hoşgeldin bebeğim:)

canım tekrar çok geçmiş olsun.a.s..minigini kollarına alınca bütün çekilen sancıları değmiştir eminim. Allah bebeğine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..spinal yaptılar demişsin neden epidural li sezeryan yapmadılar.. biliyosun epidural takılınca 2 gün ağrın sızın olmuyor.. spinalde uyuşukluk geçince başlıyor ağrıların..birde normal doğumu hastanede epiduralle yaptırma imkanıda varmış (ağrısız doğum).. bu konuda daha önce doktoruna konuştunmu canım..

doktoru çağırdıkarında hemen geliyormu hastaneye.. o vakte kadar kim ilgilendi seninle acil doktoru varmı hastanenin.... kaç gün kaldın hastanede .sütün hemen geldimi yada gelmediyse hemşirelerde pompa varmı sağmak için yanımda götürmeme gerek varmı..hasta bezi..çarşaf vs yanına neler aldın..hastanede gazının çıkması için her hangi bi şey içirdilermi..biliyorum biraz fazla sordum ama işte benimde başıma aynı hastanede aynı şeyler geleceği için meraklanıyorum haliyle..fisfisfis

canım normal doğum olarak yatışım yapıldı 2cm açıklık vardı ama sancım çoktu hemen odama aldılar hazırladılar suni sancı verdiler bu arada doktoruma haber verildi 4 saat sancı çektim sancılarım arttığında doktorum gelmişti açıklık 4 cm dedi bebeğin kafası yukarda dedi biraz daha dişini sıkıcaksın birkaç saat sonra doğacak dedi, şinmdi suyunu açıcam bebek daha rahat iner aşağı dedi suyumu açtı bebek kakasını yapmış doğmasına saatler var bu tehlikeli olabilir dedi o arada kalp seslerini dinlemeye çalıştı ama kalbi yavaşlamıştı eşimi çağardı acil sezeryan dedi 5 dk da sezeryana aldılar, epidural normal doğumu önceden konuşmuştuk sen istediğinde uygularız demişti bende tam onu talep edecektim işte benden önce sezeryan deyince kaldı, spinale gelince acilen aldıkları için daha önce spinal/epidural faslını konuşamadık ben anestezi uzmanından direk genel yapmasını istedeim çok sancım vardı gözüm hiçbişey görmüyodu çünkü ama o beni ikna etti bebeğini ilk sen görürsün falan diye bana spinal demedi belden uyuşma dedi ama fatura ödemede ortaya çıktı spinal olduğu epiduralde 250 ytl fark alıyolarmış ama spinalde almıyolarmış, bunu da bil, hiçbir sorun yaşamadım ne bulantı ne baş dönmesi nede başka bişey 4-5 saat içinde uyuşukluğum geçti ve yürümeye başladım, 2 gün kaldım hastanede çok rahattım 2 çeşit oda var benimki büyük odaydı bir yatak ve bir açılan koltuk vardı annem ve kayınvalidem kaldı yanımda diğer oda daha küçük ve sadece bir tane açılan koltuk var, fiyat farkı yok, sütüm gelmedi eve gelip banyo yapana kadar hastanede süt sağma makinası verdiler elektrikli ama bi işe yaramadı çünkü süt yoktu, hemşireler biz istediğimiz zaman anında mama yapıp getirdiler, biberon al yanına mutlaka hasta bezine gerek yok demişlerdi ama ben götürmüştüm iykide götürmüşüm baya işe yaradı ilk ayağa kalkmada baya kan gidiyor sen yanına en az 2-3 tane al ben 2 tane kullandım sonra ped idare etti, çarşaf vs. almana gerek yok hergün değiştiriyorlar tertemiz için rahat olsun gaz için bişey vermediler sütüm olmadığın bebek bişey ememedi zaten ama sütün olmasada saatte bir meme ver dediler zavallım boş memeyi bile emdi, dokotrun gelene kadar nöbetçi doktor muayene ediyor ve doktorunu o arayıp napalım diye danışıyor sonra odana alıyolar ve doktorun gelene kadar 2 hemşire ilgileniyor her dakka kontrol ediyorlar yanımda eşim ve kayınvalidem vardı çok destek oldular her sancıyı eşimin elinden tutarak atlatmaya çalıştım

umarım sorularına açıklayıcı cevaplar verebilmişimdir, sana tavsiyem hiç korkma evde sancıların sıklaşmasını bekle sakin ol derin nefes al normalde de sezeryandada korkulacak bişey yok herşey birkaç saat içinde olup bitiyor hiç mererak etme hastane çok güzel herşey organizeli hiç bir aksaklık yok sezeryanım güle oynaya geçti zaten konuşturdular sakinleştirdiler espriler falan yaptık, kamera çekimi yapıyor gerçi benim acil olduğu için eşimi aradılar bulamadılar ameliyat başlarken o yüzden çekim yapamadık senin aklında olsun anestezi uzmanı ben yaparım demişti

başka soruların olursa seve seve cevaplarım, Allah yardımcın olsun hiç korkma zaten o minik meleğin sesini duyunca herşeyin bittiğini anlıyorsun ve mutluluktan ağlamaya başlıyorsun, Allah bir avazda kurtarsın:)

gülşencim canım Allah binlerce kez razı olsun senden .. bu kadar açıklayıcı ve rahatlatıcı yazdığın için çok çok teşekkür ederim.. inan bana yazdıklarını okuyunca üzerimden tonlarca yük kalktı diyebilirim..içim şimdi çok daha rahat ..inşallah bende senin gibi meleğimi kollarıma sağlıkla alırım.. doğumumda senin bebeğin ve cümle doğum yapacaklar için mutlaka dua edicem canım..tekrar bebeğinle eşinle ve ailenle sevgi ve sağlık dolu bir yaşam diliyorum canım çok öpüyorum ..

rica ederim canım, sen de benim geçtiğim yoldan geçeceksin inşallah ama dediğim gibi hiç korkma sakin ol sadece, senin doktorun da Elif hanımsa hele hiçbir endişen olmasın dört dörtlük diyebilirim dili bile yeter, şuan 11 gün oldu sezeryan olalı hiçbir sıkıntım yok dikiş izleri bile belli değil nerdeyse artık bebeğimle de çok rahat ilgileniyorum, sağlıkla bebeğinle yuvanıza dönmeniz dileğiyle...

canım benim doktorum fatma hanım oda çok şeker ve tatlı dilli bir kadın.. 2 gün önce bir komuşumda bizim hastanede spinal sezeryan oldu henüz kendisiyle ayrıntıları konuşamadım onunda doktoru elif hanımdı ve çok memnundu..inşallah canım bende sizler gibi yavruma kavulurum çok az kaldı doğumuma benim sezeryan görünüyor plesantam rahim ağzını tıkamış yani bebekten daha önde geliyor.. inşallah son haftaya kadar yukarı çıkarda normal doğururum..ama senden cesaret aldım şimdi serzeryanda olsa korkmuyorum.Rabbim bu yolda kimseyi koymasın

allah analı babalı büyütsün gülşen anne rabbim hayırlısıyla banada nasip etsin onu çok istiyorum gel artık bebeğim gelll...

allah analı babalı büyütsün gülşen anne rabbim hayırlısıyla banada nasip etsin onu çok istiyorum gel artık bebeğim gelll...

Teşekkür ederim aydınreyhan, inşallah size ve tüm isteyenlere Allah bu tarifi imkansız mutluluğu yaşatsın, size tavsiyem bu son günlerinizi bol uykuyla değerlendirin zira uykuya hasret kalacaksınızkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…