- 14 Haziran 2019
- 13.317
- 47.067
ayy tesekkur ederımm calcimm ben de işte uyumaan okuyabılırsem 1-2 sayfa okumaya calısıyorum oyle oyle yaparak ocakta 1 kıtap okuyabıldım sadece dusun yanı performansımıGünaydın canım. Senin yerine de okuyoruz biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy tesekkur ederımm calcimm ben de işte uyumaan okuyabılırsem 1-2 sayfa okumaya calısıyorum oyle oyle yaparak ocakta 1 kıtap okuyabıldım sadece dusun yanı performansımıGünaydın canım. Senin yerine de okuyoruz biz
hosbuldum elacımmHoş geldin
Denk getirememişim nedense. Aynen eski yabancı romantik komedi filmleri tadında geliyor bana da . Şişedeki mesaj,aşk engel tanımaz , sen uyurken gibi filmler tadında .Böğütrlen Kışı da güzel, ama biraz daha dram gibi geldiği için onu diğerleri kadar sevmemiştim, ama kesinlikle okunası
Allah kolaylık versin Çok şükür canım ben de aynı sağlıcakla gelsin küçük de inşallahhosbuldum canımm ikizlerle büyümeye devam birde sımdı aramıza hazıranda katılacak olan bır mınnos olacak onun heyecanı ve hazırlıklarıda var oyle hayat bu sıralar benım ıcın cok yogun sen nasılsınn
amin amin canımcım inşallahAllah kolaylık versin Çok şükür canım ben de aynı sağlıcakla gelsin küçük de inşallah
Hoş geldin origünaydın napıyosunuz kıtap okumaya zaman bulup zevkını cıkaranlar
Sokağın sonundaki evi okuyorum bendeGünaydın
Şubat için bunları seçtim ama ben ayran gönüllü biriyim
Küllerin Günü’ne başladım.
Eki Görüntüle 3379753
Canım ben dün hata yapmışım özür dilerim. Ocak ayında kitap bitirmedim hiç. Okuduğum yere kadar yazdım. Arkadaşlar uyardı. Ocak ayı listesinden çıkar beni.Herkese Merhaba
2024 yılı ortak okuma listesini ilk sayfaya ekledim. Bildirim için son gün. Bugünden sonra yapılan bildirimler listeye eklenmeyecektir
Life light
Levaiz
@Eleadora
@MrsDelfino
@Limonsuzzcay
@Orangegreysky
bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Ruveyda-
@LADY VEGA
@ahestebirbeste
@Kitapkontesi
@Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@fesang
@Sulukuleli
@Etkili Eleman
UcanSupurge
@Capanin Gururu Teyom
@mimesis
@sudem34
@minerva1988
@ordinary
@tofy92
@sasifelekcikmazi
sevayd
@Tutunamayanlar777
@Tu me manques
@Atalanteda
@Benaslindayoum
@Teraryum1
@maryjane_94
@huysuzsdo
@Kukrim
@Ozzybal
Less-is-More
@CipisS
@kasimpat
@choccywhoccydoodah
@Sulukofte2000
@Natsume
@Koylubiber
@koza16
M Marjolein
@sessizyazar
@hande_buse
@Mrsay
asla. başgana öyle şeyler denir miÇok kabasın, bu nasıl uslüp, adam kayırıyorsun vs demen lazımdı
Bir de bazen ortada hiç imkansız bir durum olmadığı halde kendi kendine bunu yaratanlar oluyor, kavuşulamayan aşk durumu ama ortada elle tutulur bir sebep yok. Ben onu da çok gereksiz bir drama görüyorum ama eğlencesine okuyoruz işte böyle kitapları. Ben Kelebek Adası'nı bitirince ağlamıştım bir de Şu an çok saçma geliyor tabii, ama kaptırıyoruz işte okurkenDenk getirememişim nedense. Aynen eski yabancı romantik komedi filmleri tadında geliyor bana da . Şişedeki mesaj,aşk engel tanımaz , sen uyurken gibi filmler tadında .
Yalnız bu kitapla ilk defa bişey ilgimi çekti, farkındalık mı ya da
Belki evli olduğumdan ötürüdür ama artık filmlerde dizilerde (aşk ı memnu gibi) ve kitaplarda evli biriyle bekar birinin aşklarının güzellemelerini büyülü mistik en büyük aşk ölümsüz aşk olarak gösterilmesi evlilik aşkı öldürür öldürdü ve alışkanlık oldu mecburi oldu çocuklar için oldu… şeklinde hoşuma gitmemeye başladı.
Yani atıyorum bu kitabı okuyan genç bir kız ya da erkek blraz da hayalperestlik varsa ettafında işyerinde ilgisini çeken karizmatik evli erkeğe ya da güzel kadına bu şekilde anlık bir hayale kapılıp peşinden sürüklenedenilir. Yani kitaplara mı kaldı bu iş denenilir tabi ama maalesef filmler diziler ya da kitap neyle en fazla vakit geçiriliyorsa otomatik o atmosfere girebiliyor insan. Bu şekilde dün düşündüm epey eşime de anlattım hatta , ben sana okuma dedim benim gibi bütün gün twitter oku bırak hayalciliği sürekli küfür halinde olursun zaten dedi ve konu kapandı
Ben de çok etkilenmiştim bir de uzun süre kitap arasından sonra ilk onu okuyup tekrar kitaplara döndüğüm zamandı 5 6 sene evvel.sayesinde peş peşe devam etmiştim Arada iyi oluyor minnoş bir dünya ya dahil oluyormuş gibi dinlenme gibi. O yüzden cinayet polisiye dedektif gerilim romanlarını daha çok seviyorumBir de bazen ortada hiç imkansız bir durum olmadığı halde kendi kendine bunu yaratanlar oluyor, kavuşulamayan aşk durumu ama ortada elle tutulur bir sebep yok. Ben onu da çok gereksiz bir drama görüyorum ama eğlencesine okuyoruz işte böyle kitapları. Ben Kelebek Adası'nı bitirince ağlamıştım bir de Şu an çok saçma geliyor tabii, ama kaptırıyoruz işte okurken
hosbuldum canımm nasılsın hersey yolunda mıHoş geldin ori
Yok bizimle birlikte okumanız yeterli
ben de sanki uzaya roket atıyoruz gibi habire sorular soruyorum, ekstra kural var mı diyeYok bizimle birlikte okumanız yeterli
İstediğin kadar sorabilirsin. Aklına her takılanıben de sanki uzaya roket atıyoruz gibi habire sorular soruyorum, ekstra kural var mı diye
teşekkürler.