Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hospitalium hastanesi ile ilgili bilgisi olan varmı?
Canım benim bildiğim Bahar Besen var yıllardır orada ama çok kalabalık olduğu için belki istemezsin ama yıllardır orada ve çokda iyidir ayrıca Serhat beyde hala orada ise mükemmel biri tavsiye ederim benim bildiklerim bunlar Çamlıca Hospitalium da
canım ben yaptım ümraniye hospıtalyumda gayette memnun kaldım ıkı yıl once oldu ama sımdıkde degısen bısey yoktur tahmınımce temızlık acısından ılgı acısından benımde doktorum reyhan topuz du ozel muayene hanesıne gıdyordum o zman oraya baglıydı sımdık bılmıorum ama tavsıye ederım canım
ben dr umun özel muaynehanesine gidiyorum o da hospıtalıum haznedar hastanesiyle ssk anlaşmalıymış sanırım benimde doğumum orda olacak ama hastaneyle ilgili fikrim yok,orada doğum yapmış olan varmı acaba..