- Konu Sahibi gxuxl-xsxen
-
sağolun arkadaşlar darısı bekleyenlere...
Nurgüncüm sancılarım sıklaştı gece hastaneye gittik açıklık yoktu suni sancı verdiler fakat bebek hala aşağı inmediği için suyumda gelmemişti doktorum gelince bebek aşağı insin diye suyu açtı fakat kakasını yapmış açılmayı beklemek bana eziyet bebeğe tehlike yaratır diye acil sezeryana aldılar zaten son dakikalarda ben elif hanıma yalvarıyodum sezeryannnnnn diye:)
hastane hakkında soruların varsa yanıtlayabilirim herşey mükemmeldi doktorum ameliyathanedekiler hemşireler temizlik görevlileri odamız herşey çok iyiydi çok rahattı normal istememe rağmen sezeryanım sıkıntısızdı ilk günden beri ayaktayım şuan sadece dikişlerimde hafif yanmalar var sanırım birkaç güne iyice toparlanmış olurum
canım tekrar çok geçmiş olsun.a.s..minigini kollarına alınca bütün çekilen sancıları değmiştir eminim. Allah bebeğine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..spinal yaptılar demişsin neden epidural li sezeryan yapmadılar.. biliyosun epidural takılınca 2 gün ağrın sızın olmuyor.. spinalde uyuşukluk geçince başlıyor ağrıların..birde normal doğumu hastanede epiduralle yaptırma imkanıda varmış (ağrısız doğum).. bu konuda daha önce doktoruna konuştunmu canım..
doktoru çağırdıkarında hemen geliyormu hastaneye.. o vakte kadar kim ilgilendi seninle acil doktoru varmı hastanenin.... kaç gün kaldın hastanede .sütün hemen geldimi yada gelmediyse hemşirelerde pompa varmı sağmak için yanımda götürmeme gerek varmı..hasta bezi..çarşaf vs yanına neler aldın..hastanede gazının çıkması için her hangi bi şey içirdilermi..biliyorum biraz fazla sordum ama işte benimde başıma aynı hastanede aynı şeyler geleceği için meraklanıyorum haliyle..fisfisfis
gülşencim canım Allah binlerce kez razı olsun senden .. bu kadar açıklayıcı ve rahatlatıcı yazdığın için çok çok teşekkür ederim.. inan bana yazdıklarını okuyunca üzerimden tonlarca yük kalktı diyebilirim..içim şimdi çok daha rahat ..inşallah bende senin gibi meleğimi kollarıma sağlıkla alırım.. doğumumda senin bebeğin ve cümle doğum yapacaklar için mutlaka dua edicem canım..tekrar bebeğinle eşinle ve ailenle sevgi ve sağlık dolu bir yaşam diliyorum canım çok öpüyorum ..
rica ederim canım, sen de benim geçtiğim yoldan geçeceksin inşallah ama dediğim gibi hiç korkma sakin ol sadece, senin doktorun da Elif hanımsa hele hiçbir endişen olmasın dört dörtlük diyebilirim dili bile yeter, şuan 11 gün oldu sezeryan olalı hiçbir sıkıntım yok dikiş izleri bile belli değil nerdeyse artık bebeğimle de çok rahat ilgileniyorum, sağlıkla bebeğinle yuvanıza dönmeniz dileğiyle...
allah analı babalı büyütsün gülşen anne rabbim hayırlısıyla banada nasip etsin onu çok istiyorum gel artık bebeğim gelll...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?