Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsunKızlar biyopsi yaptırmıştım sonucum çıkmış. Galiba ameliyat gerekir değil mi doktorla konuşacağım. Biraz korkuyorum açıkçası. Bu kadar ilerlemiş olması korkuttu beni. Eki Görüntüle 3404664
29 yaşındayım Kasım 2023 te bu hastalıktan haberim olduÇok geçmiş olsun
Yaşınız kaçtı, genç yaşta olunca belki Leep’ e gerek kalmaz ama doktorunuz daha iyi bilir tabi, bir de ne zamandır hpv pozitifsiniz?
Anladım, moralinizi bozmak istemem ama Leep olacak gibi, ama şükür ki erken teşhis olacak, korkmayın üzülmeyin lütfen29 yaşındayım Kasım 2023 te bu hastalıktan haberim oldu
Hayır yok.Anladım, moralinizi bozmak istemem ama Leep olacak gibi, ama şükür ki erken teşhis olacak, korkmayın üzülmeyin lütfen
Sigara kullanımı var mıydı peki?
Merhaba doktorunuzla konuşabildiniz mi acaba?Kızlar biyopsi yaptırmıştım sonucum çıkmış. Galiba ameliyat gerekir değil mi doktorla konuşacağım. Biraz korkuyorum açıkçası. Bu kadar ilerlemiş olması korkuttu beni. Eki Görüntüle 3404664
O alanın kazınması gerektiğini söyledi ilerde kansere sebebiyet verebileceği için. Kan, idrar ,ekg ve akciğer grafitisi verdim. Pazartesi artık anestezi doktoruyla konuşacağım.Merhaba doktorunuzla konuşabildiniz mi acaba?
Yok daha değil pazartesi konuşulur herhalde. Bilkent şehir hastanesinde olacağım hayırlısıylaÇok geçmiş olsun
Leep için gün belirlendi mi peki ve nerede olacaksınız?
Şükür ki erken farkettin ve operasyonunu olup bu stresten kurtulacaksın, güzel haberlerini bekliyoruzYok daha değil pazartesi konuşulur herhalde. Bilkent şehir hastanesinde olacağım hayırlısıyla
Gerçekten öyle çok stresteydim ama erken teşhis hayat kurtarır diyelim. Çok çok teşekkür ederim.Şükür ki erken farkettin ve operasyonunu olup bu stresten kurtulacaksın, güzel haberlerini bekliyoruz