Hoşlanan hakaret eder mi ?

Melankolia22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
19
2
31
Arkadaşlar sınıftan birinin (Cihan) benden hoşlanıp hoşlanmadığı kafamı kurcalayıp duruyo.Fakat simdi aylardır küsüz.
Belirtiler şunlar;
-Messengerda aramız iyiyken grup yapmış.Beni ve 2 erkek arkadaşını eklemiş not vs. atmış.Ben de teşekkür edip erkeklerden biriyle sende şu not var mı falan muhabbete girdim.Cihan da bana whatsappa gel bisey konuscam yazmis ama gruba yazmis.Diğerleride gördü tabi ve ben gıcık oldum.Cevap vermeyip diğer çocukla konuşmaya devam ettim ve cihan cık diyorum gel whatsappa demis ama gitmedim.Yazdığını geç actım.Mesela gruba yazması beni gıcık etti ordaki çocuklar bunlar özel ne konuscak ya da hep konusuyo izlenimi oldu.
-Okulda sürekli önüme arkama oturma.Kankamla resim cekerken gelio yanıma poz verme.
-Bisey anlatırken bana gözüme bak demesi sürekli
-Beni sabah görünce şebek hareketler yapması ve süzücü bakışları
-Sinirliyken bana onu yansıtmayıp benle tartısırken alttan alması
-Ablan ablam olabilir mi demesi, abini bi görüyüm bi dövüyüm falan diye lafa karıstırma
-Konuşurken abim dışarı cıkarmıyo dediğimde haklı tek ne isin var gibi cümleler
-Yazısırken bana saçından bi tutam alıyım mı demesi sonra sebebini söylemeyip çatla patla yapıp espiriye vurması
-Kankama kapa çeneni yapıp beni pür dikkat dinlemesi
-Tartıstığımızda bana senin üzüldüğünü görünce daha üzüldüm, beni kırdın hatta ağlamam geldi yapması
-Beni dini bi konuyu arastırmak icin cafeye internet cafeye çağırdı ne alaka telden izleriz yapınca lafı dönderdi
-Ona taktığım lakaba en basta off yapıyoken sonra hoşuna gitti bana whatsapp konusmamızda onu gönderiyodu falan
-Beni başkalarına karşı savunuyodu

Ben bunları yapınca ümitlendim doğal olarak.Günde 4-5 saat whatsappta falan konustuğumuz oluyodu.

Fakat bi gün durduk yere sınav çıkısı özellikle beni kırmaya kendinden soğutmaya gelmiş gibi eskiden tartışıp konusup çözdüğümüz olayları gündeme getirdi bunu bunu yapman nedir dedi. karaktersiz deseydin deyince az daha onuda diycektim dedi.Laf arasında şizofren yaptın sende beni diye cikıstım ben öyle düsünüyorum dedi.
Kankam da yanımızda peki öyleyse niye bu kadar konuştun dedi.Dostunu yakın düşmanını daha yakın tutacaksın dedi.Ve bnde kapıyı yüzüne vurup ortamı terkettim.Ama gitmemem için çantamı aldı önüme gecti falan.
O gün bu gün yaklaşık 6 aydır yüzüne bakmıyorum.

Bu yıl hoca grup oluşturun dediğinde arkisiyle haber yokladı fakat ikisinide gruba almadım.

En son ise bi olayı yanlış anlayıp benim konusmadığım bi kızada yanlıs anlatmıs.Kız bana sataşmaya geldiğinde buda yanındaydı biz zıtlaşınca kızı aldı gitti.
Sonra bana faceden karaktersiz diye ergen gibi laf göndermis.

Olay bu.Evet seviyo diyo herkes başlarda ama seven adam hakaret eder mi ?
Bu neyin kafasını yaşıyo.Benimde kafamı karıstırıyo.Whatsapp durumları sanki beni anlatıyo bana askı ilan ama ...
Çok uzun yazdım ama yorumlarınızın hepsini cok önemsiycem

hoşlanan şiddet bile uygular uguladı mı sana şiddet uygulamadı demek hoşlanmıyor şaka bi yana ben birşeyler hissettiğini sanmıyorum açıkçası

Bazi insanlar ne istedigini tam olarak bilmezler, dengesiz olurlar. Hoslaniyor sanirsin sen adim atarsin "yaaa sen beni yanlis anlamissin" ayagina yatarlar. Dengesiz insanla ugrasmak zor
İyi dedin canım kendiyle bile celisiyo olabilir.Bana faceden laf sokmada ne ya.Ne engelin var git başkasını sev manita yap dimi.

İyi dedin canım kendiyle bile celisiyo olabilir.Bana faceden laf sokmada ne ya.Ne engelin var git başkasını sev manita yap dimi.

Iste o da bilmiyor ne istedigini, belki seninle ugrasmak hosuna gidiyor. Sen onu bi ignore et bakalim ne olucak.
Ama bende hoslandigini sanmiyorum (yada yeterince) yoksa küs olmaniza bu kadar süre gönlü el vermezdi. Yasi daha olgun bir yas degil belliki yoksa net adimlar atardi.

Iste o da bilmiyor ne istedigini, belki seninle ugrasmak hosuna gidiyor. Sen onu bi ignore et bakalim ne olucak.
Ama bende hoslandigini sanmiyorum (yada yeterince) yoksa küs olmaniza bu kadar süre gönlü el vermezdi. Yasi daha olgun bir yas degil belliki yoksa net adimlar atardi.
Canım benden 1.5 yaş kücük onun etkisi var mı bilmiyorum.Ben onu sildiğimde o yokmuş gibi davrandım gercekten bunu yaptım laf gönderme ya da ima tarzında seyler hala düsündüğünü gösterir.Ben sanki sınıfta öle biri yok gibi yaptım ama o yapmadı üstüne bide tekrar aynı grupta olmak istedi

Canım benden 1.5 yaş kücük onun etkisi var mı bilmiyorum.Ben onu sildiğimde o yokmuş gibi davrandım gercekten bunu yaptım laf gönderme ya da ima tarzında seyler hala düsündüğünü gösterir.Ben sanki sınıfta öle biri yok gibi yaptım ama o yapmadı üstüne bide tekrar aynı grupta olmak istedi

Ama yasinin senden kücük olmasi bir sebeb degilki. Benim erkek arkadasimda benden 2 yas kücük :) Ama seninkinin yasi kücük galiba :) Ben hic hoslanmam böyle belirsizlikten ya. Net olucaksin hayata.

Ama yasinin senden kücük olmasi bir sebeb degilki. Benim erkek arkadasimda benden 2 yas kücük :) Ama seninkinin yasi kücük galiba :) Ben hic hoslanmam böyle belirsizlikten ya. Net olucaksin hayata.
Ay ağzın bal yesin valla 95li ya.Bende nefret ediyorum inan ki.Ben o kadar netim ki oda bunu biliyo.Mesela geçen hafta o kavga ettirdiği kız önümde oturuyo tutmuş onla konusuyo.Kızla 3 yıldır merabalığı yok nerdeyse ama maksat beni sinir etmek.Kafayı bana taktı.

Ay ağzın bal yesin valla 95li ya.Bende nefret ediyorum inan ki.Ben o kadar netim ki oda bunu biliyo.Mesela geçen hafta o kavga ettirdiği kız önümde oturuyo tutmuş onla konusuyo.Kızla 3 yıldır merabalığı yok nerdeyse ama maksat beni sinir etmek.Kafayı bana taktı.

ah kiyamam daha 20 yasinda. Aman bosver sen bu bebeyi az büyüsünde gelsin beyfendi.

X