Bebek İkinci El ''hotwels,oyun çadırı,lulaby portbebe,kraft diadem oto koltuğu,alt açma minderi,bebek

baharlık mont ve yağmurluk lcw marka 2 yaş için tanesi 15 tl
krem renkli düğünlük pantolon yelekii takım 2 yaş için 15 tl
pantolonlar 2 yaş için tanesi 8 tl
hepside çok temizdir yıpranmışlık yada defosu yoktur.

1-ayak bileğine kadar 15 tl
2-dizin yaklaşık 4-5 parmak aşağısında 15 tl
3-lcw 10 tl
4-10 tl
5-lcw 7 tl
6-lcw 7 tl
7-ebru maternity 7 tl
8-lcw hem s hemde m bedeni var tanesi 5 tl
9-hell klar hamile 7 tl
10-lcw 5 tl
11-lcw 5 tl
12-5 tl
13-dizin 4-5 parmak aşağısında 10 tl
14-lcw 15 tl
kıyafetlerin hepside 38-40 bedene uyumlu s ve m bedenlerdir. hepside çok temiz ve yeni gibidir

Son düzenleme:
Canim polis kiyafetinin pantolonu boy belini birde ceketin kol uzunlugunu ve enini zahmet olmazsa olcermisin?oglum tam 5 yasinda olursa almak istiyorum..

merhaba ölçülen yerleri pek düzgün olmasada işaretle belirtmeye çalıştım ceketi için:
iki omuz hizası turuncu çizgi 32 cm
yakadan aşağı mavi çizgi 44 cm
gövde genişliği mor çizgi 38 cm
kol boyu kırmızı çizgi 39,5 cm
pantolon için:
belden itibaren boy 67 cm
bel çevresi serbestken 55 cm ama bel arkası lastikli olduğu için 66 cm kadar rahatlıkla esneyebiliyor.umarım açıklayıcı olmuştur hoşçakalın

oto koltuğu 0-13 kg Kraft diadem model 200 tl ye almıştım hep kılıfla kullanıldığı için sıfırdan farksız yıkanmadı bile 100 tl
alt açma minderi bebitof marka elyaf dolgulu kadifemsi pelüş kumaş kaplama (yıkanabilir) 15 tl
boğulmayı öneyici yastık sevi bebe nin (yıkanabilir) 8 tl
bel desteği de sevi bebenin yıkanabilir kııf 15 tl

kırmızı kurbağalı mac kays,kurbağalı yeşil ceylan bebe, gömlek bebüş marka , diğerleride hep wenice markadır.yine hepsi yeni gibi tanesi 4 tl dir.

Eklentiler

• $IMG_6290.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:

Bu robot canım satıldı mı?

Canim cok tesekkur ederim cok aciklayici olmus..asker kiyafeti de ayni olculerdeyse ikisi icin guzel bi fiyat verirmisin?almak istiyorum ogluma dogum gunu hediyesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…