Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla ben yeni gelin evi sandım maşallah hiç eski gibi durmuyor bayıldım renklere insanın içini açıyor..ben de rengarenk olsun istedimm ama cesaret edemedim çok mu karışık olur diye..sonra kahve rengi ve beyazda karar kıldım:) daha nice 8 yıllarınız olsun inşallah...
Valla ben yeni gelin evi sandım maşallah hiç eski gibi durmuyor bayıldım renklere insanın içini açıyor..ben de rengarenk olsun istedimm ama cesaret edemedim çok mu karışık olur diye..sonra kahve rengi ve beyazda karar kıldım:) daha nice 8 yıllarınız olsun inşallah...
Cok tesekkur ederim bu guzel yorumunuz icin esimle birlikte secmistik renkleri bizde bu kadar guzel ve uyumlu olacagini dusunmemistik ama evime gelen herkezinde cok hosuna gidiyor bende mutlu oluyorum bi tek perdelerimi sevemiyorum tayinci oldugumuz icin butun perdelerim ayni model degistirmek istiyorum ama model konusunda kararsizim
eşyalarınız 8 yıllık mı ayy inanmıyorum sanki yeni gibiler çook güzeller şuan ki mobilyalar gibi hantal bir görüntüsü yok aslında altın sarısı yastıklar ile de çok güzel dekora olur mor - pembe- sarı zevkilisiniz tebrik ederim sizi..........
eşyalarınız 8 yıllık mı ayy inanmıyorum sanki yeni gibiler çook güzeller şuan ki mobilyalar gibi hantal bir görüntüsü yok aslında altın sarısı yastıklar ile de çok güzel dekora olur mor - pembe- sarı zevkilisiniz tebrik ederim sizi..........
Cok tesekkur ederimgercekten 8 yillik bide 3 cocuk varben sevemiyorum klasik mobilyalari o zaman da cok zor bulmustum sonunda rapsodiden istedigim gibi icime sinen mobilyalarimi bulmustum sukuronerilerinizide dikkate alicam saolun
Cok tesekkur ederimgercekten 8 yillik bide 3 cocuk varben sevemiyorum klasik mobilyalari o zaman da cok zor bulmustum sonunda rapsodiden istedigim gibi icime sinen mobilyalarimi bulmustum sukuronerilerinizide dikkate alicam saolun
maşallah size hemde 3 çocuk var evde demek ki temiz ve titiz bir insansınız eşyalarınız pırıl pırıl eşyalarınızı hor kullanmıyorsunuz... tarzında çok güzel
vitrinin üzerindeki çiçeği ve konsol üzerindeki çiçekleri kaldırın bence artık modası geçti birde masanın üzerindeki örtüyüde kaldırın güzel objeler var onları koyabilirsiniz birde aynalar kaldırın yerine kanvas tablo koyabilirsiniz