Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitabım yok ama gezdigim yerlerden birkaç fotoğraf paylaşayım

Eklentiler

• IMG20240202141859.jpg
    IMG20240202141859.jpg
    212,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG20240202130000.jpg
    IMG20240202130000.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG20240202151513.jpg
    IMG20240202151513.jpg
    186,4 KB · Görüntüleme: 34
Selamlar, eşimin sınavları bitti ben de eve geldim derken aylardan sonra ilk defa vakit geçirdik kitap okuyamadım, yarın devam edeceğim.

Ama o sırada aklıma etkinlik fikri geldi 😅arada başkanımıza kitaplık fotoğrafı (belki bir kısmını) atsak o da burada bu kimin diye sorsa hoş olurmuş çünkü nicklere bakmadan kitaplık tahmin edebilme yeteneği edindim burada :KK70: eğlenceli oldu kendime minik bi etkinlik yaptım 😅

Kızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .

Bu yüzden de pek kitap okuyamıyorum, uygulamalara da buraya da pek bakamıyorum, paylaşım yapamıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.

Kızlar benim moralim tatilin başından beri çok bozuk. Nişanlımın annesi rahatsız, ciddi bir hastalıktan şüpheleniliyor, adını bile anmak istemiyorum. Her türlü tahlil tetkik yapılıyor, henüz kesin bir sonuç yok. Nişanlıma ayrı üzülüyorum, annesine ayrı. 10 yıldan fazladır hasta annesi olan bir insan olarak nişanlımı çok çok iyi anlıyorum, ayrı şehirlerde elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Kayınvalidemi de çok seviyorum, çok güler yüzlü, eğlenceli, pozitif, çok düşünceli bir insandır. Öbür yandan bu durum bizi de etkileyecek, sonuçları kötü çıkarsa hiç istemediğim bir şehre taşınmak zorunda kalabiliriz. Kafam allak bullak oldu. Düşünmekten çatlayacağım artık .

Bu yüzden de pek kitap okuyamıyorum, uygulamalara da buraya da pek bakamıyorum, paylaşım yapamıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.
İnşallah iyi olur her şey. Artık her şeyin tedavisi var çok şükür. Sıkma canını. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ve kayınvaliden de bir an önce şifalansın inşallah 💕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X