Hoşgeldiniz!....2008 anneleri

M

MATASOY

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi MATASOY
2008 YILINDA HAYATIN EN ÖNEMLİ OLAYINI BİREBİR YAŞAYAN, SAYGIDEĞER, NAMIDEĞER, VARLIĞI ŞAHASERLER YARATAN GÜZEL ANNELER....
MİNİKMUCİZELERİMİZ GÜN BE GÜN BÜYÜMEKTE VE HER GEÇEN GÜN ONLARLA BİRLİKTE YENİ ŞEYLER ÖĞRENEMEK SON DERECE GÜZEL
KOLAY OLMADIĞI KADAR VAZGEÇİLMESİ VE DEVREDİLMESİ MÜMKÜN OLMAYAN BİR DURUM. KISACASI DÜNYADA Kİ EN GÜZEL ŞEY NEDENSİZ VE BİR O KADAR YALIN SEVEBİLMEK BİR CANI... CANININ CANINI....

kızıma özel: sen bir başka dünyasın keşfedilmeyi bekleyen. ve her yeni gün yeniden keşfedilen...anlamsız düşündüğümüz herşeyin aslında ne kadar anlamlı olduğunu küçücük cüssenle bize öğrettin. anlıyorumki; yaşam denilen bu yolda senin bizden biizmde senden öğrenebileceğimiz çok şey var... Hayatımda hiç böyle güzel ve küçük bir öğretmenim olmamıştı... Biliyorum ki;herşeyin bir ilki var. ve her ilk senin kadar anlamdar...matasoyturkbayragi

• Konu Sahibi MATASOY
Ayy hayırlı olsun yeni topikin bu yazıyı tuttum iletime yazdım BıR O KADAR YALIN SEVEBıLMEK BıR CANI... CANININ CANINI....

• Konu Sahibi MATASOY
selam 2008 anaları
bende mayıs anası..
kızımın anası
can başka dimi kızlar. hiçbirşeye benzemiyor.. ne ana ne baba ne eş sevgisi...
herşeyden daha güzel birşeymiş bu ya.. rabbim olmayanlara nasıp etsin

• Konu Sahibi MATASOY
Pardon yaa bende ocak anasıyım hahaaa çok yaramaz bir okadarda akıllı bir oğlum var nazar değmöesin yedi beni bitirdi hihiii sizin çocuklarınız nasıl.

• Konu Sahibi MATASOY
canmm hayrlı olsn konu güsell. bende 2008 de canmdan can hayatımın anlamı biricik oğluma kavuştm ağustos ayı benm için hayatımın başlangıcı oldu ..

• Konu Sahibi MATASOY
hoşgeldiniz kızlar
benimki 1 yaşında işte danammmm
güzel kızımm
bebişim..
hayatım kızımla anlam kazandı...
çalıştığım için onunla vakit geçirememek kötü.. az vaktim kalıyor topu topu akşam 1 saat 1.5 saat anca görüşebiliyoruz.. eve 9-9,30 arası gelebiliyorum 10,3h- 11 de de uyur kuzum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…