- 17 Temmuz 2008
- 892
- 735
-
- Konu Sahibi MissEbruli
Yok, gerçekleri söyleyin çünkü ben ne düşüneceğimi şaşırdım. Normalde asla düşünmeyeceğim bişeydi benim bu yaş farkı, yaşıt bile istemezdim.Bence karşılıklı etkileşim var ama bir yandan da sizin fazla kapılmanızdan korkarak böyle arada bir abla yaş laflarıyla sınırı belirlemeye çalışıyor. Seni beğeniyorum kafa yapılarımız aynı konuşalım gülüşelim eğleşelim ama fazla ümitlenme bana bel bağlama demek istemiş. Üzgünüm ama dışardan bakan bir gözle böyle düşündüm ben ki hiç bir erkek gerçekten etkilendiği bir bayana asla abla demez yaş vurgusu yapmaz.
Ya kendisi de cıvıklık yapacak birisine benzemiyor pek ama erkek milletine belli de olmaz. Ortamını bulunca karakterini kapıda bırakanlardan olabilirBence cıvık bir insan okadar .
Giyimime falan dikkat ederim ve görüntü olarak gerçekten küçük gösteriyorum, herkes söyler bunu. Hatta çoğunlukla yaşça benden küçükleri tavsiye ediyorlar bu yüzden ve ben reddediyorum:) zaten o da “kendine iyi bakıyorsun” falan diyor arada. Tek aklıma gelen benimle laylaylom yapıyor olması. Asla müsaade etmem böyle bişeye. Niyeti ciddiyse erkek gibi düşünüp taşınsın, kararının sorumluluğunu almasını da bilsin. O yüzden ben ona adım atamam. Hayırlısı artıkHoşlanıyor bence o da, şimdi size en büyük tavsiyem tahminimce kapalısınız, yaşlı gösteren kapalılıktan uzak durun, yaşa takılıyor olabilir. Bol pantolon tunik takımlar ve şal çok genç gösteriyor, eşarp yaş ekliyor. Makyaj da yaş ekliyor. Sadece sade cilt makyajı yapın. Kafasında başka soru işareti olamaz. Bu arada sakın seni bi yere davet etmesini bekleme, bunu sağla çünkü aynı iş yeri, bu işler daha da zorlaştırıyor. Gececi misin, sabah de ki... da kahvaltı yapacağım, sabahcı mısın, sinemaya gideceğim, avm ye gideceğim vb. Adam aaa ben de geleyim diyecek birinde demese diğerinde. Sakın biz neyiz diye sorma böyle böyle görüşün güldür onu şakalar makalar, kuş kafeste. Yaza nişan. Hadi hayırlı olsun.
ergenliğini tamamliyamamisDirekt konuya gireyim. Çünkü gerçekten aklım karışmış durumda, fikirlerinizi merak ediyorum. İşyerine bir kaç ay önce gelen bir çocuk var. Benden 4yaş küçük. İnanılmaz iyi anlaşıyoruz, kafa yapılarımız, yaşantılarımız, okuduğumuz sevdiğimiz yazarlar bile aynı. Kendisi de “aynı kafada olduğumuz için” falan şeklinde konuşuyor arada. Fiziksel olarak da benden etkilendiğini düşünmüştüm. Hoşlandığın kişiye bakarken istemsiz bir sırıtma olur ya insanın suratında:) ikimizde de öyle oluyor (ya da ben onu yanlış anladım). Yanıma gelmesi gerekmeyen zamanlarda bile yanıma geliyor. Ben arkamı dönüp otursam o muhabbet açıp benimle konuşmaya çalışıyor. Her neyse. Önce geçen gün bir şey verirken “ablacım bunu unutmuşsun” gibi bişey söyledi. Bir dedim. İkincisi; geçen gün namaza giderken işi devredecektim. “Benim işler biraz uzun sürüyor, geç kalabilirim, k.bakma ehe ehe” filan diye şirinlik yapıyoru. Hani kastım; bayan olduğum için soyun giyin falan uzun sürüyor. Ne dese beğenirsiniz? “Yaşlanınca öyle oluyor tabi”. Şok oldum. Gülerek “çok ayıp” dedim ama acayip bozuldum yani. Aramızda 10yaş yok ki beni yaşlı olarak görsün. Kaldı ki on yaş da olsa bir bayan var karşında, niye bunu söylersin. Ve gayet güzel bir muhabbet arasında bu nerden aklına gelir neden bunu söyleme ihtiyacı duyarsın.
Hoşlanınca saçmalama mı, yoksa hoşlandığımı anladı ve mesafe koymaya mı çalışıyor?
Bu arada bu “yaşlısın” muhabbetinin ertesi günü bozulduğumu belli ettim. Sabah bana kapı açmalar, o gün iltifat etmeler falan. (“Işıldıyorsun bugün” dedi:)) Haftaya gece nöbetine geçicem, o gündüzcü normalde. “Ben de şefe söyleyeyim de haftaya gece geleyim” falan dedi. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Evt bana da biraz böyle geldi aslında:/ergenliğini tamamliyamamis