Hospitalium Çamlıca,Erdem Çamlıca ve Afiyet Ümraniye hastaneleri Yardım

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Selam arkadaşlar,

İlk muayene ve doğum için hastane araştırıyorum Anadolu yakasında oturuyorum. Fiyat araştıran arkadaşlar için de yardımcı olması açısından bu konuyu açmak istedim. Doğum yapan ya da kontrole giden arkadaşlar aşağıdaki hastanelerle ilgili yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.Hospitalium ağırlıklı gibi ama kararsızım Ek olarak 4 haftalık hamilelikte ilk muayene için erken mi.Kaç haftalıkta gitmek gerekir o konuda da bilgisizim. İlk bebek olduğu için heyecanlı bir anne adayıyım:):):)

Şimdiden teşekkürler.

Hospitalium Çamlıca - SSK - DR.Bahar hnm
Muayene:25TL
Normal Doğum: 750
Sezeryan Doğum:1000TL

Erdem Çamlıca - SSK - DR.Ayşe Katrancı veya Ayşegül hnm
Muayene:40TL
Normal Doğum: 600
Sezeryan Doğum:1000TL

Afiyet Hast.Ümraniye - SSK - DR.Bilgi Gökcan
Muayene:28TL
Normal Doğum: 400
Sezeryan Doğum:600TL

Canım öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. :)
4 hafta dr.a gitmek için bence çok erken.. küçük old. için usg'de görünmeyebilir

Ben ilk doğumda Çakmak Erdem 'e Adalet Hn.a gitmiştim (kendisi şimdi Çamlıca Erdem'de)... muayne ücreti şimdi 50 lira, normal doğum yapmıştım ama ekstralarım vardı (suit oda, dr.u evinden çağırma ücreti, narkoz vs.), 3,5 sene önce 1250 liraya çıkmıştık...

Şimdi Hospitalium Bahar Hn.ma gidiyorum. muayne 25 lira memnunum

gerçi 6 haftalık olmuşsun dikkatimi şimdi çekti.. naaptın gittin mi dr.a ? kime karar verdin ?

gerçi 6 haftalık olmuşsun dikkatimi şimdi çekti.. naaptın gittin mi dr.a ? kime karar verdin ?

Merhaba, teşekkür ederim allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. SATa göre 6 hafta ama test yaptığımda 4-5 haftalık kadar olduğunu söyledi doktor.

1 hafta önce kan değerim 817 di. 2 günde bir 2 kat artarmış değer ve 1500den yüksek olunca kese görünüyormuş. Belki yine de görünmez ama yine de gitmek istedim ilaç vs verir diye.Şuan sadece folik asit içiyorum.

Doktor olarak Bahar hanıma karar vermiştim ama çok yoğun diye duydum. Randevu alamadım Yine Çamlıca hospitalium da Mehmet Güçlü varmış o da baya metediliyor. Yarın ona gideceğim randevu aldım. Heyecanlığım,ilk muaye olacak inş. güzel haberler verir:)

Cumartesi günü muayene için Hospitaliuma gittim Mehmet Güçlüye telefonda randevu almıştım ama ayrılmış ve santraldeki kız Mustafa Güçlü diye alakasız bir doktora randevu vermiş. Başka doktorlar da doluydu. Randevu veren kişinin ismini bilsem şikayet edecektim.Sinirden bayılacaktım

Neyse ben de karnım ağrıyor diyerek devlet hastanesinin aciline gittim:) Ve keseyi gördüm çok şükür :) Baksınlar diye okadar abartım ki doktor "eminmisin ağrın olduğuna, hiç bir sorun görünmüyr herşey normal" dedi:)

İlk ultrason resmimizi de aldık:)

Ayın 30una da Bahar hanımdan randevu aldım kalp atışına bakmak için. İnş. herşey yolunda gider.

cnm ben ilk 5 haftalikken erdem camlica da tulay hanima basladim cok memnunum hala devam ediyorm dogumu onunla yapmak isterdim ama mecburi durumlardan tasinmak zorundayim o yuzden ona gidemicm artik

cnm ben ilk 5 haftalikken erdem camlica da tulay hanima basladim cok memnunum hala devam ediyorm dogumu onunla yapmak isterdim ama mecburi durumlardan tasinmak zorundayim o yuzden ona gidemicm artik

Canım bebişine sağlıkla kavuşursun inş. Erdem'in muayene ücreti biraz pahalı geldi bana. Doktorun yoğunluk durumu nasıl,cep tel vs veriyor mu.

bende bahar hanıma gidiyorum hospitaliumda, daha bir kere gittim ikinciyi bu hafta gidicem. ben memnun kaldım ilk gidişimde ilgili tatlı bi bayan, bakalım bu hafta nasıl olacak.

