Hosteslik yapan varmiiiii

Cndnmhsm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
5
0
30
Merhaba bayanlar...burayi epeydir takip ediyorum fakat daha yeni kayit oldum konu basligimdan anlaşılacağı üzere hosteslik yapmak istiyorum bunun için kurs yapılan yere gittim araştırdım gitmeyi düşünüyorum ama iş imkanı kesin varmı şartlar nasıl fazla bilgim yok kurs yerinde bilgi verdiler içim rahat etmedi burda belki yapan vardır diye yazdım yapan varsa biraz bilgi alabilirmiyim is koşulları nasıl,iş imkanı kesin varmı..şimdiden teşekkür ediyorumml

Kurs yapılan yer nedir anlamadım. Yurtdışında mısın? Benim bildiğim firmalara başvuruyorsun, eğitimini onlar veriyor işe alınırsan.

Hayır türkiyedeyim.eğitim veren firmaları kastettim zaten onlarda is garantisi vermiyo bi araştırıyım dedim.teşekkür ederim

Hostes olmak için 27 yaş sınırı ve İngilizce şartı vardı en son. İkinci dil de avantaj sağlıyordu. Belli dönemlerde havayolu şirketleri kendi sitelerinde alım dönemlerini duyuruyorlar. Sınav mülakat vs. tarihlerini öğrenip başvuruluyor. Sonrası biraz şans galiba. Bir de boya falan da bakılıyordu yıllar önce hala öyle mi bilmiyorum.

Boyle islerde torpil gemisi yuruyor sanırım. Gerci her iste torpil geçerli artik maalesef..

Yer hostesliğiyse yabancı dil vs istemezler bence. Firmalarla konuş çalışmak istediğini, şartları olanakları falan onlara sor bence, her firma farklıdır..

Malesef ki öyle her işte torpil var.yer hostesligi icin de ingilizce istiyolar gerci firmalarla tam olarak konusmadim.önerileriniz için teşekkür ediyorum

Malesef ki öyle her işte torpil var.yer hostesligi icin de ingilizce istiyolar gerci firmalarla tam olarak konusmadim.önerileriniz için teşekkür ediyorum
çelebiye ve pegasusa başvur.hazır sezon;elemana ihtiyaçları var.
sakın dışarda kursa falan yazılayım deme,para tuzağı onlar.firmalar alım yapınca kendi bünyelerinde eğitim verip,sertifika veriyorlar zaten.bizim öyle 2500tl miz havaya gitti.
havada evet,torpil dönüyor ve asla uçanlarında ingilizce bildiğini düşünme.şaşırıp kalıyosun görünce ama,personel açığından yolda simit satan vatandaşı dahi kabin memuru yaptıklarına emin olabilirsin.araya 1-2 tane torpilsiz serpiştiriyorlar,o kadar.
ama yere girmek daha kolaydır.öyle aman aman bi yabancı dil bilgisi gerekmiyor,sinirlerin sağlam olsun,uykusuzluğa,yoğun çalışmaya dayanacak bünyen olsun yeter.
hatta birinci ağızdan vardiyaları yazayım sana,08:00-16:00, 16:00-24:00, 24;00-08:00
maaş 1600 demişlerdi,sen onu 1200-1300 düşün yeni başlayacağın için.
ben kararsızım yere başvurup başvurmamak konusunda,sonbahara kadar bekleyeceğim sanırım.bir arkadaş çalışıp beni tam olarak şartlar hakkında bilgilendirse,karar vericem bende.

Gerçekten mi bende az daha kursa yaziliyodum ve 4500 tl para ödücektim çok teşekkürler bilgileriniz için.lise mezunuyum üniversiteye gidiyorum ama bu işte çalışmak istiyorum ısallah en yakın zamanda firmalara gidip konuşucam bilgileriniz çok işime yaradı hepinize tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…