kantinde vs bi yerde karşılaşamıyor musunuz?arkadaşlar okulda biriyle bir süredir bakışıyoruz fakat henüz bir etkileşim yok.çocuk biraz kendi arkadaş ekibi içinde de içine kapanık sessiz biri. tek iletişim yolumuz sosyal ağda fotoğraflarımızı beğenmek. sizce ordan mesaj atmalı mıyım çünkü yüzyüze konuşamıyoruz. ikimizde karışılıklı oturup kıpkırmızı olup sessizce oturmayı tercih ediyoruz.lütfen yardııııımm....((( -)mad:
Bunlar çok heyecanlı şeyler.. aklıma o yıllarımı getirdin.. tadını çıkar uzaktan bakışmak daha keyifli..
Ahh eski ben
Karşılaşıyoruz ama ayakustu bide hic yalniz olmuyoruzkantinde vs bi yerde karşılaşamıyor musunuz?
Bide farkli bolumlerdeyiz ders aralarinda karsilasiyoruz..Karşılaşıyoruz ama ayakustu bide hic yalniz olmuyoruz
Bide farkli bolumlerdeyiz ders aralarinda karsilasiyoruz.. derse giderken falan oyle uzun karsilasmalar yasiyamiyoruzkantinde vs bi yerde karşılaşamıyor musunuz?
arkadaşlar okulda biriyle bir süredir bakışıyoruz fakat henüz bir etkileşim yok.çocuk biraz kendi arkadaş ekibi içinde de içine kapanık sessiz biri. tek iletişim yolumuz sosyal ağda fotoğraflarımızı beğenmek. sizce ordan mesaj atmalı mıyım çünkü yüzyüze konuşamıyoruz. ikimizde karışılıklı oturup kıpkırmızı olup sessizce oturmayı tercih ediyoruz.lütfen yardııııımm....((( -)mad:
kız arkadaşı yok eminimde dediğinize bende katıılıyorum. gerçi bende bir iki defa mesaj atmayı düşünüp ne yazacağımı bilemedim...iyide foto beğenene kadar o size msj atabilir, kız arkadaşı falan var mı emin misiniz