su an sonucumu bekliyorum bakalım ne cıkacak

yani demek istediğim bayanlar smear testine inanmayım benim de smear temiz cıktı ne ascus ne cin 1 2 3 cıkmadı. ama enfeksiyon cıkarsa mutlaka baska doktora da gidin ve hpv testi yaptırın cunku enfeksiyon varsa genelde hpv kaynaklı olur önlem alınmazsa da ileride kansere neden oluyor maalesef

su an nişanlım askerde bu virüs bana nerden gecti bilmiyorum ama ona durumu nasıl açıklayacagım bilmiyorum eger onda yoksa benden ayrılır mı acaba bu testin erkek versiyonu sağlıkle değil diyorlar yani erkekte varsa negatif cıkabilir ya da tam tersi yoksa pozitif cıkabılırmıs bir de erkeğe aşı yapmıyorlar galiba ama ona söylemek zorundayım bu ağırlıkla yaşayamam

evet enfeksiyon smear testinde çıktı ama doktor hiç onemsemedi antibiyotik ve fitil verdi temiz dedi sonuc ama ben yine de başka doktora gittim (bunun sebebi olarak da yıllar önce bir kızla tanıştmıştım rahim kanseriydi ve cok etkilendim) bunun üzerine titiz davrandım ben de o yüzden başka bir doktora daha gittim,, benim size tavsiyem tek bir yerde smear testi yaptırmayın ve de enfeksiyon varsa mutlaka hpv testi isteyin inşallah kimsenin başına gelmez:(((((

arkadaşlar hpv inanın 10 kişiden 6 sında mevcut ve maalesef bir çok insan farkında değil.çok araştırdık.bu siğilleri yok eden Erkut ceylan adında birine ulaştık.gntsiğiltem diye bişey çıkarmış konuyla alakalıda çok bilgili bir bey önemli bir hastalık diye paylaşmak istedim.genital bölgenizi asla ama asla jiletle temizlemeyin çoğalır.yardımcı olabildiysem ne mutlu saygılarımla

Merhaba ben gecen 1 ay önce smear testi yaptırdım, temiz cıktı doktor sadece enfeksiyon kapmışşın antibiotik ve fitil verdi sonra akıntının rengi değişmesse gene gel dedi. Ama ben gene başka doktora gittim o da hpv testi yaptı ve hpv 16 cıktı kanser riski tusek olandan yani sok oldum cunku ben de ne siğil ne de başka bir belirti vardı sonucu gören doktorda beni kolposkopiye gönderdi oradanda 2 parça aldılar biopsi için su an sonucumu bekliyorum bakalım ne cıkacak

yani demek istediğim bayanlar smear testine inanmayım benim de smear temiz cıktı ne ascus ne cin 1 2 3 cıkmadı. ama enfeksiyon cıkarsa mutlaka baska doktora da gidin ve hpv testi yaptırın cunku enfeksiyon varsa genelde hpv kaynaklı olur önlem alınmazsa da ileride kansere neden oluyor maalesef

su an nişanlım askerde bu virüs bana nerden gecti bilmiyorum ama ona durumu nasıl açıklayacagım bilmiyorum eger onda yoksa benden ayrılır mı acaba bu testin erkek versiyonu sağlıkle değil diyorlar yani erkekte varsa negatif cıkabilir ya da tam tersi yoksa pozitif cıkabılırmıs bir de erkeğe aşı yapmıyorlar galiba ama ona söylemek zorundayım bu ağırlıkla yaşayamam

sonucu yazarmısın ????? cok merak ettım

sonuc kronik servisit (yani kronik enfeksiyon ) cıktı ve CIN1 cıktı, doktor korkulacak bir şey olmadığını ve 6 ay sonra tekrar gelip smear testi yaptırmam gerektiğini söyledi,ilaç vs. hiçbir şey vermedi,, çok şükür

sonuc kronik servisit (yani kronik enfeksiyon ) cıktı ve CIN1 cıktı, doktor korkulacak bir şey olmadığını ve 6 ay sonra tekrar gelip smear testi yaptırmam gerektiğini söyledi,ilaç vs. hiçbir şey vermedi,, çok şükür
canim gecmis olsun.. cikan sonucunda kronik enfeksiyon ve cin 1 cikti demissin, bu nasil oluyor anlamadim? hpv pozitif diye bir ibare varmiydi ? cunki cin1 diyorsa bu hpv grubuna girer yani enfeksiyon grubu farkli birsey bildigim kadariyla.. test sonucunu daha detayli yazabilirmisin ? birde doktorun kim hangi hastane belirtirsen sevinirim. Acil sifalar

Back