malesef osmaniyedeyim, yarın bir kere daha bakılıcak şekerime ona göre insulin tedavisi yada diyet denicek, o zaman adanadada olsa iyi bir diyetisyen bulucam
:)) evet tokluk kan şekerim 2 hafta diyetten sonra 109 çıktı.. doktor çok iyi insuline gerek yok dedi içim çoook rahatladı... ama 24 haftalık hamileyim ve 1800 kaloriye devam dedi.. bende anlamadım devlet hastanesininde doktoru izindeymiş yoksa oraya gidip danışıcaktım.. zaten kadın doğumcum dahiliye ne derse onu yap diyor ama bence 1800 kalori çoook az.. bakalım devlet hastanesini bekliyorum oranın endokronojisine sorcam birde..
benim diyetisyenim bana özel diyet yazmıştı hamileliğimede uygun.kendiside 8 ay önce doğum yapmıştı ve gebelik şekeri vardı.istanbuldaysan sana önerebilirim cnm.
bugün devlet hastanesi endokronolojiye gittim tabikide 2000 kalorinin altına düşmemem gerektiğini söyledi ve 2 gün günde 8 kez :S şekerimi ölçmem için bana şeker aleti verdi.. sadece bir testle geçtiğini anlamak mümkün değil dedi.. aslında içim çok rahatladı çünkü diğer dahiliye doktoruna hiç güvenememiştim ve devamlı bebeğe zarar gelirmi diye endişe içerisindeydim.. hadi bakalım şeker ölçme vakti :))
Bende dün öğrendim ve hemen diyete başladım.. hastanenin diyetisyenine başvurdum fakat hanfendinin verdiği kitapçıkta tam açıklayıcı değil.. içime sinmedi aslında.. ben istanbulda anadolu yakasındayım... avrupada olsa farketmez doktorun bilgilerini verebilirsen sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?