Hosuna mi gidiyor?

Bu davranışların altında yatan gerçek sebebi kavrayabildiniz mi? Sizi üzmek istemem ama doğrusunu yazmak durumundayım. Sizin delikanlı egosu yüksek ve kendini sizden ve diğerlerinden üstün görüyor. Bu yüzden herşey batıyor onun gözüne. Korkarım ki karakteri oturmamış ve oturmayacak. Maalesef bu patavatsızlık değil. Uyarsanız da çeşitli şekillerde aynı davranışları ve sözleri görmeye devam edeceksiniz. Çok dikkatli ol konu sahibi, henüz sözlüsünüz ama evlendiğinizde bir süre sonra ego tatmini için seni büsbütün ezmeye başlayacak.

dediklerine katiliyorum aslinda haklisin, yani su an boyle birsey gormuyorum hani su an kendini bizden ustun tutuyor diye hissetmedim ama bana hep imada bulunur sanki ben kendimi ondan ustun goruyormusum gibi, kusura bakma senin kadar akilli degilim bilemiyorum ben, senin kadar zevkli degilim anlayamam ben.. yani alttan alttan imali konusur hep
bir laf varya kisi kendinden bilirmis isi diye
bu yuzden hakli olma payin cokkk yuksek

çorap olayına ben de üzüldüm. siz pis insan değilsiniz ki, sadece aynı renkten birsürü var bunu anlamalıydı. Üzülmeyin.

ayy sagol canim benim
insan oyle mi der, madem ille diyeceksin sen bu coraplari cok mu seviyorsun yoksa canim bir kac keredir goruyorum ayaginda der
gunluk tutmus adam orda gordum surda gordum burdada gordum diye :KK70:

ayy sagol canim benim
insan oyle mi der, madem ille diyeceksin sen bu coraplari cok mu seviyorsun yoksa canim bir kac keredir goruyorum ayaginda der
gunluk tutmus adam orda gordum surda gordum burdada gordum diye :KK70:

:))) Ağır konuşmuş sözlün. Kalp kırmadan söyleseymiş daha iyiydi ya da içinden söylesin kimsenin kalbi kırılmasın. benden sana tavsiye canım sen de onu takip et ve onda dikkat çekici eşya vs birşey gördüğünde sende ona alınacağı birşey söyle baksın bakalım nasıl oluyor kalp kırmak. :KK70:

erkegin cok konusani omru yer bitirir. uyarin bence, her aklina geleni soylemesi cok yanlis,
erkekler kadinlardan daha dikkatlidir ama her gorduklerini soylemezler,size soyleeni denk gelmis
sabir diliyorum...

dediklerine katiliyorum aslinda haklisin, yani su an boyle birsey gormuyorum hani su an kendini bizden ustun tutuyor diye hissetmedim ama bana hep imada bulunur sanki ben kendimi ondan ustun goruyormusum gibi, kusura bakma senin kadar akilli degilim bilemiyorum ben, senin kadar zevkli degilim anlayamam ben.. yani alttan alttan imali konusur hep
bir laf varya kisi kendinden bilirmis isi diye
bu yuzden hakli olma payin cokkk yuksek
Tecrübe ile sabit canım, bu yüzden açık açık yazdım sana... Çok çok iyi düşün taşın, bu tipler gerçekten çekilmiyorlar...

erkegin cok konusani omru yer bitirir. uyarin bence, her aklina geleni soylemesi cok yanlis,
erkekler kadinlardan daha dikkatlidir ama her gorduklerini soylemezler,size soyleeni denk gelmis
sabir diliyorum...
aynen çok haklısın katılıyorum sana. erkekler böyle lap diye söyler lafı hiç düşünmez acaba ben bunu desem ne olur şöyle mi olur böyle mi olur. ama nerdee.. biz kadınlar daha dikkatliyiz.

Of benim eski erkek arkadaşımda böyleydi sacıma fon çektirip giderdim bana geceden falan mi duzlestirdin sacını derdi bu ojeyi surememissin bu elbise uymamış kendinden dolayı sürekli beni bastırmaya çalışırdı bu Yönleri olmasa iyi hoş biriydi de kader sevemedigim icin ben bu yönlerini çekmedim ayrıldım sizin icin Hayırlısı olsun ama tatlı dille değil. Sert bir sekilde uyarır rest cekin belki ise yarar
bu arada Burcu ne sozlunuzun merak ettim

Çok komıkmıs yaa :):):) Bunla evlenmesen daha mı ıyı olur dıye dusundum cnm:)

Offf surekli kirdigi potlar yuzunden milletle papaz olacaksiniz hazir olun...

o dil yok mu o dil... karşıdaki üzülür mü kırılır mı düşünmez olmadık yerde olamadık zamanda patavatsızlığı tutar o dilin bende de var aynından büyük sorun tek sorun hatta :KK34:

Allah baska dert vermesin diyenler vardir ama..
Bence bu en buyyk dertlerden birisi.
Erkek erkekligini bilmelidir agir basli olmalidir.
Ben sorun ederdim.
Sende aynisini yap kiz.
Sen kac gundur giyiyosun o pantolonu? Hic yikanmiyormu bu? De.
Hatta ben olsam varya kulotundan vururdum.
Ihhh sen kac gundur ayni kulotumu giyiyosun yoksa banami oyle geldi.
Dunde bu yokmuydu uzerinde...
Oh bozulsun.

