Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bu ne yaa nasil dayaniyorsunuz. Baskalarina bile bu kadar cok laf soyleyen biri evlendiginizde sizi nasil elestirir kim bilir. Burcu ne cok merak ettim
Delilik ya sizin coraplarinizi da mi takip ediyor
Gerci benim sevgilimde de var bunun biraz alt duzeyi. O tek bir konuda yapar: tirnak. gecen gorusmemizde,3 aydır yüzümü görmemiş gelmiş birbirimizi ozlemisiz hasret giderdik ettik, romantik günün sonlarina doğru o kepcuk agzini acip bana "askim tirnaklarini kesmeyi unutmussun kes bunlar hep mikrop" filan dedi bende utandim ettim hatta eve gidince ilk isim tirnaklarim oldu. Neyse ertesi gün farketti kestiğimi teşekkür ederim aşkım kestigin için ama tam kesememissin diye tirnagimin ucunda azıcık kalmış beyaz yeri gosterdi.deli mi ne parmaklarimi keseyim istersen sonra canim aciyor dedim tamam tamam saka dedi ama saka olmadigini biliyorum. Acayip takıntılı tirnak mevzusuna.
Ahahaha Çocuk aklıma gelmedi düşündüm şimdi armut dibine düşermiş dikkat et Bir de resimdekiler siz misiniz ?
Benim beş teyzem var; ikisinin eşi aynı sizin sözlünüzün hesap. Büyük olan 70 yaşına geldi, hâlâ vırvır her şeye karışır. Bu huylar pek değişmiyor sanırım, umarım sabırlısınızdır.
Vj bülent canlandi gözümdeSozlumun patavatsizligi, bosbogazligi, dusuncesizligi beni deli ediyor.
*Yeni dogum yapan arkadasimizla karsilastik bir dugunde, ikinci geliyor galiba hayirli olsun dedi arkadasima, arkadasimin yuzu dustu daha kilolari veremedim dedi.. sana mi kaldi ikinci bebegini kutlamak insanlari bos yere uzuyor.
*Dugunde halam hakkinda yorum yapiyor, baksana koca kadin birde o kilolarla utanmadan boyle elbise giyilirmismi, aynaya bakmiyor mu diye.. kadini diyabet hastaligi buldu hizla kilo aldi sana ne yakistirmis giymis, derdi tasasi sana mi dustu dedim, yok canim oylesine dedim, benim annem boyle giyse karisirdim ben ondan dedim diyor hey Allahim
* Cok afedersiniz ben tuylerimi agdayla alirim, yarim santim buyumeden alinmiyor, jilette bugune kadar vurmadim vurmam, o gun dugunde boyle var yok arasi cikmaya baslamislar koltuk altlarim, hani nasil desem dogru duzgun gorunmuyorlar ya zaten sarisinim agdaylada aldigim icinde incecik tuy cikar 5-10 tane herneyse bu gormus, bana diyor Ne o askim tuylerini almaya usendin mi, cikmislar baksana.. sana ne be adam sana ne, insan gorsede gormemezlikten gelir zaten dogru duzgun gorunmuyorlar beni yerin dibine ne diye sokarsin durduk yere
Butun bunlar sadece ayni gunden, baskada varmistir dedigi ama su an aklima bunlar geldi.
* * Son olan bugun ayakkabi denerken bana, senin hic corabin yok mu size geliyorum bu mavi coraplasin, bize geliyorsun bu mavi coraplasin, ayakkabi deniyosun mavi coraplasin ayagindan hic cikmiyor. (bana resmen pis dedi) (annem toptancidan icinde 10 tane olan bir paket mavi ve bir paket sari almis, sarilar onun, maviler benim diye kararlastirdik bende giyiyorum tum kis 10 cift yetiyor insana her gun degistirsen bile herneyse) Dedim ki benim coraplarim hepsi ayni renkte ve modelde annem kisa karsi boyle almis. Hmm tamam dedi.. sinirim zipladi resmen yaa dayanamiyorum artik
ben ne yapmaliyim bu adama ne demeliyim ne etmeliyim o essek arisi dilini nasil frenlesin ???
