- 19 Kasım 2013
- 18.654
- 33.633
Al bendende o kadarSağolsun benimki aynı. Okul varken de 7.30 şimdi de aynı
HoşgeldinizMerhabalar ben gruba yeni dahil oluyorum. İlk mesajım. İngilizce ogretmeni eski bir kitap kurduyum icimdeki okuma askini ve huzurunu uyandirmaya geldim
Hoş geldinizMerhabalar ben gruba yeni dahil oluyorum. İlk mesajım. İngilizce ogretmeni eski bir kitap kurduyum icimdeki okuma askini ve huzurunu uyandirmaya geldim
Akşam neyse ki erken uyuyorRabbim kolaylık versinakşam olmuyor valla
benimki doğduğundan beri uyumadan 24 saat challange yapıyorAkşam neyse ki erken uyuyor
Ben basladim onada. Sonu gelmez suc ve cezanin diyeHer güne (uygulamadan) 50 sayfa ayarlamştm bugn bitmesi gerekiyordu ki lanetli tavşana başlayabileyim ama dha 250 sayfam var
O da mantıklıymış ama biri olsun bitireyim diyeBen basladim onada. Sonu gelmez suc ve cezanin diye
Murakamiden sorumlu arkadaşımızSelamlar,
Bu sene okuma listemde olan 3 kitabı daha aldım bugün. Yazarın hiç bir kitabını okumadım bu arada ama yorumlar epey iyi yada tam aksine epey eleştirel olunca bir şans vermek istedim,kendim karar verebilmek adına. Bu seneye kadar hep ertelemiştim her ne kadar merak etsemde yazarın kitaplarını okumayı. 2024de bilmediğim,daha önce okumadığım yazarlara da şans vereceğim demiştim.
Aranızda okuyanların yorumlarını da merak ediyorum bu arada, paylaşırsanız sevinirim.
Bugün hiç okuma yapamadım hatta başlayacağım kitaba bile karar veremedim ama kısa bir kitap seçerim muhtemelen zira ay bitiyor,çocuklar evde haliyle sınırlı zamanım oluyor okumaya.
Eki Görüntüle 3376482