- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
Çok geçmiş olsun Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah şifa bulur kadıncağızKızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .
Bu yüzden de pek kitap okuyamıyorum, uygulamalara da buraya da pek bakamıyorum, paylaşım yapamıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.
Galiba ben de tahmin edebilirim bilim kurgu, polisiye deyince aklıma gelen net isimler varSelamlar, eşimin sınavları bitti ben de eve geldim derken aylardan sonra ilk defa vakit geçirdik kitap okuyamadım, yarın devam edeceğim.
Ama o sırada aklıma etkinlik fikri geldiarada başkanımıza kitaplık fotoğrafı (belki bir kısmını) atsak o da burada bu kimin diye sorsa hoş olurmuş çünkü nicklere bakmadan kitaplık tahmin edebilme yeteneği edindim burada eğlenceli oldu kendime minik bi etkinlik yaptım
Çok geçmiş olsun canım benim, rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah. Dualarım sizinleKızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .
Bu yüzden de pek kitap okuyamıyorum, uygulamalara da buraya da pek bakamıyorum, paylaşım yapamıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.
Allah korktuğuna uğratmasın. İnşallah temiz çıkar sonuçlari.Kızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .
Allah şifa versin canım. İnşallah korktugunuz gibi çıkmaz. Daha tayin donemine çok var. Şimdiden düşünüp canını sıkma. Biz ne yaparsak yapalım her şey olacağına varıyor. Sevdiginle birlikte huzurluysan nerede yaşadığının çok da önemi kalmıyor. Evin, huzurun neredeyse yuvan orası oluyor. Hakkında hayırlısı olsunKızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .
Çok geçmiş olsun canım. Allah feraha erdirsin siziKızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .
Ne zaman yapalımSelamlar, eşimin sınavları bitti ben de eve geldim derken aylardan sonra ilk defa vakit geçirdik kitap okuyamadım, yarın devam edeceğim.
Ama o sırada aklıma etkinlik fikri geldiarada başkanımıza kitaplık fotoğrafı (belki bir kısmını) atsak o da burada bu kimin diye sorsa hoş olurmuş çünkü nicklere bakmadan kitaplık tahmin edebilme yeteneği edindim burada eğlenceli oldu kendime minik bi etkinlik yaptım
allah büyük delfi hemen kötüyü düşünme. rabbim şifasından versin bol bol kadın iyi olsun yeter kiKızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .