• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldın dünyama yağızım.....

siribron48

ACIBADEM SEKERİM:)
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2008
2.081
3
116
Muğla
[COLOR="Magenta"]Uzun ve zorlu bi bekleyişti bizimkisi....
Biraz gözyaşı biraz sürprizle dolu...
Yıl 2007 tedavisiz bebğimiz olamayacaını ogrenmiştik eşimle...yumurtlamamda bi sorun vardı..ilaç tdavisiydi bası cwp vermezse iğne oda olmazsa aşılama sonrası tup bebek...once yıkıldım..eşim hep tesellı ettı benı annem hep destekçimdi...
baslamıstık tedavıye ilk ay..ikinci..üç...beşş...derken yoktu bı sonuc ..her ay regilimi gordukce gozyası ve her yenı ay yenı bı umuttu benım için...neysekı olmadı melegım gelmedı o yıl..tedavıye bı sekılde ara wermiştik...korunmayıda bıraktık nesıl olsa tedavısız olmıcak demişti dr cok zordu...ve 5 ay sonra hamıle oldumu ogrendım..şaşkındım...daha o saskınlımı atamadan 2 aylıkken henuz melegımın benı bıraktıını o minicik kalbinin içimde atmayı bıraktıını ogrendım..yı kıl dım...ve tekrar bır korunma ambargosu....tam 6 ay...6 ayı bıtırdıkten sonra tekrar korunmayı bıraktık eşimle veee ılk ayımızda hamile kalmıstım..haytret verıcıydı...şaşkın endişeliydım ya aynı şey olursa diye cok korktum ama ki yersizmiş anşadım.....9 ay endişe içinde gectı gıyebılırım..ama sonunda dewırmiştik meleğimle 9 ayı....bır oglum olucaktı nasipse.....:asigim:
beklenen gun gelmişdi dr 13MAYIS demişti...13 mayıs 2009 un 13mayısı getırecektı oglumu bana...bı oncekı gun uyku gırmedı gozume heycan dolu bekleyiş....sabah erkenden gıttık hastahaneye...yatış işlemlerımız oldu...ve o uzun bekleyiş başladı..içimde heycan mutluluk korku endişe...karmakarısıktım..eşim hep yanımda .....cok az kalmıstı..ben genel anestezı ıstemiştim..amelıyattan 15 dk once yanıma gelen anestezı uzmanı oyle seker oyle babacandıkı benı 10 dk da tawlayıp epıdurale ıkna etmeyı basarmıstı...artık amelıyata hazırlanıcakatım...ebemız geldı odaya ....herkezı cıkardı eşim hariç o kalsın dedim....amelıyat elbısemı gıydım ..damar yolum acıldı..sondam takıldı....ve hazırdım...oglumla kavusmaya onu ılk gormeye sesını duymaya cok az dakıkalar kalmıştı..heycanlıydım....
ve tekerleklı sandalyeyle geldıler..eşime sarıldım sıkı sıkı ben gelene kadar oğlumuza ii bak dedim...öptüm...dıger tum bekleyenlere el salladım...bekleyın yarım saate gelıcem....
we içerdeydım..herkez kapının dısında kaldı ben içerde...korkuordum sanki...
anestezı uzmanı oyle şen şakraktıkı butun korkum onu gorunce gıtmıştı sankı..benle şakalasıor gulduruor muhabbet edıoryu...belden iğnemi yaptı ve uyustum ewet hazırdım..dr um gırıd içerı nbr kız bak kavusuon bıtıo artık tum endıselerın deı gulerek...
ayaklarım uyusuordu bı sıcaklık...az kalmıştı YAĞIZIM gelıcektı bırazdan...
basımda anestezı uzmanı ve ebemız..bız muhabbetteydık o arada muzık ıstedım...actılar..fonda serdar ortac calıoru...:1rolleyes:ve bı cığlıkkkkkkk...anestezı uzmanı ümit beyy bu bı erkek oldu dıe bagırdı:))basımdakı hemşireler annesını karnına işedı bu oglan dıye gulusuolardı..seı oyle kuwwetlıydıkı ,anne bak geldım sonunda dıordu meleğim sanki....amelıyathane ınledi...daha gorememiştim onumdekı perdeden....wee işte azıze ebe getırdı yanıma..sımsıyah saclı beyazca bı oglan ağlıordu karsımda..HOSGELDIN ANNEM dedım ....HOSGELDIN DUNYAMA......
TUM endişelrim bitmişti sonunda sağlıklıydı meleğim...endişeler yerını gozyasına bırakmıştı..mutluydum...
ümit bey dıkılırken sana bı iğne yapayım 15 dk uyu dedi...olur dedım..gozumu actıımda hızla cıkarttılar benı amelıyathaneden..korıdordaydım eşim geldı,sarıldı OĞLUMUZ SAĞLIKLI dedi oğlumuz cok guzel cnm.....
ve odamızdaydık..kucaıma werdıler YAĞIZIMI o kokusu o bakışı herseye bedel öyle guselkiii... öyle masum duruordukı karsımda...benımsın canımsın herseyımsın anenemm...SENI bıze werdiğİ kavusmayı nasıp ettiği için Rabbıme bınlerce kez sukurker olsun... HOŞGELDİN MELEĞİM,ewimize NESE SES MUTLULUK GETIRDIN...HOSGELDİN DUNYAMIZA ANNEM....:1rolleyes:
[/COLOR]

süper ya çok duygulandım senağlama öncedende hep okurdum doğum öykülerini ama artık çok etkileniyorum bende anne olucam inş 5 haftalık hamileyim...
Allah bebeğine ve size sağlık mutluluk versin...bi hoşgeldinde bende yağız bebek'e hihoyyyt

ay hep ağlıyorum okurken yaaa:(( gözünüz aydın benım de 14 gunum kaldım kısmetse.ben de böyle anlatıcam inşallah hıkayemi...