Allah baska dert vermesin diyenler vardir ama..
Bence bu en buyyk dertlerden birisi.
Erkek erkekligini bilmelidir agir basli olmalidir.
Ben sorun ederdim.
Sende aynisini yap kiz.
Sen kac gundur giyiyosun o pantolonu? Hic yikanmiyormu bu? De.
Hatta ben olsam varya kulotundan vururdum.
Ihhh sen kac gundur ayni kulotumu giyiyosun yoksa banami oyle geldi.
Dunde bu yokmuydu uzerinde...
Oh bozulsun.
Tövbe Yarabbiii :KK70: sözlü bunlar iç çamaşırını koz olarak nasıl kullansin ..
Ayrıca böylesine aynı şeyleri söylesen gucenmezlerde ..

Tövbe Yarabbiii :KK70: sözlü bunlar iç çamaşırını koz olarak nasıl kullansin ..
Ayrıca böylesine aynı şeyleri söylesen gucenmezlerde ..

:KK47:Banane banane.
Cani yansin sert bi darbe olsunki anlasin nasil kirdigini.
tovbe daha yapmam desin.
Sozmu mozlu ama koltuk altina karismayi kendine hak goruyor ne is?
Ay ben cok sinirlendim.
Kulottundan bahset kulotundan!

:KK47:Banane banane.
Cani yansin sert bi darbe olsunki anlasin nasil kirdigini.
tovbe daha yapmam desin.
Sozmu mozlu ama koltuk altina karismayi kendine hak goruyor ne is?
Ay ben cok sinirlendim.
Kulottundan bahset kulotundan!
Kız hadi bi sekilde koltuk alti gorulebilen bir yer,
Senin dedigin oyle mi :) :KK53:
Alemsin ya hu :)

Kız hadi bi sekilde koltuk alti gorulebilen bir yer,
Senin dedigin oyle mi :) :KK53:
Alemsin ya hu :)

Haha yok kiz pantolonu asagi cek kulotuna bak demedimya bende.
Egilirken kalkarken kenardan gozuken kulot renginden bahset dedim.
Dunde ayni renkti kulotun hala ayni kulotmu var uzerinde gibi gibi.

Annesiyle baya bi gunlere katilip,hamama gitmis galiba:-)Her turlu kadin muhabbeti var baksana:KK66:
Sozlumun patavatsizligi, bosbogazligi, dusuncesizligi beni deli ediyor.

*Yeni dogum yapan arkadasimizla karsilastik bir dugunde, ikinci geliyor galiba hayirli olsun dedi arkadasima, arkadasimin yuzu dustu daha kilolari veremedim dedi.. sana mi kaldi ikinci bebegini kutlamak insanlari bos yere uzuyor.
*Dugunde halam hakkinda yorum yapiyor, baksana koca kadin birde o kilolarla utanmadan boyle elbise giyilirmismi, aynaya bakmiyor mu diye.. kadini diyabet hastaligi buldu hizla kilo aldi sana ne yakistirmis giymis, derdi tasasi sana mi dustu dedim, yok canim oylesine dedim, benim annem boyle giyse karisirdim ben ondan dedim diyor hey Allahim
* Cok afedersiniz ben tuylerimi agdayla alirim, yarim santim buyumeden alinmiyor, jilette bugune kadar vurmadim vurmam, o gun dugunde boyle var yok arasi cikmaya baslamislar koltuk altlarim, hani nasil desem dogru duzgun gorunmuyorlar ya zaten sarisinim agdaylada aldigim icinde incecik tuy cikar 5-10 tane herneyse bu gormus, bana diyor Ne o askim tuylerini almaya usendin mi, cikmislar baksana.. sana ne be adam sana ne, insan gorsede gormemezlikten gelir zaten dogru duzgun gorunmuyorlar beni yerin dibine ne diye sokarsin durduk yere :mad:
Butun bunlar sadece ayni gunden, baskada varmistir dedigi ama su an aklima bunlar geldi.
* * Son olan bugun ayakkabi denerken bana, senin hic corabin yok mu size geliyorum bu mavi coraplasin, bize geliyorsun bu mavi coraplasin, ayakkabi deniyosun mavi coraplasin ayagindan hic cikmiyor. (bana resmen pis dedi) (annem toptancidan icinde 10 tane olan bir paket mavi ve bir paket sari almis, sarilar onun, maviler benim diye kararlastirdik bende giyiyorum tum kis 10 cift yetiyor insana her gun degistirsen bile herneyse) Dedim ki benim coraplarim hepsi ayni renkte ve modelde annem kisa karsi boyle almis. Hmm tamam dedi.. sinirim zipladi resmen yaa dayanamiyorum artik
ben ne yapmaliyim bu adama ne demeliyim ne etmeliyim o essek arisi dilini nasil frenlesin ???

Emekliliği çok fena olacak :)
Balkondan mahalleye laf yetiştirir artık.

X