hospitalium hastanesi ile ilgili bilgisi olan varmı?

Canım benim bildiğim Bahar Besen var yıllardır orada ama çok kalabalık olduğu için belki istemezsin ama yıllardır orada ve çokda iyidir ayrıca Serhat beyde hala orada ise mükemmel biri tavsiye ederim benim bildiklerim bunlar Çamlıca Hospitalium da

canım ben yaptım ümraniye hospıtalyumda gayette memnun kaldım ıkı yıl once oldu ama sımdıkde degısen bısey yoktur tahmınımce temızlık acısından ılgı acısından benımde doktorum reyhan topuz du ozel muayene hanesıne gıdyordum o zman oraya baglıydı sımdık bılmıorum ama tavsıye ederım canım

bnde düşünüyorum bu hastaneyi şişlide kinde türker kavas warmış onun çok iyi olduğunu duydum ama çamlıca hakkında bilgim yok.

ben dr umun özel muaynehanesine gidiyorum o da hospıtalıum haznedar hastanesiyle ssk anlaşmalıymış sanırım benimde doğumum orda olacak ama hastaneyle ilgili fikrim yok,orada doğum yapmış olan varmı acaba..

şişli hospitaliumdan türker bey ayrılmış demet par dan randewu aldım pazartesi gideceğim menun kalırsam yazarım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…