Hotpoint ariston kettle olanlar bakabilir misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar bugun evden çıkarken hotpoint ariston marka kırmızı renk kettle mı fişte mi unuttum bilmiyorum.İçindeki suyu boşaltıp yerine bıraktım. Ama otomatik bir kettle olduğu için düğmesine basılı bırakmış olabilirim. İçinde de su yok. Eve de 15 gün gidemeyeceğim. Kettle linkini ekliyorum.Evinde bundan olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Kettle ın içini boşaltmak için yerinden alınca düğmesi otomatik atıyor mu yoksa öyle kalıyor mu? Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zordur muhtemelen sizi anlıyorum ama bence önce sakin olun.Az önceki konunuzda gördüm evden çıkalı 5 saat olmuş.Eğer kötü birşey olsaydı size çoktan haber gelmişti

müşteri hizmetlerini aradınız mı?

Zordur muhtemelen sizi anlıyorum ama bence önce sakin olun.Az önceki konunuzda gördüm evden çıkalı 5 saat olmuş.Eğer kötü birşey olsaydı size çoktan haber gelmişti
kirada oturuyoruz başkasının evine zarar vermek istemiyorum. Derdim bu

Müşteri hizmetlerini arayın detaylı bi öğrenin sorun olup olmadığını anlarsınız ki zaten kendi kapanmıyorsa evin ya şalteri kapatılır yada geri dönersiniz. Ama vesvesedir ben kaç defa geri döndüm bu yüzden her defasında fiş çekiliydi

kirada oturuyoruz başkasının evine zarar vermek istemiyorum. Derdim bu
Tamam işte bende zaten niye dert ettiniz demedim ki,kötü birşey olsaydı çoktan haber gelirdi sakin olun dedim,madem tatile çıkıyormuşsunuz

Back
X