:asigim: :asigim: tebrik ederim canım benim :asigim: :asigim:
analı babalı büyüsün yağız bebeik :nazar:

tebrik ederim. Uzun bir bekleyişin sonunda Allah size bu mutluluğu nasip etmiş. Hiçbirşeyden hiçbir zaman umut kesilmez. Ummadığın anda herşey olur. Allah bağışlasın beraber uzun ve sağlıkıl ömürler geçirirsiniz ınşallah...

ALLAH analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli mutlu bir şekilde yaşasın inşallah
öyle güzel yazmışsın ki etkilenmemek elde değil
darısı bize inşallah nazlı bebeğim gelmiyor hep bekletiyor beni
yeni doğum yapanların duası kabul olurmuş benim ve benim gibi bebek isteyenler için dualarını esirgemezsen sevinirim :))
hoşgeldin yagız bebek :emir_bebek:

çok duygulandım..bende epidural olcam işallah 4 temmuzda :)
seni okurken kendimi okudum sanki tek fark benim eşimde gircek ameliyata bebeğin her anını foto çekmek için ve destek için....

bizimde oğlumuz olcak...allah seninkini size bağışlasın ve mutlu huzurlu sağlıklı bir yuva olmaya devam etsin...

cok tebrik ederim cnm
alllah saglik versin ogluna anali babali buyutsun isallahhhh:emir_bebek:

tsk cnm benım...amin inşallahŞeniz

ay hep ağlıyorum okurken yaaa:(( gözünüz aydın benım de 14 gunum kaldım kısmetse.ben de böyle anlatıcam inşallah hıkayemi...

14 gun...hem cabuk hemde cok uzun gecer son zamanlar...duygusallıktan cnm benım..Rabbım saglıkla kucaklatsın meleğini...senınde dogum hıkayenı okuruz burdan..Rabbım y7ardımcın olsun...cok muhtesem bişi tadını cıkar cnm benımŞeniz

:asigim: :asigim: tebrik ederim canım benim :asigim: :asigim:
analı babalı büyüsün yağız bebeik :nazar:

tsk....amin cnm sagolasın...:1hug:

tebrik ederim. Uzun bir bekleyişin sonunda Allah size bu mutluluğu nasip etmiş. Hiçbirşeyden hiçbir zaman umut kesilmez. Ummadığın anda herşey olur. Allah bağışlasın beraber uzun ve sağlıkıl ömürler geçirirsiniz İnşallah...

gercektende oyleymiş...9 ay oyle karmaşık duygularla gectıkı anlatamam...Rabbım ıstedıkten sonra hersey oluor hayırlısıyla...tesekkurler desteğin için sağolasın..:1rolleyes:

Tebrik ederim ne mutlu size... Sağlıklı uzun ömür dilerim

tsk amın cnm....:1hug:

ALLAH analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli mutlu bir şekilde yaşasın inşallah
öyle güzel yazmışsın ki etkilenmemek elde değil
darısı bize inşallah nazlı bebeğim gelmiyor hep bekletiyor beni
yeni doğum yapanların duası kabul olurmuş benim ve benim gibi bebek isteyenler için dualarını esirgemezsen sevinirim :))
hoşgeldin yagız bebek :emir_bebek:

gelır annesi gelır inşallah..gununu beklıordur mınık kelebek.....duacıyım hep..herzaman dua edıorum Rabbım bu duyguyu herkeze yasatsın inşallah....:Saruboceq:

çok duygulandım..bende epidural olcam işallah 4 temmuzda :)
seni okurken kendimi okudum sanki tek fark benim eşimde gircek ameliyata bebeğin her anını foto çekmek için ve destek için....

bizimde oğlumuz olcak...allah seninkini size bağışlasın ve mutlu huzurlu sağlıklı bir yuva olmaya devam etsin...

ne gusel az kalmış....canım benım,ben ıyıkı epıdural olmuşum dıorum..cok gusel bır amelıyattı benımkısı.inşallah senınkıde oyle olur...5.gun ayaktaydım agrı sızı yok:lepi:..sadece bas agrısı oldu bıraz oda kafeınlı şeyler iç demişti ebemız nescafe turk kahvesi fln...aklında bulunsun...darısı sana inşallah..benım eşim kabul etmedı amelıyata gırmeyı,gırseydı eger onuda yatırırdık kesın hastahaneyekaydirigubbakcemile3Allah yardımcın olsun cnm benım..meleğini saglıkla kucakla:Saruboceq:

tebrik ederim allah analı babalı sağlık ve mutlulukla büyütsün

aminnn cnm benım tsk ederımmma.s.

Kisiler farkli olsada, duygular, yasananlar hep ayni. Kendimden izler buldum hikayende, agladim kendimi tutamayip. Zor olsada, sonunda bebisine kavusmussun ne güzel. Allah mutlulugunuzu her daim etsin...

Kisiler farkli olsada, duygular, yasananlar hep ayni. Kendimden izler buldum hikayende, agladim kendimi tutamayip. Zor olsada, sonunda bebisine kavusmussun ne güzel. Allah mutlulugunuzu her daim etsin...

aminnn cnm benim...sağolasın tum ii dileklerın için...
zorlu bekleyiş ve mutlu sonnnn her hikaye bırbırıne benzer ...bugunlereimize şukurrr.
hepimizin inşş...:nazar::nazar:

canım biraz üzücü başlasada çok güzel biten bir hikaye seninki.. darısı tüm isteyenlerin başına olsun işallah.. Allah size bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütmek kısmet etsn size hayırlı bir evlat olsun işallah.....

Back