Hoslanilan kisiyle tanisamama vol. 2

cekirdekcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
1.035
2.132
Kizlaaaaaarrr!!

delirecegim ya. Ben birinden hoslaniyordum. hala hoslaniyorum yani kpss kursundaki bir adet cok efendi bir beyefendi.

ama tanisamiyorum. Cunku gecen seferde soylemistim sinifta pek ortam yok gibi yani 4 ay oldu bazi kisilerle arka arkaya oturuyoruz ve asla kimse kimseyle konusmuyor. Kizlarla konusuyoruz ama o kadar odunlar yani. Bi turlu ayak uyduramdim ya neyse.

Bu durum benim tanismami daha da zorlastiriyor. Gecen gun arkasindaki siraya oturdum ve ben sag taraftayim sirada o ise onumde sol tarafta. Arkasina yaslaniyor ben de masaya dogru egik oturuyorum hani kambur bi sekilde. aramizda 1-2 cm kaliyor. Kulagina bakiyorum habire hahaha

neyse gecen gun bu sinifta tenefus oldu, cikti ama geri dondu kapidan tekrar onumde dikiliyor ama yan bi sekilde. Ben de siraya bakiyorum habire onume falan sonra dedim eger bakmazsam daha cok anlasilir ilgilendigim diye soyle bi suzdum o da kagida bakiyordu. sonrasinda, siraya gececekti ama ben arkasindayim ya ittirir misin biraz falan demedi ne bileyim arkamdan dolasti gecti yerine... ( bu sirada onunla ayni branstan bi kiz, "xxx nasil dersler?" falan deyince ismini ogrenmis oldum. Feyste o isimdeki herkese baktim ama bulamadim. feysi yok sanirim.

sevgilisi var mi bilmiyorum. Bazen telefonla mesaj atiyor bu sabah mesela fark ettim atiyor sabahin zaarinda kime atacak ki?

Puuff... Platonik ask yasiyorum resmen yaa. Bi de o kadar sessiz ki kizlar yani cok sessiz...

Ya hic böyle kiz erkek herkesin sohbet edebileceği bi ortam oluşmuyor mu ya

Ya hic böyle kiz erkek herkesin sohbet edebileceği bi ortam oluşmuyor mu ya

yok ya yok valla yok. Kizlar ve erkekler hicbir sekilde sohbet etmiyor valla billa ya. Kizlar kendi aralarinda. Zaten bu cocuga nasil gidiyor dersler diyen kiz bi tek siniftan bi cocukla cok iyi arkadas. O cocukla da, ayni branstalar ya alan dersinde iki kisiler zaten oyle tanismislardir sanirim. :)

Tek care o kiz valla ordan yürüyeceksiniz. Boyle demeyi kendime yakistiramiyorum ama o kizla azcik iyi arkadas olsaniz. O sekilde tanisma imkaniniz olabilir. Sınıfı da hic anlamadim valla ne oyle haremlik selamlik

Tek care o kiz valla ordan yürüyeceksiniz. Boyle demeyi kendime yakistiramiyorum ama o kizla azcik iyi arkadas olsaniz. O sekilde tanisma imkaniniz olabilir. Sınıfı da hic anlamadim valla ne oyle haremlik selamlik

Sorun su ki, o kizi pek sevmiyorum. Aslinda iyi bi kiz ama hatta kurs basladiginda gozume arkadas olarak da kestirmistim onu laf atmistim hani sohbet falan kiz buz gibi. Acikcasi ondan sonra da bi olayim olmadi. Zaten ona soylemem cok abes olur onunla tanismam icin.

Ama cocugun sevgilisi var mi bilemiyorum bile. Bu sabah fark ettim telefonu biraz eski model, mesaj atiyor gibiydi birine. Dusundum sabah kime mesaj atabilir ki?? piff

Yok olmasini umalim veya siz adim atsaniz tanismak icin. Oyle oo tanisalimlara gerek yok mesela bi kitap var diyelim elinde, aa siz de mi bunu okuyorsunuz ben cok severim diye lafa girebilirsiniz (kucuk bir tavsiye: kitabi arastirin bunu demeden once, googledan 3 saniyelik is) yani o kadar da kucuk değilsiniz ki siniftakiler oo ayse ahmetle konusuyo diye dalga gecsin. Cocuk da efendi efendi cevap verecektir oyle ordan sohbeti ilerletirsiniz ve konuyu MUTLAKA AMA MUTLAKA bende bu yazarin farkli bi kitabi var size onu getiriyim e getirin. Yani sohbetin devami garanti olsun. Kitap olmak zorunda değil, herhangi baska birsey muzik vs bile olabilir.

