Ben bitirdim
Çok geçmiş olsunIyiki cosmussum ocakda.
Sabah goz iltihabi ile uyandim. Suan daha fena.
Ne yazdigimi bile duzgun gormuyorum
Nasıldı? Ben daha yeni başlayacağımBen bitirdim
Ayy sorma 2. Kitapta daha iyi dedim onunda ortasında başladıChristophe'yi görünce gerildim kdmdöd. Drama Queen
Bir taş meclisi değil ama güzel tabii. Çok akıcı tam bir polisiye.Nasıldı? Ben daha yeni başlayacağım
Bu yıl ikisini de okuyup bitireceğim. Bence bu kitabı C Capanin Gururu Teyom okumalı. Çok severAyy sorma 2. Kitapta daha iyi dedim onunda ortasında başladı3 te kim bilir nasıl
Werther mi daha acılı bu kitap mıBu yıl ikisini de okuyup bitireceğim. Bence bu kitabı C Capanin Gururu Teyom okumalı. Çok sever
Levin gibi daha çok tripcankolikWerther mi daha acılı bu kitap mı
O zaman severim tamamLevin gibi daha çok tripcankolik
Wether acı bu drama QueenWerther mi daha acılı bu kitap mı
İnşallah iyi olur her şey. Artık her şeyin tedavisi var çok şükür. Sıkma canını. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ve kayınvaliden de bir an önce şifalansın inşallahKızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .
Bu yüzden de pek kitap okuyamıyorum, uygulamalara da buraya da pek bakamıyorum, paylaşım yapamıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.