gerçi 6 haftalık olmuşsun dikkatimi şimdi çekti.. naaptın gittin mi dr.a ? kime karar verdin ?
cnm ben ilk 5 haftalikken erdem camlica da tulay hanima basladim cok memnunum hala devam ediyorm dogumu onunla yapmak isterdim ama mecburi durumlardan tasinmak zorundayim o yuzden ona gidemicm artik
Canım bebişine sağlıkla kavuşursun inş. Erdem'in muayene ücreti biraz pahalı geldi bana. Doktorun yoğunluk durumu nasıl,cep tel vs veriyor mu.
bende bahar hanıma gidiyorum hospitaliumda, daha bir kere gittim ikinciyi bu hafta gidicem. ben memnun kaldım ilk gidişimde ilgili tatlı bi bayan, bakalım bu hafta nasıl olacak.
camlica hospitalium da muayene olan varmi kime gidiyorsunuz ve ucreti nekadar ?
ikili testi hic soraniniz varmi hospitaliuma ?
bahar besen e gidiyorum ben, sigortalı muayene ücreti 25 tl ikili testi de orda yaptırdım ben geçen hafta 90tl ödedim
camlica hospitaium degilmi bahar besen ?
ikili testde hersey icinde 90 lira mi odedin yani ultrason ve kan tahlilin dahil 90 mi?
ben gidersem ilk defa olacagi icin test icin gidebirim bilgilerini paylasirsan sevinirim
evet bahar hanım camlıca hospitaliumda, muayene ücreti 25 tl ödüyosun ilk başta, ikili test için de 90 tl ödedim kan tahlili yani. ense kalınlığını zaten muayenede ölçtü
Canım sana bir soru sormam lazım:) Ben az önce Hospitaliumu aradım muayene, kan tahlili ve bişe daha söledi tam anlayamadım ama hepsi toplam 215 dedineden o kadar fark oldu acaba kafam karıştı. ayrıntılı ultrason filan mı yaptırmadın? Bir de ultarson, kan tahlili devlette yapılıyor mu,bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?