İnşallah sevgilisi yoktur... ne bilim sırası yakınsa o bahaneyle silgi kalem felan istesen yada yanlışlıkla çarp felan... önünde oturuyorsa biraz kenara kayarmısın tahtayı göremiyorum felan dersin olmamı

yaa iste kizlar hic oyle bi ortam yok inanin ki. Yoksa universitede falan olsa hani ortam oldugu icin kalem istemisligim su bu vs. olurdu. Yani tanisabilirdim. Ama nasil desem hani bazi ortamlar olur bazi insanlar olur ama aranizda duvar varmis gibi olur. Aynen oyke. ( Sevgilisi yosa bile, brlki beni begemyecek. Ya da iliski dusunmuyor vs vs... Platobik platobik takiliyorum puuffff.

direk off ne zor kpps diye muhabbete gir derim. mutlaka açılacaktır konu önünde oturuken fln ya da derse gelmediğin gün sor geçen ders ne işediniz vs gibi.

direk off ne zor kpps diye muhabbete gir derim. mutlaka açılacaktır konu önünde oturuken fln ya da derse gelmediğin gün sor geçen ders ne işediniz vs gibi.

Evet onu denedik. Aslinda soyle yanimda kizlar da vardi, yani bi kiz arkadas o da ondeydi. Matematik sordu falan derslerden acildi epey sesli konusuyoduk hani oltaya atlar arkasini doner de konusur dedik yook. Ay adam dut yemis bulbul gibi. Zil caliyo disari cikiyo tenefuse sonra geliyor. Kimseyle muhabbet yok.

Ben hep boyle tipleri buluyorum. sorun onda degil bende. :) Resmen su an bi ortam olussun oyle tanisayim diyorum. :)

ünide bi çocuk vardı, çocuğun tüm grubuyla arkadaştım bi tek onla tanışamamıştım hoşlandığım da aşikardı :) olmayınca olmuyor işte

kız mesaja çok takılma ben de geçen sene kpss hazırlanırken sabahın 7sinde mesajlaşıyordum milletle
branşınız ne bilmiyorum ama bana matematik sorusu getirmişti bi çocuk öyle tanıştık bunu deneyebilirsin

Onun bransi sozel, ben sayisalim. Hoca derste bazen bi sey soruyor ona bile cevap vermiyor... Ketumlara hayran olma gibi bi huyum var benim demek ki. Yarin yine arkasina oturacagim erken gidersem. :) Ama bosss. :l

Onun bransi sozel, ben sayisalim. Hoca derste bazen bi sey soruyor ona bile cevap vermiyor... Ketumlara hayran olma gibi bi huyum var benim demek ki. Yarin yine arkasina oturacagim erken gidersem. :) Ama bosss. :l

tarih sorusu falan sor sen sözelciydin diye hatrlıyorum şu soruya bakabılır mısın de. bu muhabbetten sonra karşılaştıgında selam verme durumu da olur :) bizim böyle başlayıp 8 ay sürdü. sonuç hüsrandı ama konumuz bu değil tabi şimdi :)

Hahah :) Aslinda benim bakarsan baslamadan husran. Zil caliyoe ya diyelim tenefus oluyor, cotank diye disari cikiyor. Boyle kizlara karsi mesafeli gibi. Erkeklere selam veriyor bazen. Yani adamla konusmaya firsat bile yok derste konusacak halim de yok. :) Ben de tanismadan husranla sonuclananlardanim. Olsun bu da bir sey.

kantinde falan yalnız yakalarsan sorarsın da arkadaşları yanındaysa utanırsın herhal :/ bilemedim ama hemen pes etme bence ya hem kızlarla konuşmayan erkek daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…