- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Bundsn once internetten tanistik diye bi konu acmistim ama sacma sapan biseydi siniri astigi icin konusmuyorum onunla zaten duygusal bi durumum olmadi, bu cocuk uzun zamandir varallah aşkına canım benim ya sen hafta da kaç kişiden hoşlanıyorsun kaç kişiyle çıkıyorsun?
nedir bu illa biriyle bakışmak çıkmak mesajlaşmak sürekli bir erkeklerle çıkma bakışma gezme durumları konuların hep öyle ve hafta da iki konu açıyorsun ve hepsi ayrı ayrı kişiler.
:) gidip meraba bakislarinii yakaladim sanirim benden hoslaniyosun demek sana da mantikli gelmiyosa tabiki bekle:)
Bundsn once internetten tanistik diye bi konu acmistim ama sacma sapan biseydi siniri astigi icin konusmuyorum onunla zaten duygusal bi durumum olmadi, bu cocuk uzun zamandir var
Tyapamiyorum iste bende de cekingenlik var bir de okadar arkadasim var bolumden gidip ondan istemek hemde hic tanismadan ne biliyimTeletabis git not filan bahanesiyle bi konuş biraz muhabbet aç
Muhabbeti ilerletirse oldu bu iş göbeklerinizi tokuşturabilirsiniz
Tyapamiyorum iste bende de cekingenlik var bir de okadar arkadasim var bolumden gidip ondan istemek hemde hic tanismadan ne biliyimyalniz olmuyor zaten hep arkadasi var
Kizlar okuldan bi cocuk var bolumumuz ayni ama sadece bakisiyoruz bikac haftadir zaten vbu hafta sadece 1 gun gorebildimyani bana baktigini yakaliyorum hemen utanmis gibi kafasini ceviriyor ama gozgoze geliyoruz. Hala tanisamadik konusamadik ben baya taktim kafayi elimde degil arkadaslarimda onun biraz sessiz biri oldugunu soyluyor. Banada sanki hoslanmis ama utaniyir givi geliyor.ki bende gozlemledim erkek arkadasi var bikac tane onlarla takiliyor. Ismini falan ogrendim facebook hesabi yok sadece twitteri var en azindan biraz daha beklemeliyim dimi?
Bekle canım. Sakın açılayım deme. Ne olacağı hiç belli olmaz. Sonra üzülebilirsinKizlar okuldan bi cocuk var bolumumuz ayni ama sadece bakisiyoruz bikac haftadir zaten vbu hafta sadece 1 gun gorebildimyani bana baktigini yakaliyorum hemen utanmis gibi kafasini ceviriyor ama gozgoze geliyoruz. Hala tanisamadik konusamadik ben baya taktim kafayi elimde degil arkadaslarimda onun biraz sessiz biri oldugunu soyluyor. Banada sanki hoslanmis ama utaniyir givi geliyor.ki bende gozlemledim erkek arkadasi var bikac tane onlarla takiliyor. Ismini falan ogrendim facebook hesabi yok sadece twitteri var en azindan biraz daha beklemeliyim dimi?