Selam kızlar artık kendi kendime bu soruyu sormaktan çok yoruldum ve cevabını belki burda bulabilirim umuduyla yazıyorum
staj yaparken orda çalışan biriydi. o zamanlar görür görmez hoşlanmıştım ama o pek oralı olmamıştı. zaten sonradan sevgilisi olduğunu öğrenmiştim. 1 ay boyunca hiç muhabbetimiz olmadı. sonra stajım bitti tabi. ben de kalbime gömdüm. bu olaydan 3 yıl sonra facebooktan ekledi beni. birçok ortak arkadaş vardı ordan gördü muhtemelen. eski günleri konuştuk biraz o zamanlar işler yoğundu kafamı kaldıramıyorum falan dedi. neyse sürekli muhabbet etmeye başladık sonra buluşalım dedi buluştuk kahve içtik muhabbet ettik çok eğlendik benim için çok acayip bişeydi taa o zamanlar göz koyduğum biriyle yanyana olmak o günden sonra da sık sık konuşmaya devam ettik. ama böyle günaydın iyi geceler yazan bir tip değil. sık sık yazmıyor yani. ben bunu test etmek için birkaç gün hiç yazmadım sonradan hep kendi yazmaya başladı falan. konuşunca çok tatlı ilgili konuşuyo ama son zamanlarda çok yazmıyo gibi sanki. sizce hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu. vazgeçmeli miyim