erkek kardesi var sadece, bizimki sadece annesini ornek almis canim, kayinpederde bosvermisim dunyayi havasinda kimsenin etlisine sutlusune karismiyor hep onlarlami ugrasacak adam birsey demiyor alismislar boyleBirde ben sizin sevgilinizin dikkatine şaşırdım. Gozunden hicbir sey kaçmıyor valla :) bu arada sevgilinizin cok kiz kardeşi var mi acaba yada abisi yada babasi var mi? Bir yerlerden duymuştum cocuk kendisine örnek alabilecek bir erkek yoksa ailede anneyi ablayi filan ornek aliyormus
nasil tepki verebilirim baska :S bilmiyorum kiBence daha katı ve sert tepkiler göstermelisin yoksa bu böyle devam eder
yok canim resim alinti, benimkide resimdekine cok benziyorda ben sarisinim
cocuk konusunda buyuk konusmuyorum ama patavatsizlik dogustan olmuyor, Allah nasip ederse terbiyeye ogretecegim cocugumu, kaynanayi karistirmak istemiyordumda kendiside tipkisinin aynisi yani oglunu kendine benzetmis, bizimkide patavatsiz anasina benzemis
yine buyuk konusmayayimda, cocugum oyle olursa her gun dayak yer herhalde benden (dayakla terbiyeyede karsiyim aslinda ama tahammulum kalmaz herhalde babasi ayri cocugu ayri
oooo işin zor valla seninki sana zerre yardım etmez dogum sonrası olan konulrda sezeryan yapanlar bilir esleri tuvaletten cıkmıyomus banyosnnu bile esleri yaptırıyomus valla erkek adam dedigin karsınıa herseyi yapıcakSozlumun patavatsizligi, bosbogazligi, dusuncesizligi beni deli ediyor.
*Yeni dogum yapan arkadasimizla karsilastik bir dugunde, ikinci geliyor galiba hayirli olsun dedi arkadasima, arkadasimin yuzu dustu daha kilolari veremedim dedi.. sana mi kaldi ikinci bebegini kutlamak insanlari bos yere uzuyor.
*Dugunde halam hakkinda yorum yapiyor, baksana koca kadin birde o kilolarla utanmadan boyle elbise giyilirmismi, aynaya bakmiyor mu diye.. kadini diyabet hastaligi buldu hizla kilo aldi sana ne yakistirmis giymis, derdi tasasi sana mi dustu dedim, yok canim oylesine dedim, benim annem boyle giyse karisirdim ben ondan dedim diyor hey Allahim
* Cok afedersiniz ben tuylerimi agdayla alirim, yarim santim buyumeden alinmiyor, jilette bugune kadar vurmadim vurmam, o gun dugunde boyle var yok arasi cikmaya baslamislar koltuk altlarim, hani nasil desem dogru duzgun gorunmuyorlar ya zaten sarisinim agdaylada aldigim icinde incecik tuy cikar 5-10 tane herneyse bu gormus, bana diyor Ne o askim tuylerini almaya usendin mi, cikmislar baksana.. sana ne be adam sana ne, insan gorsede gormemezlikten gelir zaten dogru duzgun gorunmuyorlar beni yerin dibine ne diye sokarsin durduk yere
Butun bunlar sadece ayni gunden, baskada varmistir dedigi ama su an aklima bunlar geldi.
* * Son olan bugun ayakkabi denerken bana, senin hic corabin yok mu size geliyorum bu mavi coraplasin, bize geliyorsun bu mavi coraplasin, ayakkabi deniyosun mavi coraplasin ayagindan hic cikmiyor. (bana resmen pis dedi) (annem toptancidan icinde 10 tane olan bir paket mavi ve bir paket sari almis, sarilar onun, maviler benim diye kararlastirdik bende giyiyorum tum kis 10 cift yetiyor insana her gun degistirsen bile herneyse) Dedim ki benim coraplarim hepsi ayni renkte ve modelde annem kisa karsi boyle almis. Hmm tamam dedi.. sinirim zipladi resmen yaa dayanamiyorum artik
ben ne yapmaliyim bu adama ne demeliyim ne etmeliyim o essek arisi dilini nasil frenlesin ???
Ya bence aksine dedikoduya,böyle muhabbetlere tahammül edememesi lazım.
bende tam tersini dusunuyorum, baksana 2 milim tuy icin bile kafami utuledi, herhalde en ufak tuy gorse gel alalim diyecekoooo işin zor valla seninki sana zerre yardım etmez dogum sonrası olan konulrda sezeryan yapanlar bilir esleri tuvaletten cıkmıyomus banyosnnu bile esleri yaptırıyomus valla erkek adam dedigin karsınıa herseyi yapıcak
ayrıca seninki fazla abartılı senin kılını bile görmüste bide söylemiss
öyleleri emin ol igrenirrbenim bildigim erkeklerle oyle olmali, ama son zamanlarda goruyorum erkekler kadinlardan daha dedikoducu, daha entrikaci, daha fazla laf tasiyor, dunya tersine donmus
bende tam tersini dusunuyorum, baksana 2 milim tuy icin bile kafami utuledi, herhalde en ufak tuy gorse gel alalim diyecek
Bir sorum olacak, kendisi dört dörtlük mü beyefendinin başkalarını bukadar eleştiriyorSozlumun patavatsizligi, bosbogazligi, dusuncesizligi beni deli ediyor.
Bir sorum olacak, kendisi dört dörtlük mü beyefendinin başkalarını bukadar eleştiriyor
Sozlumun patavatsizligi, bosbogazligi, dusuncesizligi beni deli ediyor.
Çok komik yaa, kesin kendini öyle görünüyorkendini oyle saniyor mu bilmiyorum ama bana gore hiiiic degil