Hosuna mi gidiyor?

Benim beş teyzem var; ikisinin eşi aynı sizin sözlünüzün hesap. Büyük olan 70 yaşına geldi, hâlâ vırvır her şeye karışır. Bu huylar pek değişmiyor sanırım, umarım sabırlısınızdır.

Ayy bu ne yaa nasil dayaniyorsunuz. Baskalarina bile bu kadar cok laf soyleyen biri evlendiginizde sizi nasil elestirir kim bilir. Burcu ne cok merak ettim

basak canim baska, aman uzak dur basaklardan, hayatimda gordugum en detayci insanlardan

bunlarin hepsi mi okuz acaba, inadina kesme tirnaklarini canim, tirnak degil ona manikur deniliyor hayatim deseydin ya

Ahahaha Çocuk aklıma gelmedi düşündüm şimdi armut dibine düşermiş dikkat et Bir de resimdekiler siz misiniz ?

yok canim resim alinti, benimkide resimdekine cok benziyorda ben sarisinim
cocuk konusunda buyuk konusmuyorum ama patavatsizlik dogustan olmuyor, Allah nasip ederse terbiyeye ogretecegim cocugumu, kaynanayi karistirmak istemiyordumda kendiside tipkisinin aynisi yani oglunu kendine benzetmis, bizimkide patavatsiz anasina benzemis
yine buyuk konusmayayimda, cocugum oyle olursa her gun dayak yer herhalde benden (dayakla terbiyeyede karsiyim aslinda ama tahammulum kalmaz herhalde babasi ayri cocugu ayri

hic sabirli degilim yandik desene, valla itici itici takilsin millet ondan soguyup uzaklasinca belki dank eder
kim ister ki boyle birini, ailesi birsey demez evlatlari, ben seviyorum katlanirim bir sekilde ama diger kisiler 1-2 derken yuzune bile bakmaz adamin valla :)

Vj bülent canlandi gözümde

Bence daha katı ve sert tepkiler göstermelisin yoksa bu böyle devam eder

Birde ben sizin sevgilinizin dikkatine şaşırdım. Gozunden hicbir sey kaçmıyor valla :) bu arada sevgilinizin cok kiz kardeşi var mi acaba yada abisi yada babasi var mi? Bir yerlerden duymuştum cocuk kendisine örnek alabilecek bir erkek yoksa ailede anneyi ablayi filan ornek aliyormus

erkek kardesi var sadece, bizimki sadece annesini ornek almis canim, kayinpederde bosvermisim dunyayi havasinda kimsenin etlisine sutlusune karismiyor hep onlarlami ugrasacak adam birsey demiyor alismislar boyle

Bence daha katı ve sert tepkiler göstermelisin yoksa bu böyle devam eder
nasil tepki verebilirim baska :S bilmiyorum ki

Haklısın patavatsızlık genetik değil sen eğitirsin bebişini

oooo işin zor valla seninki sana zerre yardım etmez dogum sonrası olan konulrda sezeryan yapanlar bilir esleri tuvaletten cıkmıyomus banyosnnu bile esleri yaptırıyomus valla erkek adam dedigin karsınıa herseyi yapıcak
ayrıca seninki fazla abartılı senin kılını bile görmüste bide söylemiss

Ya bence aksine dedikoduya,böyle muhabbetlere tahammül edememesi lazım.

benim bildigim erkeklerle oyle olmali, ama son zamanlarda goruyorum erkekler kadinlardan daha dedikoducu, daha entrikaci, daha fazla laf tasiyor, dunya tersine donmus

bende tam tersini dusunuyorum, baksana 2 milim tuy icin bile kafami utuledi, herhalde en ufak tuy gorse gel alalim diyecek

öyleleri emin ol igrenirr

Bir sorum olacak, kendisi dört dörtlük mü beyefendinin başkalarını bukadar eleştiriyor

Şoktayım. Allah'ım sözlüyken böyle. Evlenince nelere karışır,
nelere laf eder.

Bu davranışların altında yatan gerçek sebebi kavrayabildiniz mi? Sizi üzmek istemem ama doğrusunu yazmak durumundayım. Sizin delikanlı egosu yüksek ve kendini sizden ve diğerlerinden üstün görüyor. Bu yüzden herşey batıyor onun gözüne. Korkarım ki karakteri oturmamış ve oturmayacak. Maalesef bu patavatsızlık değil. Uyarsanız da çeşitli şekillerde aynı davranışları ve sözleri görmeye devam edeceksiniz. Çok dikkatli ol konu sahibi, henüz sözlüsünüz ama evlendiğinizde bir süre sonra ego tatmini için seni büsbütün ezmeye başlayacak.

çorap olayına ben de üzüldüm. siz pis insan değilsiniz ki, sadece aynı renkten birsürü var bunu anlamalıydı. Üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…