Hosuna mi gidiyor?

Boş bogaz...:)))
Kötü niyetle değil ama düşünerek konuşmuyor...
Fırlatıyorr agzından :)))
Valaa böyle böyle ikazlarla toparlamaya calısacaksın gibi...

Densiz adam, böyle insanla bir ömür uğraşmak zorundasın sanırım. Ya da yol yakınken kaçarak uzaklaş...

Sozlumun patavatsizligi, bosbogazligi, dusuncesizligi beni deli ediyor.

*Yeni dogum yapan arkadasimizla karsilastik bir dugunde, ikinci geliyor galiba hayirli olsun dedi arkadasima, arkadasimin yuzu dustu daha kilolari veremedim dedi.. sana mi kaldi ikinci bebegini kutlamak insanlari bos yere uzuyor.
*Dugunde halam hakkinda yorum yapiyor, baksana koca kadin birde o kilolarla utanmadan boyle elbise giyilirmismi, aynaya bakmiyor mu diye.. kadini diyabet hastaligi buldu hizla kilo aldi sana ne yakistirmis giymis, derdi tasasi sana mi dustu dedim, yok canim oylesine dedim, benim annem boyle giyse karisirdim ben ondan dedim diyor hey Allahim
* Cok afedersiniz ben tuylerimi agdayla alirim, yarim santim buyumeden alinmiyor, jilette bugune kadar vurmadim vurmam, o gun dugunde boyle var yok arasi cikmaya baslamislar koltuk altlarim, hani nasil desem dogru duzgun gorunmuyorlar ya zaten sarisinim agdaylada aldigim icinde incecik tuy cikar 5-10 tane herneyse bu gormus, bana diyor Ne o askim tuylerini almaya usendin mi, cikmislar baksana.. sana ne be adam sana ne, insan gorsede gormemezlikten gelir zaten dogru duzgun gorunmuyorlar beni yerin dibine ne diye sokarsin durduk yere :mad:
Butun bunlar sadece ayni gunden, baskada varmistir dedigi ama su an aklima bunlar geldi.
* * Son olan bugun ayakkabi denerken bana, senin hic corabin yok mu size geliyorum bu mavi coraplasin, bize geliyorsun bu mavi coraplasin, ayakkabi deniyosun mavi coraplasin ayagindan hic cikmiyor. (bana resmen pis dedi) (annem toptancidan icinde 10 tane olan bir paket mavi ve bir paket sari almis, sarilar onun, maviler benim diye kararlastirdik bende giyiyorum tum kis 10 cift yetiyor insana her gun degistirsen bile herneyse) Dedim ki benim coraplarim hepsi ayni renkte ve modelde annem kisa karsi boyle almis. Hmm tamam dedi.. sinirim zipladi resmen yaa dayanamiyorum artik
ben ne yapmaliyim bu adama ne demeliyim ne etmeliyim o essek arisi dilini nasil frenlesin ???
Frenlemek zor gibi geliyor ama sasirdim boyle erkekler de varmis demek, adamin gozu de ii goruyor boyle seyleri :KK70:

Böyle birisi var mı sahiden.Allah sabır versin size ya tam uyuz etmelik insanı çileden çıkarır valla.

Hiç altta kalma bence cevabını ver oda bi sure sonra vercegin tepkiden cevaptan çekinir yada uyar açık açık

X