Bebek İkinci El ''hotwels,oyun çadırı,lulaby portbebe,kraft diadem oto koltuğu,alt açma minderi,bebek

aybuke79

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
132
0
0
Kayseri

Hot Wheels Çılgın Sharky Bite Oyun Seti Türkçe konuşuyor.kapandığında çanta şeklini aldığı için yerde kaplamıyor.nette fiyatları 70-100 tl arasında değişiyor.sıfır gibi 30 tl ye vermek istiyorum sadece ambalaj kutusu mevcut değil.

hepsi yine orijinal hotwels koleksiyonundan. tanesi arabaların adetinin sıfır fiyatı 15-20tl arasındadır.onarın tanesi ni 5 tl, iki tane balık şeklinde olanın sıfırı tanesi 20 tl dir oyüzden bende tanesini 8 tl vereceğim.arabaların hepsi metal ve yeni gibidir sadece bazı arabalaa yapıştırdığımız çıkartmalar eskimiştir.isteyen çıkarabilir.

bum bum balon oyunu. buda orjinaldir. oyuncakçılarda kendi yedek balonuda satılıyor yada her türlü balonuda kullanabilirsiniz. çok eğlenceli.çocuklarla beraber ailecek oynana bir oyun aynı zamanda.zar atıp çıkan sayı kadar çubuk üzerindeki tırtık la itiyorsun balon kimde patlayacak diye heyecanlı ve zevkli bir oyun. biz 40 tl ye almıştık. fiyatı 15 tl

orijinal wobble şaşkın top oyuncağı .buda çok zevkli bir denge oyunu. yine bütün ailenin oyuncağı olabilecek..55 tl ye almıştık .25 tl ye vereceğim.

oyun çadırı disney pixar şimşek mc quin ve mater desenli yeni gibi 20 tl
lisanslı monsuno oyuncağı ikili ikisi beraber 8 tl
örümcek adam ve arabası 20-25 cm uzunluğunda 10 tl

miorre marka göğüs altı askılı ve çıtçıtlı M/L beden beyaz renkli korse özelliklerine netten bakabilirsiniz. ürün sıfırdır, 20 tl.
dişlikler nuby 5 tl .fisher price 4 tl dir.bunlarda yeni gibi.

6 lı küp sert plastikten yapılmış 5 tl
kumandalı arabalar yaklaşık 25-30 cm uzunluğunda tanesi 10 tl
uzaktan kumandalı robot 25-30 cm yüksekliğinde .Türkçe konuşuyor.ağzından eva süngerinden disk fırlatıyor.buda yeni gibidir sadece resimde görüldüğü gibi kumanda anteni kırıldı. oda çalışmasına engel teşkil etmiyor.15 tl

Sıfırdan farksızdır.Özellikle kış mevsiminde ve arabanızda yoksa ihtiyaç duyacağınız bir ürün .sıfırı 120 tl civarı .60 tl ye veriyorum özellikleri:

LULLABY Portbebe - Lacivert- turkuaz

Bütün kenarları yumuşaklık ve darbelere dayanıklık sağlaması için sünger ve köpük ile kaplanmıştır.

Taban kısmında 3 cm'lik sünger yatak ve MDF bulunur.

Çökme yapmaz.mikrosaten kumaştan yapılmıştır.

Sağlam ve ortopedik yapısı ile bebeğiniz için hem korunaklı hemde kullanışlı bir üründür.

Su geçirmez bir yapısı bulunmaktadır.

oyun seti 30
arabalar ve tır 30
balık araba 8
örümcek adam 10
toplamda 78 tl yapıyor ama sizin için uygunsa 70 tl desek .

Tamam canım uygundur garanti bankasi hesabıniz varsa hemen ücreti gonderebilirim yoksa da yarin sabah eft yapabilirim hesabiniza

Tamam canım uygundur garanti bankasi hesabıniz varsa hemen ücreti gonderebilirim yoksa da yarin sabah eft yapabilirim hesabiniza

ziraatbankasıyla çalışıyorum.isterseniz önce ürünleri kargolayım ondan sonra ödemeyi yaparsınız.özelden bana adresinizi mesaj atarsanız yarın kargolarım.hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…