- 24 Aralık 2021
- 2.828
- 14.400
Maalesef uyanıklık süreleri uzadı, gaz problemi başladı, gece hiç uyumuyor dolayısıyla yorgun düşüyorum. O uyurken gündüz ben de uyumaya çalışıyorum. Temel ihtiyaçlar hariç pek bir şeye vaktim kalmıyor. Gaz ve uyku durumu biraz düzelince inşallahAslında bebeğiniz küçükse onu uyuturken vs okuyabilirsinizmalum bebişli annelerinin hayatının yarısı çocuk uyutmaya çalışmakla geçiyor o sırada da bir sürü kitap okunabiliyor
E ne de olsa kitap daha edeplidir de ondan.selamlar. aşkı memnuya devam ediyorum.
dizisi daha entrikalıydıyarısına geldim
Calci degilim ama evet. Ay sonu konuya yaziyoruz kitap ve Sayfa sayisini hesaplayip calciyi etiketliyoruzBu arada Dahil'i ite kaka bitirdim,çocuklara interaktif oyun açtım,onlar kudururkenpardon oynarlarken! ben okudum. Sonu belirsizlikle bitti kitabın başından beri 2700 ve 8 rakamı geçti sonunda bir bağlanır gibi oldu ama tam bir açıklık getirilmedi,havada kaldı gibi geldi bana.
Neyse okumak isteyenler olabilir daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
Okudum bitti diyeyim kısaca.
Ayın 6.kitabı oldu bu da. C Calcifer bitirdiğimiz kitapları ay sonunda bildirim topiğine mi ekliyoruz? Az evvel gördüm o topigi de emin olamadım.
Evet ay sonunda toplu bir şekilde bildirim topiğine yazıyoruz, toplam kitap ve sayfa sayısı dip toplamda olacak şekilde.Bu arada Dahil'i ite kaka bitirdim,çocuklara interaktif oyun açtım,onlar kudururkenpardon oynarlarken! ben okudum. Sonu belirsizlikle bitti kitabın başından beri 2700 ve 8 rakamı geçti sonunda bir bağlanır gibi oldu ama tam bir açıklık getirilmedi,havada kaldı gibi geldi bana.
Ayın 6.kitabı oldu bu da. C Calcifer bitirdiğimiz kitapları ay sonunda bildirim topiğine mi ekliyoruz? Az evvel gördüm o topigi de emin olamadım.
Evet bugün gördüm bende bu haberi.Mine Kırıkkanat Elif Şafak'a intihal davası açmış ve kazanmış
Eki Görüntüle 3375871
Ben de Elif Şafak'ın rengini bir türlü çözemedim. Yıllar önce Aşk ve İskender kitabını okumuştum. Sürekli bir yerlerde garip haberlerin içinde bir de.Mine Kırıkkanat Elif Şafak'a intihal davası açmış ve kazanmış
Eki Görüntüle 3375871
Sevdiğim bir iki kitabı var ama hakkında söylenenler gerçekten rahatsız edici. O nedenle Aşk'tan sonra çıkan kitaplarını okumadım. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce de Ustam ve Ben kitabının intihal olduğuna dair haberler çıkmıştı. Yabancı bir yazardı sanırımBen de Elif Şafak'ın rengini bir türlü çözemedim. Yıllar önce Aşk ve İskender kitabını okumuştum. Sürekli bir yerlerde garip haberlerin içinde bir de.
Yazar'ın sadece Aşk kitabını okumuştum. Ustam ve Ben'i de bi ara merak ediyordum şu an etmiyorumSevdiğim bir iki kitabı var ama hakkında söylenenler gerçekten rahatsız edici. O nedenle Aşk'tan sonra çıkan kitaplarını okumadım. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce de Ustam ve Ben kitabının intihal olduğuna dair haberler çıkmıştı. Yabancı bir yazardı sanırım
Azra Kohen ve Başak Sayan konusuna tarafsız bakamıyorum ben. Başak Sayan'ın kitap yazdığını bu iddiayı ortaya atmasa kaç kişi bilirdi diye düşünüyorum. Azra Koheni de kitaplarını da çok severim. Çok araştırmacı ve bilgili takip ettiğim kadarıyla. B. Sayan kim ki ondan intihal yapsın diyorum.Azra Kohen ve Başak Sayan arasında da böyle bir durum vardı sanırım.
