- 12 Haziran 2019
- 17.651
- 107.031
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunIyiki cosmussum ocakda.
Sabah goz iltihabi ile uyandim. Suan daha fena.
Ne yazdigimi bile duzgun gormuyorum
Kötü düşünüp şimdiden üzme kendini. Allah yardımcınız olsun Şafii ismiyle acil şifalar versin hem annene hem de kayınvalideneKızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .
Bu yüzden de pek kitap okuyamıyorum, uygulamalara da buraya da pek bakamıyorum, paylaşım yapamıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.
Rabbim şifa versin inşallah. Canını sıkma canım Allah daha güzel kapılar açsın sizeKızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .
Bu yüzden de pek kitap okuyamıyorum, uygulamalara da buraya da pek bakamıyorum, paylaşım yapamıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumKızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .
İnşallah herşey temiz çıkar ,çok geçmiş olsunKızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .
Geçmiş olsun canım, inşallah temiz çıkarKızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .
Niye bekarlaraBekarlara şiddetle tavsiye ediyorum.
Eki Görüntüle 3381348
Ahaha aynı soru aklımdan geçti, sen benden önce davranmışsın .Niye bekarlara
Bu aralar siteye giremiyorum ama ikinci kitabımı da bitirdimHerkese Merhaba
2024 yılı ortak okuma listesini ilk sayfaya ekledim. Bildirim için son gün. Bugünden sonra yapılan bildirimler listeye eklenmeyecektir
Life light
@Levaiz
Eleadora
MrsDelfino
Limonsuzzcay
Orangegreysky
@bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Ruveyda-
@LADY VEGA
@ahestebirbeste
K Kitapkontesi
A Arrietty_
@Disipline Girmis BirKadin
yet07
@fesang
Istenmeyentuyy
@Etkili Eleman
@UcanSupurge
C Capanin Gururu Teyom
@mimesis
@sudem34
@minerva1988
@ordinary
@tofy92
S sasifelekcikmazi
@sevayd
@Tutunamayanlar777
@Tu me manques
@Atalanteda
@Benaslindayoum
T Teraryum1
@maryjane_94
@huysuzsdo
Kukrim
@Ozzybal
@Less-is-More
@CipisS
@kasimpat
@choccywhoccydoodah
@Sulukofte2000
@Natsume
@Koylubiber
@koza16
@Marjolein
@sessizyazar
@hande_buse
@Mrsay
Çok geçmiş olsun.Kızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .
Geçmiş olsun Allahın izniyle temiz çıkar inşallahHepinize çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız. Bende biraz anksiyete ve okb var fazla düşünüyor, fazla planlama yapıyorum. Dün biyopsi yapıldı, sonuçları çıkana kadar bu konuyu düşünmeyeceğim.
Suç ve Ceza’ya devam ediyorum, Dorian Gray’in Portresi’ne başlıyorum şimdi .
Ödülü ben bilmem başkim bilirOrangegreysky kitaplık tahmin önerin çok eğlenceli geliyor kulağa ama en çok doğru tahmin yapana ödül olsun
Bu arada kurtuluş projesine başlamak istiyorum. Ne dersin fırsat bulabilir misin okumaya
Bugün başlıyorum o zaman canımÖdülü ben bilmem başkim bilir
Sen iste fırsat bulamasam da yaratırım Okuyalım Biri daha okuyacaktı o kimdi acaba