Bu kitaba da bakabilirsin. Ben okumadım ama listemde. Kızlardan okuyan vardı sanırımSessiz Hasta ve yitik kızlar i bitirdim.sessiz hastanın sonunda şoke oldum ancak yitik kızlar da katil kim bildim.
Gerilim dayanmıyor bana.
Bu yazarın başka kitabı yok.
Yabancı yazarların Türkçe ye çevrilmiş kitaplarını severekten okuyorumda
Başka öneri var mı gerilim ?
AçıklamaYabancı yazarların Türkçe ye çevrilmiş kitaplarını severekten okuyorumda
Ekleyeyim ben de listeme.Bu kitaba da bakabilirsin. Ben okumadım ama listemde. Kızlardan okuyan vardı sanırım
Eki Görüntüle 3376013
Ben bugun bitirdim. Akıcı bir kitap 2.5 günde bitti.Bu kitaba da bakabilirsin. Ben okumadım ama listemde. Kızlardan okuyan vardı sanırım
Eki Görüntüle 3376013
Bakıyorum hemenAiden i okumanı tavsiye ederim. Tam da gündemdeki Epstein Davasıni anlatıyor. Yani kitabın tamamı onu kapsamıyor ama anlatıldığı önemli kısım var
Sağolsun benimki aynı. Okul varken de 7.30 şimdi de aynıGünaydııın
Okula giderken sürükleyerek zorla yataktan çıkardığım bebelerim 8 buçukta uyanıyolar
Gayet istikrarlı daha ne istiyorsunSağolsun benimki aynı. Okul varken de 7.30 şimdi de aynı
Rabbim kolaylık versinSağolsun benimki aynı. Okul varken de 7.30 şimdi de aynı
Hoş geldinizMerhabalar ben gruba yeni dahil oluyorum. İlk mesajım. İngilizce ogretmeni eski bir kitap kurduyum icimdeki okuma askini ve huzurunu uyandirmaya geldim