Yazar'ın sadece Aşk kitabını okumuştum. Ustam ve Ben'i de bi ara merak ediyordum şu an etmiyorum
Bende Azra Kohen'in Elif Şafak'ı kastederek önümü kesmeye çalışan bir kadın yazar var tarzında bir röportajına denk gelmiştim. Başak Sayan'ı tanımıyorum ama Azra Kohen'in Pi,Çi,Fi kitaplarını okumuştum.Azra Kohen ve Başak Sayan arasında da böyle bir durum vardı sanırım.
Yazar'ın sadece Aşk kitabını okumuştum. Ustam ve Ben'i de bi ara merak ediyordum şu an etmiyorum
Tam hatırlayamasam da Azra Kohen kazanmıştı sanırım. Azra Kohen’den Sadece Gör Beni’yi okumuştum çok beğenmiştim. Araştırılarak yazıldığı çok belliydi. Hatta kitap bitince kendimi de bir araştırma telaşı içinde bulmuştum.Azra Kohen ve Başak Sayan konusuna tarafsız bakamıyorum ben. Başak Sayan'ın kitap yazdığını bu iddiayı ortaya atmasa kaç kişi bilirdi diye düşünüyorum. Azra Koheni de kitaplarını da çok severim. Çok araştırmacı ve bilgili takip ettiğim kadarıyla. B. Sayan kim ki ondan intihal yapsın diyorum.
Ustam ve Ben çıkınca konuşulduğunu hatırlıyorum ama kanıtlanmış bir şey yok. Çamur atmak için de yapılmış olabilir bilemiyorum
Tam bana göre o zaman, umarım Şubat'ta okuyabilirimEki Görüntüle 3375737
Çocukluğum bitti.
Maksim Gorki'nin biyografisini anlatıyor kitap. Biyografi olduğu için okumakta zorlanabileceğimi düşünmüştüm ama hiç zorlanmadım. Sakin bir havada ilerliyor kitap. Gorki'nin babasının ölümüyle dedesinin yanına yerleşmelerini ve okula başlamasına kadar geçen süreyi anlatıyor. Gorki bu kitapta daha çok dini inanç üzerinde durmuş. Dedesinin inancı ile anneannesinin inancı arasında değerlendirmeler yapıyor. Bu inanç meselesi kitabın içerisinde sık sık görünüyor.
doğumlar, ölümler, yoksulluk ve zenginlik içinde geçen bir çocukluk.
Ben severek okudum 9/10
Aiden i okumanı tavsiye ederim. Tam da gündemdeki Epstein Davasıni anlatıyor. Yani kitabın tamamı onu kapsamıyor ama anlatıldığı önemli kısım varTam hatırlayamasam da Azra Kohen kazanmıştı sanırım. Azra Kohen’den Sadece Gör Beni’yi okumuştum çok beğenmiştim. Araştırılarak yazıldığı çok belliydi. Hatta kitap bitince kendimi de bir araştırma telaşı içinde bulmuştum.
Bence de. İki inancı Çocuk aklıyla dedesi ve anneannesinin gözünden değerlendirmesi hoşuma gitti.Tam bana göre o zaman, umarım Şubat'ta okuyabilirim
Evet ben yine toplu etiket yapıyorum bildirim için ay sonundaBu arada Dahil'i ite kaka bitirdim,çocuklara interaktif oyun açtım,onlar kudururkenpardon oynarlarken! ben okudum. Sonu belirsizlikle bitti kitabın başından beri 2700 ve 8 rakamı geçti sonunda bir bağlanır gibi oldu ama tam bir açıklık getirilmedi,havada kaldı gibi geldi bana.