Canım bebişine sağlıkla kavuşursun inş. Erdem'in muayene ücreti biraz pahalı geldi bana. Doktorun yoğunluk durumu nasıl,cep tel vs veriyor mu.

muayene ucreti 40 lira
cok yogun degil ama ben yine de randevu alarak gidiyorm rahat oluyor
numara vermedi iste tek eksik bu

bende bahar hanıma gidiyorum hospitaliumda, daha bir kere gittim ikinciyi bu hafta gidicem. ben memnun kaldım ilk gidişimde ilgili tatlı bi bayan, bakalım bu hafta nasıl olacak.

Ben de ilk defa bu hafta gittim Bahar Hanıma. Memnun kaldım, sanırım onunla devam edeceğim...

Kızlar ben hafta içi Erdem ve Hospitaliuma gittim kontrol amaçlı:) Bahar hanımın kapısı full doluydu. O kadar hastayla nasıl ilgilenebiliyor helal olsun valla:) Aynı şekilde Erdem de de Adalet hanımın çok yoğun hasta listesi vardı. Çok kişinin tercih etmesi iyi doktor olduğunu gösteriyor bir yönden ama yine tereddütteyim. Doğumda da bizimle birlikte olabilecekler mi sonuçta en önemlisi o.

Bir de ben testlerimi dışarda yaptırmaya karar verdim, devlette yaptıracağm:) Çoğu özel kabul ediyor.

Ben ilk doğumumu Erdem'de Adalet Hn.da yaptım...
Randevu vermiyorlar önceden ve o yüzden gidince de çok bekleniyor
Eğer doğum sırasında Adalet Hn. hastanedeyse doğuma giriyor tabii ki ama doğum gece olursa ve kendisi nöbetçi dr. değilse giremiyor doğumunuza.
Ancak nöbetçi dr.u istemiyorum Adalet Hn. gelsin derseniz eksta ücret karşılığında geliyor. Bana öyle olmuştu.
Erdem'de 3,5 yıl önce ekstra dr. ücreti, suit oda ücreti ve gerekli olup olmadığından şüphelendiğim narkoz ücreti ile 750 liralık normal doğum 1250'ye çıkmıştı.. Yine de olsun neticede bebeğimi sağlıcakla aldım kucağıma :)

Şimdi Çamlıca Hospitalium Bahar Hn.ma gidiyorum.
1 hafta önceden rand. alıyorum ve çok beklemiyorum
Kendisi hastane açıldığından beri orada çalışıyor.
Hastane 1996 da falan açıldı, hatta ilk açıldığında ben Bahar Hn.mın hasta danışmanı (hostes) olarak yanında çalışmıştım bi süre
Daha önce kendisine gitmek neden aklıma gelmedi diye kızıyorum kendime...
Cuma günü kontrolüm vardı gittim, gayet de memnunum şimdilik :)

camlica hospitalium da muayene olan varmi kime gidiyorsunuz ve ucreti nekadar ?
ikili testi hic soraniniz varmi hospitaliuma ?

bahar besen e gidiyorum ben, sigortalı muayene ücreti 25 tl ikili testi de orda yaptırdım ben geçen hafta 90tl ödedim

camlica hospitaium degilmi bahar besen ?
ikili testde hersey icinde 90 lira mi odedin yani ultrason ve kan tahlilin dahil 90 mi?
ben gidersem ilk defa olacagi icin test icin gidebirim bilgilerini paylasirsan sevinirim

camlica hospitaium degilmi bahar besen ?
ikili testde hersey icinde 90 lira mi odedin yani ultrason ve kan tahlilin dahil 90 mi?
ben gidersem ilk defa olacagi icin test icin gidebirim bilgilerini paylasirsan sevinirim

evet bahar hanım camlıca hospitaliumda, muayene ücreti 25 tl ödüyosun ilk başta, ikili test için de 90 tl ödedim kan tahlili yani. ense kalınlığını zaten muayenede ölçtü

evet bahar hanım camlıca hospitaliumda, muayene ücreti 25 tl ödüyosun ilk başta, ikili test için de 90 tl ödedim kan tahlili yani. ense kalınlığını zaten muayenede ölçtü

Canım sana bir soru sormam lazım:) Ben az önce Hospitaliumu aradım muayene, kan tahlili ve bişe daha söledi tam anlayamadım ama hepsi toplam 215 dedi neden o kadar fark oldu acaba kafam karıştı. ayrıntılı ultrason filan mı yaptırmadın? Bir de ultarson, kan tahlili devlette yapılıyor mu,bilgisi olan varmı

ayrıntılı utrason da dahildir senin dediğin fiyata, öyle düşünüyorum.. bana ayrıntılı ultrason istemedi. ayrıntılı ultrsaon 20li haftalarda isteniyor genelde bende yaptırırsam o zaman yaptırırım. evet devlette kan tahlili yapılıyo 11.-14. haftalar arası ikil test için. ama dediğim gibi devlette ayırntılı ultrasonu daha ileri haftalara veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…